*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

See Through Στο «σφυρί» βγαίνουν 4 ξενοδοχεία της Θράκης

02 Ιουνίου

ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Μπορεί ο Χαράλαμπος Σπυριδόπουλος (ο «Χάμπος» για μας τους γείτονες και τους Πόντιους…) να ευνόησε και να έτρεξε για πολλούς πολιτικούς και δημάρχους της Ξάνθης, άπαντες όμως έλαμψαν δια της… απουσίας τους χθες στην κηδεία του που έγινε στην πανέμορφη εκκλησία των Κομνηνών…
……
*Ακόμη και ο Κυριάκος ο Παπαδόπουλος για τον οποίοι τόσο αγώνα έκαναν οι Σπυριδοπουλαίοι να εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς στις δημοτικές εκλογές του 2010 προκειμένου να μην εκλεγεί ο εκλεκτός τότε του Τσέπελη Λάκης Ελευθεριάδης, ήταν απών…
Αλλά δεν πειράζει. Δικαίωμά του! Ένας τρανός αντ’ αυτού αντιδήμαρχος, δεν μπορεί να καταγίνεται με κηδείες…!
Αλλά μόνο με τσίπουρα και νέος… Τσέπελης στο Δήμο Ξάνθης.
…..
*Κι ένα ερώτημα στην ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και πρώην υπάλληλο της Αναπτυξιακής του Τσεγγελίδη Δέσποινα Χατζογλίδου…
-Πως τα έχει καταφέρει τόσο ιδανικά και καλά και οι Δήμαρχοι μπορεί να αλλάζουνε (τρεις στον αριθμό αν δεν κάνω λάθος…), αλλά αυτή τα καταφέρνει τόσο καλά και διατηρεί τη θέση της ειδικής συμβούλου.
Και μάλιστα χωρίς να ‘ναι καν από τη Ξάνθη;
-Μπράβο της που τα καταφέρνει τόσο καλά…! Υποκλίνομαι…
……
*Όπως υποκλίνομαι και στον Δήμαρχο Μπάμπη, όχι μόνο γιατί από τότε που εκλέχτηκε με πολεμάει ΒΡΩΜΙΚΑ και κουτοπόνηρα, αλλά και γιατί συνεχίζει να κάνει… αβάντα όλους τους αντιπάλους μου, δια μέσω Τηλέμαχου και Λομβαρδέα!!!
(Σ.Σ. Δεν πειράζει όμως Μπάμπη… Γιατί όλα εδώ πληρώνονται!)
Συνελήφθη 36χρονος Τούρκος υπήκοος στο Π. Κατράμιο 
για παράνομες οικοδομικές εργασίες στο σπίτι του
Συνελήφθη την Τετάρτη 31-5-2017 το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, 36χρονος υπήκοος Τουρκίας, διότι εντοπίστηκε να εκτελεί οικοδομικές εργασίες στην οικία του στο Παλιό Κατράμιο, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας της αρμόδιας αρχής.
Μασούτης: Αυτή είναι η θέση μας 
για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές
Την θέση της αναφορικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές διατύπωσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ “Μασούτης”.
Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: “Αναφορικά με το θέμα που έχει ανακύψει για άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., θεωρεί ότι το υπάρχον νομικό πλαίσιο με το άνοιγμα των καταστημάτων 7 Κυριακές ανά έτος, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της αγοράς, ενώ παράλληλα σέβεται και τις ανάγκες των εργαζομένων για ανάπαυση.
Ανάγκη επικαιροποίησης του θεσμικού πλαισίου υπάρχει μόνο σε ό,τι αφορά στις τουριστικές περιοχές, λόγω της αυξημένης κίνησης κατά τους θερινούς μήνες”.
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/6 ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης υπενθυμίζει στους φίλους καταναλωτές και τους συναδέλφους   επαγγελματίες – εμπόρους, ότι την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2016 ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος η αγορά της Ξάνθης θα παραμείνει κλειστή κατ’ έθιμον.
Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ευθύμιος Μίλκογλου
Ο Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος  Γρηγοριάδης
  Βασικό σχολείο εκπαίδευσης Ε.Ο.Δ. Ροδόπης για ορεινή διάσωση
Στη Γέφυρα του Πολυάνθου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι το πρακτικό μέρος της Ενότητας «Ορεινή Διάσωση» με την οποία ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά του Σχολείου Βασικών Γνώσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ροδόπης.
Οι εκπαιδευτές του τμήματος Ορεινής Διάσωσης της ΕΟΔ Κοζάνης, Γιώργος Τζήκας και Σάκης Γάτος οδήγησαν με ασφάλεια τους εν δυνάμει εθελοντές σε όλα τα στάδια της κατάβασης από γέφυρα, παρουσιάζοντας και επεξηγώντας ένα-ένα όλα τα βήματα που απαιτούνται. Να σημειωθεί ότι η διαδικασία αυτή αποτελεί προσομοίωση της κατάβασης από ελικόπτερο.
Οι εκπαιδευτές επέλεξαν ένα σημείο, όπου η απόσταση από το έδαφος είναι 10 μέτρα και οι εκπαιδευόμενοι εξασκήθηκαν με όρεξη και ευρηματικότητα στην όλη επιχείρηση.
Με την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου του Σχολείου Βασικών Γνώσεων οι εκπαιδευόμενοι θα περάσουν από τη διαδικασία των γραπτών εξετάσεων.
Πιστοποιημένο Σεμινάριο Α’ Βοηθειών
Υπενθυμίζουμε ότι στις 3 και 4 Ιουνίου πραγματοποιείται το Πιστοποιημένο Σεμινάριο Α’ Βοηθειών που διοργανώνει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου «Περπατώ».
Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση από τον διεθνή φορέα EMP Medic First Aid.
Στο «σφυρί» βγαίνουν 4 ξενοδοχεία της Θράκης
Οι πλειστηριασμοί για τα «κόκκινα δάνεια» είναι πλέον προ των πυλών, μετά την ψήφιση στις 19 Μαίου του σχετικού νομοσχεδίου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που αναμένεται να ξεκινήσουν πιλοτικά μέσα στον Ιούνιο και να αρχίσουν πλήρως στα μέσα Ιουλίου.
Δυστυχώς αρκετοί από αυτούς θα γίνουν στον Έβρο και την Θράκη και αφορούν τους πάντες. Ανάμεσα τους και 4 ξενοδοχεία της Θράκης, όπως αποκάλυψε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΑXIMUM FM 93,6 ο οικονομολόγος Χρήστος Κατσαντούρας. «Το επόμενο  διάστημα εκπλειστηριάζονται 4 ξενοδοχεία, σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Τοξότες και Ξάνθη.  Δημοσιεύθηκαν ήδη στο δελτίο του Ταμείου Νομικών και δυστυχώς όσο και να θέλουν κάποιοι να ωραιοποιούν την κατάσταση, απ’ την στιγμή που στις 19 Μαίου ψηφίστηκαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, θα αρχίσουν μέσα Ιουλίου να γίνονται για όλα τα ακίνητα. Το θέμα μάλιστα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό, αν σκεφθούμε ότι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τις αγορές όλων αυτών των ακινήτων και φυσικά και των ξενοδοχείων, πολλοί γείτονες μας Τούρκοι και έτσι δίνεται και άλλη διάσταση στο πολύ σοβαρό αυτό πρόβλημα», είπε ο κ.Κατσαντούρας.
Evros-news.gr
.....
Η φωτογραφία της ημέρας 
Στιγμές που λυγίζεις! Ο Μανούσος πάντα εκεί. Δίπλα του. 
Στο τελευταίο ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη…
Ο πιο στενός άνθρωπος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ακοίμητος φρουρός και συνοδοιπόρος. Η φωτογραφία του Μανούσου Γρυλλάκη δίπλα στο φέρετρο, μέσα στο C-130.
H πιο ανθρώπινη και συγκινητική εικόνα από το τελευταίο ταξίδι του Επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ. Στιγμές που λυγίζεις, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκεις…
«Μαχητής»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »