*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουνίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Η λαλίστατη Μαρία Κώστογλου δεν τόλμησε να ρθει στο δικαστήριο...

03 Ιουνίου
*Δεν  ξέρω αν έχετε «απολαύσει» ποτέ την υπάλληλο του ΙΝΕ Ξάνθης και δημοσιογράφο του Κανάλι 6 Μαρία Κώστογλου στις περισπούδαστες συνεντεύξεις ή πολιτικές τοποθετήσεις της…
-Αν δεν σας έχει συμβεί, θα είχε ενδιαφέρον είτε να ανατρέξετε σε κάποια παλιά της συνέντευξη από αυτές που θα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, είτε να την ρωτήσετε πότε θα κάνει εκπομπή ή… παράθυρο, για να θαυμάσετε το απαράμιλλο θάρρος της και τον τρόπο με τον «οποίο» μαστιγώνει είτε τους πολίτες, είτε αυτούς που στοχοποιεί το Κανάλι 6!!!
Και οι λόγοι είναι πολλοί…
……
*Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Μα γιατί η συγκεκριμένη κυρία χθες δικάζονταν στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης στη μήνυση του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου τον οποίο προεκλογικά (Μάιος 2014) είχε διασύρει ουκ ολίγες φορές  ως… Χρυσαυγίτη, χθες όμως δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε δια δικηγόρου και συγκεκριμένα δια του κυρίου Θανάση Ξυνίδη.
……
*Βεβαίως και δικαίωμά της ήταν να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, όμως σ’ αυτές τις περιπτώσεις όταν θέλεις να λέγεσαι μαχόμενη δημοσιογράφος που θέλει μάλιστα να δώσει κι ένα καλό «μάθημα» στους…»Χρυσαυγίτες» (!), είσαι ΠΑΡΟΥΣΑ και δίνεις τη μάχη σου, απέναντι σε αυτόν που συκοφάντησες, χωρίς να σκεφτείς ούτε την ιστορία του, ούτε και τους αγώνες του…
-Λαλίστατη και… καταπέλτης η κυρία  Μαρία Κώστογλου, αλλά μόνο στα… τηλεοπτικά πάνελ και στα τηλεοπτικά στούντιο!
-Ενώπιον των πολιτών και των δικαστών, απούσα.
-Εξουσιοδοτώντας τον δικηγόρο της να την υπερασπιστεί…!
(σ.σ. Το αποτέλεσμα της δίκης; Τόσο η κυρία Μαρία Κώστογλου όσο και ο Γιώργος Συληγαρδάκης, τιμωρήθηκαν με ποινή 8 μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση του Θωμά Μίχογλου)
…….
*Και μια απάντηση στο φίλο μου τον Τένη Καμαρίδη για χθεσινό του σχόλιο, αν βεβαίως δε είναι… ανέκδοτο!
Έγραψε λοιπόν ο Τένης:
«Από τις θέσεις του ακροατηρίου παρακολούθησε την προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης ο Δημήτρης Μπένης, έχοντας ωστόσο «οπτική επαφή» με τους συμβούλους του κάθε στιγμή… Και επειδή κάποιοι πρόλαβαν να «τελειώσουν» τον συνδυασμό μετά την αργία του επικεφαλής, να πω ότι οι δικές μου πληροφορίες αναφέρονται σε πολλές συναντήσεις που ήδη κάνει ο Δημήτρης Μπένης με εν δυνάμει νέους υποψηφίους του συνδυασμού του…!».
……
*Να γελάσω ή να κλάψω; Εγώ να τον «τελειώσω» βρε  Τένη μου…
-Μόνος του «τελείωσε» ο άνθρωπος όταν και τις δυο φορές που έδωσε υποψηφιότητα ήρθε… 3ος και καταϊδρωμένος! Μολονότι κουβαλάει ένα τόσο «βαρύ» όνομα και μάλιστα ήταν επί 4 χρόνια πανίσχυρος αντ΄ αντιδήμαρχος!
-Και «τελείωσε» μόνος του Τένη μου, γιατί το μόνο που ήξερε (προεκλογικά) στις εκλογές του 2014 αν και εν ενεργεία πανίσχυρος αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης, ήταν να απειλεί με… μηνύσεις την «ΘΡΑΚΗ», τον… Καμαρίδη και τον Τεφρωνίδη!
……
*Άντε και με το καλό… στο νέο ξεκίνημα, αν και μας «τυραννάς» αβάσταχτα, γιατί δεν μας αποκαλύπτεις ούτε ένα από τους εν δυνάμει…νέους υποψήφιους του συνδυασμού του!
Αν υποτεθεί ότι θα τον ακολουθήσουν οι παλιοί Τσέπελης, Μούρκας, Ι. Καμαρίδης κλπ που ειδικά για τον τελευταίο, εγώ αμφιβάλω πολύ.
……
*Κι ένα τελευταίο. Αλήθεια Τένη μου… Τελικά ο συγκεκριμένος κύριος τι επαγγέλλεται από την ημέρα που δεν είναι πλέον Αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης;

-Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »