*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Βig Bang την Παρασκευή 23/6 στο My cub

22 Ιουνίου
*Το No.1 mainstream party σε συνεργασία με το My Club στην Ξάνθη σας προσκαλούν αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου στο απόλυτο μουσικό event της πόλης!!!
-Το My Club ανοίγει τις πόρτες του λίγο μετά τις 00:00 και υποδέχεται άλλο ένα Big Bang. Μαζί μ’ αυτό και όλους εσάς...
-Είσοδος 5 ευρώ με το ποτό.
-Τιμή φιάλης 60€, σε προτεινόμενα ποτά. (Stoli, Label 5, Finsbury)
Ρεζερβέ: 6982854688 & 25410 73536
-Ώρα άφιξης κρατήσεων 00:30
……
*Επίσης αυτή την Κυριακή 25 Ιουνίου στο My Club διοργανώνεται ένα διαφορετικό πάρτι για το μπαϊράμι των μουσουλμάνων συμπολιτών μας!
-Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό event με χορεύτριες αλλά και όχι έναν αλλά τέσσερις καταπληκτικούς μουσουλμάνους DJs!!!
-Αναμένεται να γίνει χαμός!
-Περισσότερες πληροφορίες αλλά και ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6946282655!
……
*Ο κύβος ερρίφθη!!!
-Από το Σάββατο 1 Ιουλίου και κάθε Σάββατο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ξεκινάνε οι Live βραδιές στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»!
-Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου, Μάριος Κιοσσές και ο μπουζουξής Δημοσθένης Μαρινίδης με το μουσικό σχήμα τους «Πάμε μπουζούκια» υπόσχονται κάθε Σάββατο από τον Ιούλιο να μας ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους στον υπέροχο καλοκαιρινό χώρο του… Κτήματος, απολαμβάνοντας παράλληλα και τις σπεσιαλιτέ του συνοδεία κρασιού!
-Μαζί τους στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ο τρομερός Στέλιος Κολοβός με το ούτι και την κιθάρα του στο παραδοσιακό τραγούδι!
-Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 25410 21010.
……..
*Κι ενώ από 1 Ιουλίου ξεκινάνε τα live στο ΚΤΗΜΑ, ο Τάσος Κουμουλίδης μαζί με τον Παναγιώτη Σαρχόση βρίσκονται στην Αθήνα και… «πήραν τους δρόμους» προς άγνωστη κατεύθυνση και για άγνωστο λόγο!
-Μήπως ο Τάσος ταξίδεψε στην πρωτεύουσα ώστε με τη… «βοήθεια» και τις γνωριμίες του Παναγιώτη να «κλείσει» και κάποια τραγουδίστρια ως αντικαταστάτρια της Σίλιας Λιώγα για τα αναμενόμενα Live στο ΚΤΗΜΑ;;;
-Λέω μήπως;;;
……
*Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα άλλο ένα Cocktail Night, όπου τα αρώματα και τα χρώματα πρωταγωνιστούν για 6η συνεχόμενη χρονιά στη μοναδική βραδιά του cafe-bar De Novo!
-Cocktail από κάθε γωνιά του πλανήτη, σας παρουσιάζονται από το πολύ έμπειρο προσωπικό του στην τιμή των 5 ευρώ μόνο..
-Και για τη διασκέδασή σας, καταπληκτική μουσική θα παίζει ο DJ Αντώνης Ευθυμίου!
-Γιατί και αυτό το καλοκαίρι ο προορισμός σας είναι ένας, το De Novo Cafe-Bar...
……
*Εξαφανισμένος από παντού είναι τον τελευταίο καιρό ο δημοφιλής νεαρός ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, Χαράλαμπος Κυρκούσης ο οποίος ως μάγειρας του… Στρατού πλέον δεν προλαβαίνει να μαγειρεύει για τους συναδέλφους του φαντάρους στο στρατόπεδο του Πετροχωρίου!

-Και μάταια τον ψάχνουν οι… δεκάδες θαυμάστριές του τόσο στον Life, όσο και στο My Club!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »