*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουνίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Μας έκανες να σκύψουμε όλους το κεφάλι Θωμά Μίχογλου! Αυτό κατάφερες να μας κάνεις…

21 Ιουνίου
*Καθαρά και σταράτα λοιπόν. Όλη αυτή η ιστορία φίλε Θωμά με την «παραίτηση» της πρώην Αντιδημάρχου Ειρήνης Θεοδωρακάκη που «πρόδωσε» τον κόσμο που την ψήφισε και… παραιτήθηκε από δημοτική σύμβουλος για να την διορίσεις (βολέψεις) ειδική σου σύμβουλο στο Δήμο Τοπείρου…
-Είναι μια ΑΘΛΙΑ ιστορία!
-Άσχετα με τα θερμά συγχαρητήρια που σας έδωσε ο διαμορφωτής κοινής γνώμης Σταύρος Καρυπίδης, άσχετα με  τα… like που έκανε στον εαυτό της η ωραία Ειρήνη (σ.σ. Τέτοια γελοιότητα δεν ξανάδα άλλη φορά....), άσχετα με τα ψηφοδέλτια (εκτύπωση) που αξίζει να (ξανα)δώσεις στον συγκεκριμένο κύριο… αφού μπορεί να σας «χωρίζει» κάπου κάπου ο Βασίλης (Χαραλαμπίδης), σας ΕΝΩΝΟΥΝ όμως πολλά περισσότερα!
……
*Άλλο ένα τέτοιο και εξελίσσεσαι φίλτατε Θωμά σε νέο… Στέλιο Χατζηευαγγέλου και ειλικρινά λυπάμαι πολύ…
-Γιατί εγώ είμαι μαζί σου πάνω από μια 15ετία!!!
-Και κοντραρίστηκα με πολύ κόσμο για πάρτι σου μέχρι να γίνεις Δήμαρχος και να απολαμβάνεις τους καφέδες και τα τσίπουρα της εξουσίας σου…
…...
*Είμαι μάλιστα σίγουρος Θωμά ότι κανείς έντιμος και καθαρός δημότης Τοπείρου πλην του πρώην δημότη Ιάσμου, όταν το πληροφορήθηκε, είπε «μπράβο στον Μίχογλου…»!
-Και αντίθετα σκύψανε - σκύψαμε όλοι το κεφάλι!  Μόνο αυτό το ανδραγάθημα κατάφερες…
……
*Κι όσο για την συγκεκριμένη κυρία Ειρήνη Θεοδωρακάκη, πριν αρχίζει να λέει… ευχαριστώ στο face book ακόμη και σε αυτούς που την ειρωνεύονταν για το "βόλεμά" της, όφειλε να ζητήσει πρώτα ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από τους έντιμους και καθαρούς δημότες Τοπείρου που έκαναν το λάθος να την ψηφίσουν!
Άντε και καλές…συμβουλές στον Δήμαρχό Τοπείρου κυρία Θεοδωρακάκη! Είχαμε καιρό άλλωστε να σε  απολαύσουμε στις φωτογραφίες του γραφείου τύπου του Δήμου Τοπείρου….
-Να φροντίσει μάλιστα αυτή τη φορά, να ‘ναι και καλύτερα και....αμ φας τα πλάνα!
……
*Όχι δεν είναι ανέκδοτο. Ο Δημήτρης Μπένης ανακοίνωσε ότι θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης για 3η φορά… και δεν αμφιβάλω ότι για όλα είναι ικανός! Άλλωστε αν τον «δίδασκαν» τα λάθη του, θα ήταν τώρα σε πολύ καλύτερη μοίρα…!
-Το θέμα όμως δεν είναι να κατέβει ο ίδιος για μια ακόμη φορά υποψήφιος βουλευτής, αλλά ποιοι από τους νυν θα τον ακολουθήσουν και τι δημοτικούς συμβούλους θα βρει!
……
*Παράδειγμα το Στέλιος Γουναρίδης που είναι από τα καλύτερα και πλέον δημοφιλή παιδιά της πιάτσας, είναι ζήτημα χρόνου να ανεξαρτητοποιηθεί για να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Δημαρχόπουλου στις επόμενες εκλογές! (Σ.Σ. Από πρώτο χέρι η είδηση…).
-Κι εδώ πλανάτε όμως η ίδια ερώτηση…
-Θα είναι όμως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης στις επόμενες εκλογές ο Δήμαρχος Μπάμπης;
Προσωπικά πολύ αμφιβάλω γι’ αυτό! Κι αν θέλει ο Μπάμπης πάμε και στοίχημα!
…..
*Είναι θέμα χρόνου άλλωστε ν’ αρχίσουν να «σκάνε» οι πρώτες διώξεις όσο κι αν προσπαθεί να «πείσει» ότι για όλα φταίνε οι… άλλοι!
-Πολύ φοβάμαι ότι και σ’ αυτό ατύχησε αφού ούτε τον εαυτό του μπορεί να πείσει πλέον ο Μπάμπης…
……
*Κι επειδή δυστυχώς ο συγκεκριμένος άφιλος και αχάριστος κύριος συνεχίζει και με προκαλεί και με καθυβρίζει αντί να ευχαριστεί τον Θεό και τον  Παναγιώτη Ταρενίδη που με γνώρισε….
Απλά θα του υπενθυμίσω κάτι πολύ απλό.

-Τα ΓΡΑΠΤΑ μηνύματα στα κινητά μένουν!!! Όπως και οι ημερομηνίες αποστολής τους…! Κι ο νοών νοείτω αχάριστε Δημαρχόπουλε...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »