*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουνίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Επείγον έγγραφο Δημαρχόπουλου στον Κίρατζη, ζητάει στοιχεία και εξηγήσεις για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα!

20 Ιουνίου


 *Αλήθεια ή ψέματα ότι ο Δήμαρχος δεν γνώριζε οτι τα περισσότερα τραπεζοκαθίσματα στους κοινόχρηστους χώρους και τους πεζόδρομους είναι παράνομα; Ο Αντιδήμαρχος Δόμησης πάντως τα γνώριζε όλα!
Νέα δικαίωση για τον «Μαχητή» μετά τις συνταραχτικές αποκαλύψεις μας –εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον- ότι παράνομα αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα δεκάδες επιχειρήσεις της Ξάνθης στη Π. Πόλη αλλά και στο κέντρο και τους πεζόδρομους, με αποτέλεσμα από τη μια κάποιοι να πλουτίζουν κάποιοι επιχειρηματίες (σ.σ. Όλοι σχεδόν αναπτύσσουν τριπλάσια τραπεζοκαθίσματα από αυτά που δικαιούνται…) κι από την άλλη να έχει ήδη υποστεί τρομερή ΖΗΜΙΑ ο Δήμος Ξάνθης, αφού κανείς δεν πληρώνει! Και να επικρατεί κυριολεκτικά αναρχία…
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» της Δευτέρας  ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, από τους 200 και πλέον αιτήσεις για τραπεζοκαθίσματα στους κοινόχρηστους και στους πεζόδρομους που εκκρεμούν από τον Δεκέμβριο 2016, δόθηκαν όλο κι όλο 10-15 περίπου άδειες, γεγονός που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος!!!!
Σύμφωνα επίσης με τον κ.Μωραϊτη ο Δήμαρχος Ξάνθης εξέφρασε την έντονη έκπληξή του στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη για το συγκεκριμένο θέμα, επιρρίπτοντας σοβαρές ευθύνες στις υπηρεσίες.
Μάλιστα την Δευτέρα 10/6 έστειλε επείγον έγγραφο στον Αντιδήμαρχο Δόμησης Ερκάν Κίρατζη, ζητώντας του εξηγήσεις για το μπάχαλο που επικρατεί και την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων σε όλη την πόλη, ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτηματικά για την στάση της Αστυνομίας που πηγαίνει για έλεγχο στα μαγαζιά αλλά δεν τους γράφει, γιατί οι επιχειρηματίες τους δείχνουν τις αιτήσεις τους στο Δήμο Ξάνθης, λέγοντας ότι «οι ίδιοι δεν έχουν καμία ευθύνη, αφού ο Δήμος καθυστερεί να τους δώσει τις άδειες….»!!!!
(σ.σ. Φυσικά αυτή η εκκρεμότητα ευνοεί και τους ίδιους, αφού σε περίπτωση που έπαιρναν τις άδειες θα ήταν υποχρεωμένοι να αναπτύσσουν και τα τραπεζοκαθίσματα που αναγράφονται σε αυτές…)
Επισημαίνεται ότι επί Αντιδημαρχίας Κίρατζη Ερκάν λειτουργούσε επί ένα 7μηνο περίπου χωρίς άδεια λειτουργίας το «Πρώτο Σκαλί» του Μ. Τσέπελη μέχρι που παρενέβη η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων…
«Δεν είχα ιδέα για ότι συνέβαινε…Διάβαζα βέβαια αυτά που γράφονταν, αλλά θεωρούσα ότι τα περισσότερα ήταν υπερβολές…», φέρεται να δήλωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης…..
Ωστόσο τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν από τις υπηρεσίες την περασμένη Πέμπτη, αποδεικνύουν ότι η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ καλά κρατεί!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »