*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουνίου

Eπιστολή-καταπέλτης ομογενειακής Οργάνωσης σε βάρος του Τέρενς Κουίκ! Τον χαρακτηρίζουν ψεύτη, ασοβάρευτο, νοιάζεται μόνο για τα ταξίδια!

03 Ιουνίου
*Δεν θα υπερασπιστούν τον Τέρενς ο Σγουρίδης, η Ούτση και κυρίως ο πολιτευτής Διαμαντής Σκουλαρίκης;
Με μια επιστολή-καταπέλτη προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ομογενειακή οργάνωση επιτίθεται εναντίον του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα «ψεύτη, ασοβάρευτο, διασπαστή».
Σύμφωνα με το kalami.us στην επιστολή τους αναφέρουν:
«…Οι πράξεις, ενέργειες και οι δηλώσεις του υφυπουργού, υποτιμούν την νοημοσύνη μας και ΔΕΝ τιμούν την κυβέρνησή σας. Καταδικάζουμε ενέργειες-δηλώσεις του κάθε Κουίκ, που προωθούν την διάσπαση της Ομογένειας. ‘Εχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε την Ομογένεια και να την ενημερώνουμε, γιά κακόβουλες ενέργειες ασοβάρευτων Ελλήνων πολιτικών. O κ. Κουίκ, είναι ανεπιθύμητος… Nα εμφανίζεται ως διασπαστής της φθίνουσας οργανωμένης Ομογένειας ΗΠΑ και ο υφυπουργός σας σε Επιτροπή της Βουλής, λέγοντας συνειδητά ψέματα γιά εξυπηρέτηση συμφερόντων, μας θίγει… Με παραμύθια φαντασιόπληκτων, που υιοθετεί ανεύθυνα ο κάθε υφυπουργός σας, »προβοκατόρικα παραμύθια» που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και αποβλέπουν στην διάσπαση της Ομογένειας, »δεν γίνεται δουλειά», ούτε δυναμώνουν οι σχέσεις Ελλάδας-Ομογένειας. Απεναντίας, θίγονται ανεπανόρθωτα.
Σε ότι αφορά την ολική έλλειψη πολιτικής-στρατηγικής γιά τον απόδημο Ελληνισμό εκ μέρους της κυβέρνησής σας, ειλικρινά, θα ήταν αστείο να περιμένουμε κάτι από το κ. Κουίκ. Μας έπεισε ότι η μόνη του επιθυμία και »ικανότητα», είναι να ταξιδεύει συνέχεια στο εξωτερικό, ως υφυπουργός, με χρήμα από το »πλεόνασμα» των κρατικών ταμείων».
Αφορμή στάθηκαν όπως λένε δηλώσεις του κ.Κουίκ σε Επιτροπή της Βουλής στις 25 Μαΐου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »