*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιουνίου

See Through Πρόγραμμα 53 σελίδων του Αναστασίου Τσορλίδη για τον Δήμο Ξάνθης, με σύνθημα "Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο..."!

15 Ιουνίου

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*«Γάτα» ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης κι αυτήν τη φορά… υποκλίνομαι! Πήγαν λοιπόν και τον βρήκαν οι άνθρωποι του Χατζηευαγγέλου (σ.σ. Άλλωστε με τον ξάδερφο τον Μάκη κάθε μέρα σχεδόν είναι μαζί…) και χωρίς μεγάλη δυσκολία τον… έπεισαν!
-Αν μέχρι το 2018 γίνουν Εθνικές εκλογές και δεν σε βάλουν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. (σ.σ. Που είναι σίγουρο βέβαια ότι δεν θα είναι..), δεν κατεβαίνεις υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου να τον «ξεσκίσουμε» τον...Μίχογλου πακέτο με τον Μωραϊτη και τους υπόλοιπους;
-Κι άλλο που δεν ήθελε δηλαδή…!
……
*Το πιο ωραίο όλων ωστόσο, ήταν το άλλο… Ότι ο γιατρός το κρατούσε μυστικό και δεν ήθελε να διαρρεύσει, ώστε να αιφνιδιάσει τους Μίχογλου - Στέλιο Μωραϊτη!
-Έλα όμως που χθες έγινε πρωτοσέλιδο στο «Μαχητή» και αναζητούν να μάθουν ποιος μου το… διέρρευσε; (σ.σ. Ο Φανουράκης σίγουρα ΟΧΙ....σας το υπογράφω)
……
*Μάλιστα ο γιατρός έβαλε τον Ζήση Σιούτα στο FB να κάνει και περιπαιχτικό σχόλιο, «μην τσιμπάτε…»!
Έλα όμως που ο κόσμος το ‘χε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Κι όλοι ξέρουν οτι Σπύρος και Σιουταίοι χρόνια πάνε αγκαζέ! Ρωτήστε και τον Ζάρρα...
……
*Πρόταση της στήλης… Γιατρέ βάλε και τον Ζήση υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στον Τόπειρο, γιατί ένας Μάκης Τσιλιγγίρης στο Εράσμιο, δεν φέρνει την… άνοιξη!
(σ.σ. Θα σούλεγα βέβαια γιατρέ να κατεβάσεις και τον Φανουράκη στον Τόπειρο, όπως κατέβασε τον Μωραϊτη ο Μίχογλου από τον… Ίασμο, αλλά η δύναμη του Μανώλη λόγω πατρός και οικογένεια είναι στο Δήμο Αβδήρων! Οπότε Σιούτα και με δυο χέρια…).
Συνελήφθη 53χρονος στην Καβάλα για ρευματοκλοπή
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σε βάρος 53χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 11-3-2015 έως 24-3-2017, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία που διαμένει, στην πόλη της Καβάλας.   

Πρόγραμμα 53 σελίδων του Αναστάσιου Τσορλίδη 
με το σύνθημα «Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο»
Πρόγραμμα 53 σελίδων με το σύνθημα: " Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο ", δίνει σπονδυλωτά ο Αναστάσιος Τσορλίδης, υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης στις εκλογές του 2019 αναφέροντας μεταξύ των άλλων τα παρακάτω:
ΘΕΜΑ:
- Δημιουργία ΚΕΠ τρίτης ηλικίας μέσω του Δήμου μας. (Δεν παρεμβαίνει στο έργο: Βοήθεια στο Σπίτι)
Τι σημαίνει αυτό;
Ειδική ομάδα του δήμου μας, θα εξυπηρετεί στο μέγιστο συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας, από πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ μέχρι συνταγογράφηση φαρμάκων.
Πως θα γίνεται αυτό;
Μέσω ενός ειδικού τετραψήφιου αριθμού τηλεφώνου που θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.
Τσορλίδης Αναστάσιος
(Υποψήφιος για το ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ το 2019)
Έτσι θα γίνεται ο έλεγχος δαπανών του Δημοσίου
Με εγκύκλιό του το υπ. Οικονομικών, κοινοποιεί τις διατάξεις των άρθρων 75-91 του ν. 4446/2016 (Α.240), με τις οποίες διενεργήθηκαν οι απαραίτητες προσαρμογές στο υφιστάμενο κανονιστικό και νομοθετικό πλαίσιο και τέθηκαν σε ισχύ, από την 1η-1-2017, οι απαιτούμενοι διαχειριστικοί κανόνες για τον έλεγχο, την εκκαθάριση των δαπανών των φορέων της Κεντρικής Διοίκησης, την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων και την πληρωμή αυτών, καθώς και για τη διενέργεια επιτόπου ελέγχου στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης.
Σκοπός του ελέγχου είναι η εξακρίβωση της νομιμότητας και κανονικότητας κάθε δαπάνης.
ΔΕΥΑΞ: Ειδικά τιμολόγια με εκπτώσεις 50% 
επί των Δημοτικών Τελών και 99% για άτομα 
με αναπηρία πάνω από 80%
1. Η Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης με την απόφαση 85/2017 του Διοικητικού Συμβουλίου καθιέρωσε.
α.   Ειδικό τιμολόγιο,  για τους δικαιούχους της έκπτωσης επί των δημοτικών τελών με παροχή έκπτωσης 50% στο αντίτιμο του καταναλισκόμενου ύδατος.
Η ένταξη στο παραπάνω ειδικό τιμολόγιο θα γίνεται με υποβολή αίτησης από τον ενδιαφερόμενο και βεβαίωση του Δήμου Ξάνθης ότι είναι δικαιούχος της έκπτωσης επί των δημοτικών τελών.
β. Την παροχή έκπτωσης έως 99% επί του αντιτίμου καταναλισκόμενου ύδατος σε άτομα με αναπηρία πάνω από 80% ή με προστατευόμενα μέλη με αναπηρία του άνω του 80%. Η παροχή της έκπτωσης θα γίνεται με υποβολή αίτησης από τον ενδιαφερόμενο και βεβαίωση του ΚΕΠΑ από την οποία θα αποδεικνύεται το ποσοστό αναπηρίας.
Ειδικότερα για άτομα με προστατευόμενα μέλη με αναπηρία άνω του 80% θα προσκομίζεται επιπλέον πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και υπεύθυνη δήλωση ότι συνοικεί μαζί του .
2. Οι αιτήσεις με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο πρωτοκόλλου της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης (τέρμα 4ης Οκτωβρίου), μέχρι την 26η Ιουνίου 2017. 
Το εκπληκτικό χορευτικό σόλο ιερέα στο Διδυμότειχο
Ένας ιερέας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου πατήρ Νικόλας Καρπαθάκης, «έκλεψε» την παράσταση με το εντυπωσιακή χορευτικό του σόλο στην ετήσια γιορτή του Μουσικοχορευτικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Ορφεύς» Διδυμοτείχου, για τη λήξη της χορευτικής περιόδου 2016 -2017.
Όταν άρχισαν τα τραγούδια της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης, δεν άντεξε και σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει μαζί με το συγκρότημα και φυσικά αποθεώθηκε από τους παριστάμενους.
Η εκδήλωση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο δίπλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου. Με την συνοδεία του Μουσικού Σχήματος «Ακριτικός Ήχος» και των κυρίων Γ. Γλυκοκόκαλου (Κρητική Λύρα) και Λευτέρη Χριστοδουλάκη (Λαούτο), τα τμήματα του Ομίλου παρουσίασαν χορούς από Δυτική και Βόρεια Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Νησιά Αιγαίου και Κρήτη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Έβρου Δημοσχάκης Αναστάσιος, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Πατσουρίδης Παρασκευάς, οΣτγός Δκτήε της XVΙ Μ/Κ ΜΠ Δημήτρης Μπονώρας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου π. Νικόλαος Καρπαθάκης, καθώς και πολύς κόσμος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.
Πηγή: Evros-news
Συνεδριάζει την Παρασκευή 16 Ιουνίου (12.00) 
η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μύκης
Συνεδριάζει την Παρασκευή 16 Ιουνίου (12.00) η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μύκης προκειμένου να λάβει αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
1.Αναλήψεις υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2017
2.Ανατροπές αναλήψεων υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2017
3.Εισήγηση για τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017
4.Έγκριση δαπάνης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, όρων διακήρυξης και ψήφιση-διάθεση σχετικής πίστωσης για την εκτέλεση των «Υποστηρικτικών μελετών για τον έλεγχο της καταλληλότητας χώρου για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου Σμίνθης".
…………..
Καλύτερα Δήμαρχος Τοπείρου και κάτι, παρά υποψήφιος πολιτευτής της Ν.Δ. και τον… πούλο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »