*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

Θερμή συνάντηση του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Goeffrey Pyatt με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη.

29 Ιουνίου
Συνάντηση με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Goeffrey Pyatt, είχαν το μεσημέρι της Πέκπτης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης και τα παιδιά της Ρομποτικής στην Αμερικάνικη Γωνιά. 
Νωρίτερα ο Αμερικανός πρέσβης συνάντησε στο Δημαρχείο Ξάνθης τον Δήμαρχο.
Ο κ. Πρέσβης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον πολιτισμό και την έντονη εθελοντική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή μας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο Xanthi TechLab (Αμερικάνικη Γωνιά), το οποίο μέχρι και το έτος 2017 κατέχει την 1η θέση ανάμεσα σε αντίστοιχες δομές σε επισκεψιμότητα και στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Μάλιστα κουβέντιασε με ιδιαίτερη απλότητα με τα παιδιά που τον περίμεναν και του έδειξαν τις ικανότητές τους.
Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού ευχαρίστησε τον Αμερικανό πρέσβη για την επίσκεψη και την οικονομική στήριξη στο Κέντρο Πολιτισμού.
Ο κ. Πρέσβης κατά την αποχώρησή του, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Ξάνθης, δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφθεί ξανά την περιοχή ενώ θα πρέπει να σημειωθεί οτι πριν έρθει στη Ξάνθη, επισκέφθηκε στη Κομοτηνή την μπύρα Βεργίνα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »