*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουνίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης βράβευσε τους νέους πτυχιούχους διαιτητές της σχολής αλλά και τον Ρωμανό! (πολλές φώτο)

05 Ιουνίου
 
*Στην εκδήλωση δεν προσκλήθηκε καν ο Πασχάλης Λύρατζης, πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Ξάνθης!!!

















Μέσα σε μία ξεχωριστή βραδιά  την Παρασκευή το βράδυ  στην παραδοσιακή ταβέρνα «τα   ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» η επιτροπή διαιτησίας παρέθεσε  γεύμα σε όλους τους διαιτητές και προχώρησε σε  ειδικές βραβεύσεις των δέκα  νέων πτυχιούχων   διαιτητών που φοίτησαν από την σχολή διαιτησίας. Επίσης η επιτροπή διαιτησίας  αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιάννη  Δαλακούρα και τα δυο μέλη τον Βέργο Χαλβατζή  και Δημήτρη Σαββόγλου, βράβευσαν τον καλύτερο προπονητή τον Γιάννη Γιοβανούδη, τρεις διαιτητές, τρεις  βοηθούς, καλύτερο ποδοσφαιριστή  τον Φώτη Παπάζογλου της Ελπίδας Σουνίου και στην συνέχεια  πλακέτα  παρέλαβαν για την  προσφορά τους οι παράγοντες του Α.0. Κεντητής  κ. Σαλή 0γλου Αλτάν( πρόεδρος) Ρεσήτ 0γλου Ερσίν ( γενικός γραμματέας) και  Νουρή 0γλου χασάν ( σύμβουλος) η υπεύθυνη  ομάδα διάσωσης. Η τιμητική πλακέτα  και  τελευταία έγινε στο πρόσωπο του πρώην διαιτητή της Α΄ εθνικής  Ρωμανού Κοντογιαννίδη για την προσφορά του. Την πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης.
Η επιτροπή  διαιτησίας όμως κράτησε για το τέλος  την μεγάλη έκπληξη  και αφορούσε τον πρόεδρο της ΕΠΣ  Ξάνθης Γιώργου Πανίδη.  Του απένειμαν  ένα συμβολικό δώρο για την συνεργασία που είχαν την χρονιά που πέρασε και ευελπιστώντας να συνεχισθεί και την επόμενη χρονιά. Πέρα όμως  από τα διπλώματα που παρέλαβαν οι νέοι διαιτητές η επιτροπή διαιτησίας είχε φροντίσει να  απονέμει  διπλώματα και στους διαιτητές που σφύριξαν στα παιδικά πρωταθλήματα. Ακόμη  με πρωτοβουλία του γυμναστή των διαιτητών Θεοδωράκη Γιάννη βραβεύθηκαν για την  σεμνότητα και την προθυμία τους οι διαιτητές  Παναγιώτης Βαμβακίδης και Εμίν Κεχαγιά. 
Παραβρέθηκαν  στην όμορφη εκδήλωση σύσσωμo το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης, ο παρατηρητής διαιτησίας  της Σούπερ Λίγκα Θανάσης Βέλλιος, διαιτητές, βοηθοί και φυσικά όλα τα τιμώμενα πρόσωπα της  ξεχωριστής βραδιάς.  Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο  αμέσως μετά την λήξη όλων των πρωταθλημάτων της ένωσης. Μετά το τελετουργικό ακολούθησε  γεύμα μέχρι αργά το βράδυ.
Συγχαρητήρια  στην επιτροπή διαιτησίας και φυσικά στον ακούραστο πρόεδρο της ΕΠΣ  Ξάνθης Γιώργο Πανίδη που για μια ακόμη φορά  συνέχισαν το έθιμο των βραβεύσεων  γνωρίζοντας και την οικονομική κρίση που μαστίζει όλους τους   έλληνες,  ομοσπονδίες, ενώσεις ,  αλλά  και ομάδες.
Γιάννης Τσιλιγκιρίδης    
(σ.σ. Σημειώνεται οτι στην εκδήλωση δεν προσκλήθηκε καν ο Πασχάλης Λύρατζης, πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Ξάνθης!!)



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »