*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ο Μίλαν Ψάλτου, στο σεμινάριο για τα παιδιά!

16 Ιουνίου
*Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα το σεμινάριο που διοργανώθηκε στον χώρο του Εκπαιδευτικού Κέντρου «Μεταγνώση» με θέμα «Παιδεία… από την αρχή».
-Μεταξύ άλλων, ομιλήτρια ήταν και η δική μας Παπαδοπούλου Μαρία, Ψυχολόγος με ειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες!
……
*Ποια ήταν όμως η παρουσία στο σεμινάριο που αποτέλεσε έκπληξη στην όλη εκδήλωση η οποία μάλιστα απευθυνόταν σε γονείς;;;
-Μα ο τρομερός Σέρβος μπασκετμπολίστας του Λεύκιππου Ξάνθης, Μίλαν Ψάλτου, ο οποίος μάλιστα παρακολούθησε το σεμινάριο χωρίς να συνοδεύεται από την αγαπημένη του Χαρά Τσακίρη!!!
-Μήπως ο Μίλαν ετοιμάζεται από τώρα για… πατέρας;;;
……
*Μήνυμα προς όλους τους «συναδέλφους» του τραγουδιστές έστειλε μέσω Facebook ο «αρχηγός» πλέον του μουσικού συγκροτήματος «Ντιριντάχτα» Φίλιππος Δομνίδης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού:
«Η μάχη ξεκίνησε!!! Φίλιππος Δομνίδης (οπου παω αγαπαω) θα κυκλοφορήσει σύντομα!!», έγραψε στο FB ο ίδιος «ανοίγοντας πόλεμο» με τους «εντόπιους» τραγουδιστές που κυκλοφορούν το ένα τραγούδι μετά το άλλο!
-Χειμωνίδη, Κουμουλίδη, Ταστσόγλου, Μακρίδη… τρέμετε… ο Φίλιππος ξεκινάει μάχη!!!!!!
-Ο Νίκος Στογιαννίδης είναι εκτός συναγωνισμού!!!...
……
*Και ενώ φέτος τα πρώτα και πιο… θαρραλέα beach bar των παραλιών του νομού μας αψηφώντας τον καιρό, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από την Πρωτομαγιά κιόλας… φτάσαμε σχεδόν στα μέσα του Ιουνίου και τα υπόλοιπα δειλά - δειλά αποφάσισαν το ένα μετά το άλλο να κάνουν κι αυτά… πρεμιέρα!!!
-Έτσι μετά το Beach Bar «WHITE» στην παραλία Ερασμίου το οποίο ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου, χθες άλλο ένα αγαπημένο παραλιακό μπαράκι ανακοίνωσε την πρεμιέρα του!
-Πρόκειται για το δημοφιλές Goa Beach Bar στην παραλία των Μαγγάνων που ξεκινάει δυναμικά αυτή την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 2 το μεσημέρι για ακόμα ένα καλοκαίρι από αυτά που μένουν αξέχαστα!
Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα, νέα πάρτι και όλα αυτά με πολύ διασκέδαση,
Μάλιστα θα έχει καλεσμένο τον Red Weeller (The Real RocknRolla, Go Deeva, Clap Records) έναν από τους καλύτερους DJ της House μουσικής από Θεσσαλονίκη και τον γνωστό σε όλους μας στην πόλη της Ξάνθης John Raise έναν από τους νεότερους DJ & Μουσικούς Παραγωγούς της House μουσικής και Owner του Second Story events & Resident του Prestige CafeBar!
……
*Την άλλη Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 20.30 στο υπέροχο ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Στέλιου Μωραϊτη ο Σύλλογος Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης «ΟΙ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ» διοργανώνει το χορό της ΝΕΟΛΑΙΑΣ με την ανεπανάληπτη και μοναδική Γιώτα Γρίβα.
Η είσοδος είναι 15 ευρώ με πλήρες μενού ενώ κρατήσεις μπορείτε να κάνετε από τώρα στο κινητό 6944876300
-Αναμένεται να γίνει… «της Γρίβα»!
…….
*Και τέλος, στο πλαίσιο στη Ευρωπαικής Γιορτής της Μουσικής στη πόλη μας, το ''ΜΕ… ρακί''  (Στέκι Εμπνευσης & Δημιουργίας) σε συνεργασία  με το caffe/bar ''Central Post'', διοργανώνουν ένα ηλεκτρικό Live με τα ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ...

Τα ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ με 9 ολοκαίνουργια δικά τους κομμάτια αλλά και με πολλές διασκευές από αγαπημένες ελληνικές και ξένες  επιτυχίες, θα επιχειρήσουν να σας κουνήσουν σε ROCK ρυθμούς για ένα ολόκληρο βράδυ...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »