*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

ΤΣΕΠΕΛΗΣ σε ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ: Μπες μπροστά, κατέβα υποψήφιος Δήμαρχος θα σε στηρίξουμε όλοι!

30 Ιουνίου
*Το ‘κανε για να τον… «κάψει» ή για να «διαπραγματευτεί» ρόλο στην επόμενη δημοτική αρχή γιατί 27 χρόνια δημοτικός σύμβουλος δεν «χόρτασε» ακόμη την… Τοπική Αυτοδιοίκηση;
*Άνοιγμα του Μπάμπη Δημαρχόπουλου σε Δημούδη, Στέλιο Γουναρίδη και Σαμπάν Μπαντάκ με «αγωνία» τα… δικαστήρια που έρχονται!
Τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη «σπρώχνουν» για τον Δήμο Ξάνθης διάφοροι κύκλοι, θεωρώντας τον αντίπαλο δέος για τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο…
Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ», τον «αγγελιοφόρο» της πρότασης έκανε ο επί 27ετία επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και Αντιδήμαρχος Μανώλης Τσέπελης που δεν… «χόρτασε» ακόμη την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θέλει να…συνεχίσει όπως πάντα σε …δεύτερο ρόλο, κάνοντας όμως κουμάντο αυτός όπως επί Στυλιανίδη…
Συγκεκριμένα ο Μανώλης Τσέπελης επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης -και από τα αγαπητά πρόσωπα στην τοπική κοινωνία, λέγοντάς του επί λέξει, «Δεν έρχομαι μόνος, αλλά εκπροσωπώντας πολλούς δημοτικούς συμβούλους τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης… αλλά και δεκάδες πολίτες που δυσφορούν έντονα με τη σημερινή δημοτική κατάσταση. Κώστα άσε την Περιφέρειας, μπες μπροστά και κατέβα υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, θα σε στηρίξουμε όλοι».
Από την πλευρά του ο Κώστας Ζαγναφέρης ξαφνιάστηκε από τη πρόταση και του απάντησε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για οποιαδήποτε απόφαση… και δεν του υποσχέθηκε φυσικά τίποτα ωστόσο συζήτησε την πρόταση με τους στενούς συνεργάτες του!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Από την πλευρά τους κύκλοι του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις παραπάνω εξελίξεις τις οποίες ωστόσο φάνηκε να γνωρίζουν, άφησαν όμως να διαρρεύσει ότι ήδη ο Δήμαρχος έχει κλείσει για το ψηφοδέλτιό του για τις άλλες εκλογές τους νυν δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Μπένη Στέλιο Γουναρίδη και Σαμπάν Μπαντάκ που αναμένεται να ανεξαρτητοποιηθούν μέχρι τέλη του χρόνου, ενώ έχει την διαβεβαίωση και της Χρυσούλας Δημούδη ότι «αν δεν κατέβει ο γιατρός Ι. Καμαρίδης στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος τότε θα κατέβει μαζί του».
Ωστόσο οι κύκλοι του Δημάρχου δεν έκρυψαν και την… «αγωνία»τους για τα… δικαστήρια που έρχονται!!! Αλλά και κάποιες αποφάσεις από την Αποκεντρωμένη σε μηνυτήριες αναφορές που έχουν κατατεθεί εναντίον του… και είναι θέμα χρόνου να φανεί αν θα πάνε στο αρχείο ή θα προχωρήσουν θέτοντάς τον σε αργία…

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ «Μ»
Η εφημερίδα μας που πληροφορήθηκε από πρώτο χέρι τις πιέσεις του Τσέπελη να κατέβει ο Κώστας Ζαγναφέρης στο Δήμο Ξάνθης απευθύνει δημόσια τα παρακάτω ερωτήματα:
1. Αναλαμβάνοντας το ρόλο του…αγγελιοφόρου ο Τσέπελης προκειμένου να έρθει σε επαφή και να πείσει τον κ. Ζαγναφέρη να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης τι επιδιώκει; Να τον… «κάψει»από την αρχή ή να «διαπραγματευτεί» ρόλο στην επόμενη δημοτική αρχή, γιατί 27 χρόνια δημοτικός σύμβουλος δεν «χόρτασε» ακόμη την… Τοπική Αυτοδιοίκηση; Κάτι που θεωρείται απίθανο να δεχθεί ο νυν αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης.
2. Ο κύριος Ζαγναφέρης θεωρεί «τιμή» του, να κατέβει με τον Τσέπελη και την «ακολουθία» του υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης;
Ωστόσο στο συγκεκριμένο θέμα θα επανέρθει σύντομα ο «Μ» αφού οι εξελίξεις φαίνεται ότι είναι ραγδαίες πλέον, καθώς κανείς δεν αποκλείει Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές ακόμη και τον Μάιο του 2018!

«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »