*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Παντρεύονται Γ. Σιδηρόπουλος και Ναταλί, η ώρα η καλή

03 Ιουνίου
*Αποκλειστικό. Και σ’ αυτές τις στιγμές, ξεχνιούνται  κόντρες και λοιπές διαφορές…
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης λοιπόν, ξαναπαντρεύεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Σιδηρόπουλος και μάλιστα με την εκλεκτή και όμορφη πρώην τηλεπαρουσιάτρια του Κανάλι 6 την Ναταλί Τόνογλου. Μάλιστα ο πολιτικός γάμος θα γίνει στο Δημαρχείο στις 1 Ιουλίου και θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός.
Τις πιο θερμές μου ευχές από τώρα…
……
*Δεν θα υπάρξει κανένας «SURVIVOR» μετά από αυτή την βραδιά!!!
-Σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου έρχεται απευθείας από Άγιο Δομήνικο στο αγαπημένο Club της πόλης... το My Club η εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου!
-Και μη ξεχνάτε….
-Κάντε Like & Share στη φωτογραφία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στον «τοίχο» του My Club στο Facebook & μπείτε στον διαγωνισμό!!!
-Ένας τυχερός θα κερδίσει για αυτόν και την παρέα του (μέχρι 5ατομα) μια φιάλη για το συγκεκριμένο event ΔΩΡΕΑΝ!!!
-Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και σήμερα το βράδυ στις 21:00… προλάβετε!...
Doors Open at: 23:00
Info & RZV: 25410-73536
My Club - 3o χλμ. Ξάνθης – Καβάλας
-Να μη λείψει κανείς!
……
*Οι Ξανθιώτες Σάββας και Γιώτα, οι Coda Project, το συγκρότημα του Μπάμπη Στόκα, την Πέμπτη το βράδυ στο 1ο live του X-Factor στο ΣΚΑΪ για ακόμη μια φορά έκαναν τους κριτές να ανατριχιάσουν με την ερμηνεία τους.
-Η Γιώτα Χατζίδου και ο Σάββας Περτσινίδης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή και πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση.
-Ο Γιώργος Μαζωνάκης δήλωσε συγκινημένος μαζί τους, ενώ η Τάμτα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος τόνισαν πως είναι τιμή να έχουν στο παιχνίδι αυτά τα δύο νέα παιδιά.
……
*Μάλιστα ο Σάββας και οι Γιώτα είχαν και υποστηρικτές στο πλευρό τους, φίλους και συγγενείς οι οποίοι με ένα τεράστιο πανό που έγραφε: «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΟΥ! CODA PROJECT (ΣΑΒΒΑΣ – ΓΙΩΤΑ)», τους εμψύχωναν ώστε να τα… δώσουν όλα και να ενθουσιάσουν για άλλη μια φορά τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους κριτές και το κοινό που ήταν στο στούντιο!
……
*Όχι μόνο «δεν το έβαλε κάτω» μετά την αποχώρησή του από το μουσικό συγκρότημα «Ντιριντάχτα», αλλά «έστησε» ήδη και το προσωπικό του στούντιο!
-Ο λόγος για τον ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή, Αντώνη Χειμωνίδη, ο οποίος παρουσίασε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και τις πρώτες φωτογραφίες του προσωπικού του «Xeimonidis Home Studio» στο οποίο θα ηχογραφεί πλέον όλα τα νέα του τραγούδια!
-Πάντως από χθες ο Αντώνης μαζί με την αγαπημένη του Γιώτα, ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, πήγαν για… «τετραήμερο» στη Θάσο!
……
*Γενέθλια είχε χθες Παρασκευή 2 Ιουνίου η Βάνα Ασικίδου, η σύζυγος του τρομερού Τάκη Αλεξούδα, αλλά δεν έμαθα όμως αν τα γιόρτασε όπως κάθε χρόνο στο ΚΥΤΤΑΡΟ, το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Τάκης δεν δοκίμασε ούτε ένα κομμάτι από την γενέθλια τούρτα διότι είναι σε… δίαιτα!

-Τζάμπα χτυπιέται ο άνθρωπος καθημερινά στο γυμναστήριο για να κυκλοφορεί… κορμί στις παραλίες;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »