*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουνίου

Απίστευτος Καπζά Τζεμήλ: Ο Δήμαρχος Μύκης δια...μέσω φασιστικού ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ συλλόγου, καταγγέλει ΑΝΕΛ και...Έλληνες δικαστές.

05 Ιουνίου



*"Φασίστας" ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ φίλτατε Καπζά Τζεμήλ, αλλά χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσε να "συγκυβερνήσει" και να"προστατεύει" εσένα και τον Μετέ, ο αριστερός (;) κ. Χουσεϊν Ζεϊμπέκ!!!

Απίστευτη αθλιότητα του Δημάρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ για την ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ προκήρυξη του Δήμου Μύκης, σύμφωνα με την οποία για να προσληφθεί κάποιος σε έναν ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δήμο της Ελληνικής Θράκης, απαιτείται....πιστοποιητικό Τουρκικής γλώσσας απο συγκεκριμένο Τουρκικό Πανεπιστήμιο της Άγκυρας όπου μπορούν να πηγαίνουν μόνο τα παιδιά της μπουρζουαζίας και των λεφτάδων της μειονότητας! 
-Τι έκανε λοιπόν ο Καπζά Τζεμήλ που ειλικρινά, ποτέ δεν πιστεύαμε οτι θα ήταν δυνατόν πάνο στον πανικό του να μεθοδεύσει μετά την Εισαγγελική παρέμβαση για τον "στημένο" διαγωνισμό με τις τρείς προσλήψεις, -αφού ο Δήμος Μύκης είναι ο μοναδικός Δήμος εν Ελλάδι που "σκαρφίστηκε"...πιστοποιητικό συγκεκριμένου Τουρκικού Πανεπιστημίου για να κάνει προσλήψεις μέσα μάλιστα απο ένα....Ευρωπαιό μάλιστα πρόγραμμα-με ανθελληνική κουτοπονηριά που προκαλεί ακόμη και την νοημοσύνη μας!!!
Έβαλε τον περιβόητο Ανθελληνικό και Εθνικιστικό Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτ. Θράκης που λειτουργεί στην Τουρκία κι έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη, να συκοφαντεί και να καταγγέλει τους Έλληνες Εισαγγελείς και δικαστές της Θράκης και στη συνέχεια…κοινοποίησε στο διαδίκτυο την....καταγγελία τους! Με το σιγοντάρισμα μάλιστα των εκπροσώπων του γνωστού Τουρκικού κόμματος DEB!!! 
Διαβάστε το TWEET το Δημάρχου Μύκης αλλά και τις αναρτήσεις του Δημάρχου Μύκης στο f.b

 -Το να έχει μια άποψη, το να θέλει να το «παίξει» «Τούρκος» ή «Απελευθερωτής» ο Πομάκικης καταγωγής Δήμαρχος Μύκης ως Καπζά Τζεμήλ, είναι δικό του θέμα…
Αυτό που ΔΕΝ αποτελεί προσωπική του υπόθεση ωστόσο, είναι ο Δήμος Μύκης. 
-Κι αν θεωρεί εαυτόν τόσο παλικάρι ο κύριος Καπζά Τζεμήλ, τότε να βγει ευθέως και ν’ αρχίσει να βρίζει ο ίδιος τους Έλληνες Εισαγγελείς και δικαστές  της Ξάνθης και να χαρακτηρίζει ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ  τους ΑΝΕΛ κι όχι δια της…τεθλασμένης! 
Μεθοδεύοντας δηλαδή δια μέσω κάποιου δικηγοράκου της πλάκας εν ονόματα Νετσμεττίν Χουσεϊν, Προέδρου του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτ. Θράκης με σημαία αυτήν της…..Αλύτρωτης Δυτ. Θράκης, να καταγγείλει την Ελληνική Δικαιοσύνη, την ώρα που οι φυλακές της Τουρκίας έχουν γεμίσει με χιλιάδες Τούρκους δικαστές! 
-Να εκδώσει μια ανακοίνωση που εκ του ασφαλούς, βρίζει ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ τους ΑΝΕΛ (που χωρίς αυτούς όμως δεν θα μπορούσε να συγκυβερνήσει ο φίλος του ο Χουσείν…) και τις δικαστικές διώξεις και γενικότερα το ΥΠΕΞ και το Ελληνικό κράτος!
Απαντούμε λοιπόν στον Δήμαρχο Μύκης καθαρά και σταράτα: 
Ένα κι ένα κάνουν δύο κύριε Καπζά Τζεμήλ! 
1.Δεν δικαιούσαι να ΥΒΡΙΖΕΙΣ και να ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ τους Έλληνες δικαστές και το Ελληνικό κράτος δια μέσω…τρίτων και να κοινοποιείς τις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ανακοινώσεις τους στο face book, γιατί εδώ έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κι όχι ΧΟΥΝΤΑ! Αυτό που διαπράττεις φέρνει τον ΔΙΧΑΣΜΟ μεταξύ των κατοίκων, λειτουργείς ως εχθρός της Πατρίδας μας, αποδεικνύει την δική σου ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ στην συκοφαντική εκστρατεία εναντίον της χώρας μας! 
2.Δεν δικαιούσαι να κάνεις "στημένες" προκηρύξεις προσωπικού στο Δήμο Μύκης, ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΣ τους μουσουλμάνους, αφού είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ να πληρώνει η Ε.Ε. κι εσύ να ζητάς πιστοποιητικά Τουρκικής γλώσσας και μάλιστα απο συγκεκριμένο Τουρκικό Πανεπιστήμιο της Άγκυρας. Λες και τα παιδιά της μειονότητας που τελειώνουν σχολεία και Σχολές στην Πατρίδα μας, διδάσκαλονται...λάθος Τουρκικά;!
3.Πάρτο χαμπάρι οτι δεν είσαι ΤΟΥΡΚΟΣ Δήμαρχος, αλλά Έλληνας  Δήμαρχος. Αν θέλεις να γίνεις Τούρκος Δήμαρχος, πες στον φίλο σου τον Νετσμεττίν Χουσεϊν να σου βρει ψηφοφόρους και έναν Δήμο ανάλογο της υψηλής πολιτικής αισθητικής σου κι άντε στο καλό...Προς το παρόν πάντως, πληρώνεσαι απο το Ελληνικό δημόσιο και απολαμβάνεις όλων των προνομίων ενός Έλληνα Δημάρχου.
 ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ
Εμείς μετά την νέα αθλιότητα του Δημάρχου Μύκης που σημειωτέων, είναι ο μοναδικός Δήμος όχι μόνο στη Θράκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα που έβαλε ως απαραίτητη προϋπόθεση την Τουρκική γλώσσα και μάλιστα συγκεκριμένου Πανεπιστημίου της Άγκυρας, -γεγονός που αποδεικνύει και την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του, αλλά και τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ του απέναντι στους άλλους Μουσουλμάνους της Δυτ. Θράκης-, καλούμε τις Εισαγγγελικές αρχές να παρέμβουν άμεσα, όχι μόνο στο να ακυρωθεί ο ρατσιστικός διαγωνισμός που αδικεί και τους ίδιους τους μουσουλμάνους Έλληνες Πομάκους, αλλά  και να λογοδοτήσει ο συγκεκριμένος Έλληνας Δήμαρχος που είναι ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ της ανακοίνωσης του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτ. Θράκης. 
Να λογοδοτήσει για την πρωτοφανή αθλιότητά του!!!! 
-Ο κακομοίρης ο Νετσμεττίν Χουσεϊν δεν μας απασχολεί...Θα τολμούσε να ζητήσει κάτι παρόμοιο για τους Τούρκους Πολίτες Ελληνικής ή Κουρδικής καταγωγής στις προσλήψεις στους Δήμους της Τουρκίας;
Κατά την άποψή μας και μόνο απο τη λογική της ανακοίνωσης του συγκεκριμένου συλλόγου, είναι φανερό οτι «ο ίδιος Καπζά Τζεμήλ ή ο δικηγόρος του, συνέταξαν την περιβόητη ανακοίνωση και ο κακομοίρης Νετσμετίν Χουσείν απλά την υπέγραψε….αφού ως κάτοικος Τουρκίας, ποιος θα τον «ενοχλήσει» ότι κι αν πει σε βάρος των Ελλήνων δικαστών; 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΣΕΠ
Κι όσο για την αστεία δικαιολογία του Δημάρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ που επαναλαμβάνει και ο κακομοίρης ο Νετσμεττίν Χουσείν, του υπενθυμίζουμε ότι το ΑΣΕΠ ουκ ολίγες φορές έχει κάνει λάθη κι έχουν διορθωθεί εκ των υστέρων….Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, ουαί κι αλίμονο αν το συγκεκριμένο λάθος με το Δήμο Μύκης είναι ΗΘΕΛΗΜΕΝΟ! 
Ουαί κι αλίμονο κύριε Κοτζιά….
"Μ"
Ιδού λοιπόν διαβάστε παρακάτω αυτούσιο και το κείμενο ντροπής του συγκεκριμένου «Προέδρου» με φόντο την....σημαία της "Ανεξάρτητης" Δυτ. Θράκης κατά των δικαστικών και  Εισαγγελικών αρχών αλλά και των ΑΝΕΛ. 
Νετσμεττίν Χουσείν: H μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη είναι ξεκάθαρα τουρκική
H μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη είναι ξεκάθαρα τουρκική. Η μητρική γλώσσα αυτής της τουρκικής μειονότητας είναι τα τουρκικά, ενώ επίσημη γλώσσα είναι τα ελληνικά . Την πραγματικότητα αυτή κανείς δεν μπόρεσε και δεν θα μπορέσει να την αλλάξει
Ο δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσεΐν-πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας, δημοσίευσε μια ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώθηκε και την έρευνα που άρχισε όταν o δήμος Μύκης του νομού Ξάνθη με έγκριση από την περιφέρεια δημοσίευσε προκήρυξη στην οποία έθετε ως υποχρέωση την γνώση της τουρκικής για την πρόσληψη ατόμων στα πλαίσια προγράμματος της Ε.Ε. για τα προβλεπόμενα να ιδρυθούν στους 22 δήμους της περιφέρειας  ¨Κέντρα Κοινότητας¨.
Ο Χουσεΐν ανέφερε: Όπως όλοι γνωρίζουν ο δήμος Μύκης είναι μια τοπική αυτοδιοίκηση σε περιοχή που κατοικείται πλήρως  από ανθρώπους της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και εξυπηρετεί ανθρώπους της μειονότητας.Για αυτό τον λόγο με βάση την ομόφωνη απόφαση που πήραν τον Φεβρουάριο του 2017  ο δήμαρχος Τζεμίλ Καμπζά και τα μέλη του Δ.Σ για υποχρέωση γνώσης τουρκικής από την μία κοινωνική λειτουργό, την ψυχολόγο και την γραμματέα που θα απασχοληθούν στα υπό σύσταση ¨Κέντρα Κοινότητας¨, ετοίμασαν την προκήρυξη αφού νωρίτερα είχαν ρωτήσει και πάρει την έγκριση του ΑΣΕΠ και  της Διοικητικής Γενικής Γραμματείας.
Μετά από αυτή την νόμιμη διαδικασία και την συσταθείσα βάση της δομής της περιοχής προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού, οι δικαστικές αρχές παρακινηθείσες από την αντίδραση και τον θόρυβο που προκάλεσαν κάποιες εστίες του κακού, άρχισαν έρευνα κατά του δήμαρχου Μύκης Τζεμίλ Καμπζά.
Εμείς ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και πολίτες 1ης κατηγορίας της Ελλάδας, μέχρι σήμερα δεν ζητήσαμε και δεν πρόκειται να ζητήσουμε τίποτε άλλο πέραν των δικαιωμάτων μας που πηγάζουν από τα άρθρα 36-45 της συνθήκης ης Λωζάννης και από το σύνταγμα της Ελλάδας.
Καταγγέλλουμε την δικαστική έρευνα και την αντίδραση κάποιων  οι οποίοι κινούμενοι με φανατικά και ρατσιστικά αισθήματα αντέδρασαν στην προκήρυξη που ετοιμάστηκε με έγκριση από ανώτερες αρχές και στα πλαίσια μια νόμιμης διαδικασίας, σχετικά με το προσωπικό που θα υπηρετήσει κόσμο που είναι μόνο Τούρκοι.
Όπως έχουμε κραυγάσει πολλές φορές παλιότερα, βιώνουμε την θλίψη να βλέπουμε  πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Τσίπρας και το κυβερνόν κόμμα ΣΥΡΙΖΑ έχουν παραδώσει την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και τις τελικές αποφάσεις για αυτήν, στον κυβερνητικό του εταίρο τους φασιστικούς ΑΝΕΛ και στον πρόεδρο του Καμμένο.
Εγώ για μια ακόμη φορά δηλώνω πως η μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη είναι ξεκάθαρα τουρκική. Η μητρική γλώσσα της τουρκικής μειονότητας είναι τα τουρκικά, ενώ επίσημη γλώσσα είναι τα ελληνικά . Την πραγματικότητα αυτή κανείς δεν μπόρεσε και δεν θα μπορέσει να την αλλάξει. Προσδοκία μας είναι να παύσει αμέσως η δικαστική δίωξη που άρχισε κατά του δημάρχου Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, να απασχοληθεί το προσωπικό που βάση της νόμιμης προκήρυξης θα ξέρει τουρκικά, ενώ δηλώνουμε σε όλη την κοινή γνωμη πως πάντα βρισκόμαστε δίπλα στον δήμαρχο Μύκης Τζεμίλ Καμπζά.¨

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΤΣΜΕΤΙΝ ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ"

NEOI ΣΥΜΒOΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ BTTDD

Την Δευτέρα 22/5/2017 σε συνεδρίαση του νέου Δ.Σ, του Συλλόγου Αλληλεγγύης  Τούρκων Δυτικής Θράκης, καθορίστηκαν οι νέοι σύμβουλοι του Γενικού Προέδρου για την νέα περίοδο.   

Αυτοί οι οποίοι κατά την 54η περίοδο θα αποτελέσουν τους συμβούλους του Γενικού Προέδρου δικηγόρου Νετσμεττίν Χουσείν και μαζί με το Δ.Σ. θα συμβάλλουν τόσο στον Εθνικό Αγώνα Δυτικής Θράκης όσο και στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των Τούρκων Δυτικής Θράκης που κατοικούν στην Τουρκία, είναι ο πρώην Γενικός Πρόεδρος χειρούργος Δρ. Ερόλ Κασίφογλου, o βετεράνος της κοινότητας μας οδοντίατρος Ρετζέπ Ουστούν, ο καθηγητής Δρ. Ομέρ Ντεβετζίογλου, οι οποίοι μαζί με τον Αχμέτ Κοτς που από το 2011 έχει διατελέσει πρόεδρος παραρτήματος, μέλος Δ.Σ. και μας έχει στηρίξει σε πολλά θέματα (ιδίως στα οικονομικά) θα συνεχίσουν να συμβάλλουν ως σύμβουλοι.

……………….
http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/genel-baskan-danismanlari-devam-ediyor.html
23/5/2017
Σχετικά με τους νέους σύμβουλους με πρόχειρο ψάξιμο βρήκαμε τις κάτωθι φωτογραφίες

Ερόλ Κασίφογλου, ο πρώτος από αριστερά σε επίσκεψη του 2015 στον τότε υπουργό Υγείας Μουεζζίνογλου.


Αύγουστος του 2015. Το πλάνο είναι από επίσκεψη που έκανε τότε στα κεντρικά γραφεία του ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ συλλόγου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Ο κ. Ρετζέπ Ουστούν είναι ο κύριος στα δεξιά.


Ομέρ Ντεβετζίογλου. Γεννήθηκε το 1952 στην Κομοτηνή. Φοίτησε στο λύκειο αρρένων της Κομοτηνής και αργότερα 1970-1976 στην Ιατρική Θεσσαλονίκης. Από το 1977 και μετά μένει και εργάζεται στην  Τουρκία. Πατέρας δύο παιδιών. Γνωρίζει αγγλικά και ελληνικά.


Αχμέτ Κοτς . Πρόσφατα υποψήφιος για υποψήφιος βουλευτής με το φασιστικό ΜΗΡ. Οι φωτογραφίες του τα λένε όλα… Στην πρώτη φωτογραφία εικονίζεται με την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨.
Όλους αυτούς είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχόμαστε κάθε φορά που έρχονται στην Ελλάδα ; Τι άλλο ρπέπει να κάνουν δηλαδή για να κυρηχθούν ανεπιθύμητοι ;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »