*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουνίου

Ο Δήμος Ξάνθης ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ με την άναρχη και παράνομη ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων! Και ο δράστης έχει όνομα!

12 Ιουνίου
*Να παρέμβουν οι Εισαγγελείς γιατί δεν πάει άλλο με το μπάχαλο που επικρατεί στη πόλη μας!
*Ο Δήμος Ξάνθης ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ με τα τραπεζοκαθίσματα στη κεντρική πλατεία, στους πεζόδρομους και στη Π. Πόλη. Και δεν το κάνει αυτό ασυνείδητα, αλλά το κάνει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ! 
 Και κυρίως, με πλήρη ευθύνη του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και την κάλυψη (με τις εντολές του...), όλων των παρανομούντων απο τον αντιδήμαρχο Τραπεζοκαθισμάτων Κίρατζη Ερκάν, είτε για ψηφοθηρικούς λόγους, είτε για τους λόγους που θα ισχυριστεί ο ίδιος όταν τον καλέσουν οι Εισαγγελείς...
-Εδώ πρώην φουρνάρικο της κ.πλατείας που εν μία νυκτί αποφάσισε να γίνει...καφέ μπαρ, με το έτσι θέλω πήγε και άπλωσε παράνομα 20 τραπέζια στην πλατεία, ενώ ο άλλος έκλεισε όλη την είσοδο του πεζόδρομου, για να γιορτάσει την....βάπτιση του παιδιού του! Απίστευτες και πρωτοφανείς καταστάσεις ζει η πόλη μας...κι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. 
*Ο Δήμος Ξάνθης ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ συνειδητά με τους εξής τρόπους:
1.Δεν έχει παραχωρήσει ακόμη τις άδειες των τραπεζοκαθισμάτων με αποτέλεσμα να χάνει χιλιάδες ευρώ έσοδα. Κι τελειώνει σε λίγο και ο Ιούνιος 2017! 
Αλλά και οι επαγγελματίες είναι αδιάφοροι, αφού ούτως ή άλλως...αναπτύσσουν και μάλιστα τριπλάσια τραπεζάκια απο αυτά που δικαιούνται και συνήθισαν στην...παρανομία!!! 
2.Ακόμη κι όταν θα τους παραχωρήσει όμως ο Δήμος τις άδειες, ενώ οι επαγγελματίες είναι υποχρεωμένοι ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ να έχουν στους κοινόχρηστους χώρους και τους πεζόδρομους όσα τραπεζάκια αναγράφει η άδειά τους που θα πρέπει να φαίνεται ΔΗΜΟΣΙΑ με βάση τα τ.μ. του εσωτερικού τους μαγαζιού, αυτοί αναπτύσσουν....τριπλάσια και τετραπλάσια τραπεζάκια!!! Μαγαζιά για παράδειγμα με 20 τ.μ. αναπτύσσουν ακόμη και 20 τραπεζοκαθίσματα στη Κ. πλατεία και στους κοινόχρηστους! Ενώ κάποιοι άλλοι έχουν καταλάβει σχεδόν την...μισή πλατεία, αφού για να εξυπηρετηθούν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα, άλλαξαν μέχρι και οι...διαγραμμίσεις των τυφλών!
....
*Ο Δήμος Ξάνθης ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ σε βάρος των πολιτών και κυρίως των πεζών! 
Για να εξυπηρετήσει είτε ρουσφέτα του Δημάρχου και επιχειρηματικά συμφέροντα, είτε τους...μάγκες της πόλης που έμαθαν επί τόσα χρόνια να ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ αναπτύσσοντας στην κεντρική πλατεία, στην πλατεία Αντίκα, την Π. Πόλη κλπ τριπλάσια και τετραπλάσια τραπέζια απο αυτά που δικαιούνται και αναγράφεται στις άδειές του!!!!
*Ο Δήμος του Δημαρχόπουλου ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ! 
Και αδίστακτα μάλιστα...σε βάρος των πολιτών και των πεζών, για τον απλούστατο  λόγο οτι έχει μετατραπεί σε...ξέφραγο αμπέλι! Με τον Δήμαρχο μάλιστα για να σπάσει τον "τσαμπουκά" όσων αντιδρούν, να νομιμοποιεί με τις υπηρεσίες τις καραμπινάτες παρανομίες, πηγαίνοντας για...τσίπουρα στους παρανομούντες!
Επιτέλους, ένας Εισαγγελέας; 
Κυρίως για τον Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο....αφού ας μη γελιόμαστε, όλοι οι άλλοι εκτελούν απλά τις εντολές του!!! Και μετά για τον αντιδήμαρχο Δόμησης κ.Ερκάν Κίρατζη που "κλείνει" τα μάτια σε όλα...και κυρίως σε συναδέλφους του! Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες πολιτών και απο την Π. Πόλη αλλά και το κέντρο για το καθημερινό μπάχαλο...
......
Ε, λοιπόν "αφέντες" του Δήμου....Η πόλη της καρδιάς μας και ιδίως οι πεζόδρομοι, ανήκουν πρώτα στους πεζούς.....Και μετά στα συμφέροντα που θέλει να εξυπηρετήσει ο κύριος Δημαρχόπουλος. Τελεία και Παύλα. Αρκετά κράτησε το παραμύθι...αρκετά σας ανέχτηκαν οι πολίτες. 
Μ
(σ.σ. Αλήθεια κύριε Κίρατζη, ο συνάδελφός σας κ.Τσέπελης πήρε άδεια στο "σκαλί" του...; Γιατί μάθαμε ότι το βράδυ της Κυριακής βολτάρατε στη Π. Πόλη και στην πλατεία Αντίκα... )

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »