*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Υπέροχο το νέο Δερματολογικό Ιατρείο της Νατάσσας Ξανθοπούλου...

17 Ιουνίου
*Την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 20.30, έγιναν τα εγκαίνια του νέου Δερματολογικού Ιατρείου της γνωστής Ξανθιώτισσας γιατρού δερματολόγου – αφροδισιολόγου Αναστασίας Ξανθοπούλου στον πεζόδρομο της Εθνικής (Γεωργίου Σταύρου 14-16 Business center) στην Ξάνθη!
-Πολύς κόσμος τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια του νέου Ιατρείου και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του!
Τα τηλέφωνα που μπορείτε να καλείτε για ραντεβού είναι: 2541064460 και 6947885271.
……
*Για άλλη μια φορά με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι κριτές του X-FACTOR, την Πέμπτη το βράδυ στο 3ο live του talet show, ακούγοντας τους Ξανθιώτες Σάββα και Γιώτα, τους γνωστούς πλέον «Coda Project»
-Τα δυο ταλαντούχα παιδιά από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα ερμήνευσαν για ακόμη μια φορά γεμάτοι πάθος το τραγούδι «Μέτρησα» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, κλέβοντας την παράσταση.
-Γιώργος Παπαδόπουλος, Τάμτα και Γιώργος Μαζωνάκης, δεν βρήκαν λόγια για να περιγράψουν αυτό που άκουσαν και είδεαν.
-Είναι φανερό μετά την εμφάνιση της Πέμπτης ότι το αχτύπητο «δίδυμο» πάει βολίδα για την πρωτιά στο X-Factor και κανείς δεν μπορεί να  το σταματήσει!
……
*Μάλιστα χθες, συγγενικό πρόσωπο της Γιώτας από την Ξάνθη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εφημερίδα μας και μας μετέφερε τις ευχαριστίες και των δυο παιδιών για τα όσα γράφουμε από τη στήλη αλλά κάλεσαν και όλους τους Ξανθιώτες να τους στηρίζουν στις ψηφοφορίες των live κάθε Πέμπτη ώστε να είναι οι νικητές του X-FACTOR:
«Ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη την αγάπη και την αλληλεγγύη που δεχόμαστε από εσάς. Η συμμετοχή σε ένα μουσικό τηλεοπτικό παιχνίδι στις μέρες μας είναι μια δύσκολη απόφαση, είναι ένα ρίσκο που παίρνουμε από την ανάγκη να μοιραστούμε την μουσική μας και όλο αυτό που προσπαθούμε δειλά να χτίσουμε σε μια εποχή δίχως έδαφος. Ωστόσο τα όνειρα πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν και όλοι οι άνθρωποι να πιστέψουν ξανά σε αυτά», είναι το μήνυμα που μεταφέρουν από τη στήλη μας σε όλους του Ξανθιώτες ο Σάββας και η Γιώτα!
-Πράγματι το αξίζουν τα παιδιά!
……
*Στη Ξάνθη βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Αρχηγός της Εθνικής ομάδας Βασίλης Τοροσίδης και ως συνήθως το πρώτο που έκανε ήταν βγει για ψώνια και να δει τους κολλητούς του…
Μάλιστα τα πρώτα ψώνια τα έκανε με τον φίλο του από το  ΕΠΩΝΥΜΟ της Μάγδας όπου τον βλέπετε μαζί με την κόρη της και την γοητευτική υπάλληλό της
……
*Στην ταβέρνα «Ζέφυρος», στον πεζόδρομο της Κονίτσης, γευμάτισε την περασμένη Παρασκευή μετά την ομιλία του στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, απολαμβάνοντας φρέσκο ψάρι και καλό κρασί.
-Στη φωτογραφία ο κ. Κουστσούμπας με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας Δημήτρη Τσακαλίκα.
……
*Και το καλύτερο σας το… κράτησα για το τέλος!
-Στο ψητοπολείο «Τα Φιλαράκια» εργάζεται πλέον η γνωστή παρουσιάσττια των βραδιών καραόκε του ΚΥΤΤΑΡΟ μετά το κλείσιμο του Ελληνάδικου για την καλοκαιρινή σαιζόν!

-Ιδού και η ίδια με την ανάλογη ενδυμασία, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να σερβίρει την παραγγελία σας στα… Φιλαράκια!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »