09 Ιουνίου

Κρίμα! Τζεμήλ...Είσαι και ψεύτης αλλά και αμετανόητος! Η "κουτόπονηρη" απάντηση του Δημάρχου Μύκης για την "φωτογραφική" προκήρυξή του!

09 Ιουνίου
 
 *Η προκήρυξη του Δήμου Μύκης απευθύνεται ρατσιστή Δήμαρχε της Μύκης σε όλους τους Έλληνες άνεργους πολίτες του Νομού Ξάνθης κι όχι σε Χριστιανούς ή μουσουλμάνους! 
Ή ο Δήμαρχος Μύκης θεωρεί εαυτόν εξυπνότερο των υπολοίπων, ή επιχειρεί και πάλι να παραποιήσει την αλήθεια, πανικόβλητος από την παρέμβαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, την οποία μόλις πριν λίγες μέρες ο ίδιος δυσφημούσε στο f.b. και στο twitter, κοινοποιώντας ανθελληνική ανακοίνωση «Αλύτρωτου» Τουρκικού Συλλόγου με την σημαία της «Ανεξάρτητης Τουρκικής Θράκης» και έδρα την Κωνσταντινούπολη.
Αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την απάντηση που έστειλε σε φιλικά του ΜΜΕ επιχειρώντας ένα θέμα με εμφανή ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ λογική και πρακτική, να το εμφανίσει ως…αντιπαράθεση με τους Χριστιανούς!!!! Ο Δήμαρχος Μύκης συνειδητά και πάλι ξεχνάει οτι δεν είναι Δήμαρχος κάποιου Ισλαμικού δήμου της Ανατολίας, αλλά ενός Ευρωπαϊκού Δήμου....Όπως ξεχνάει και που απευθύνεται η προκήρυξη του ευρωπαϊκού προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος Μύκης. Σε όλους τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ πολίτες του Νομού Ξάνθης κι όχι σε Χριστιανούς ή μουσουλμάνους....
Εμείς ουδέποτε κύριε Καπζά Τζεμήλ το θέμα του «φωτογραφικού» και «ρατσιστικού» διαγωνισμού της Μύκης το θέσαμε με τη δική σου λογική. Οφείλεις όμως να αντιληφθείς ότι πληρώνεσαι από το Ελληνικό δημόσιο και οφείλεις να τηρείς τους Νόμους, γιατί όσο κι αν ψάξαμε, διακήρυξη με τον όρο που εσύ έβαλες στον διαγωνισμό, δηλαδή την πιστοποίηση ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ από συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας όπου μόνο οι γόνοι των πλούσιων οικογενειών της Ορεινής περιοχής μπορούν να πάνε, δεν βρήκαμε σε κανέναν  ΔΗΜΟ της Ελληνικής Επικράτειας!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΚΗΣ ΚΑΠΖΑ ΤΖΕΜΗΛ
 
Ιδού λοιπόν η απάντηση του Δημάρχου Μύκης κ.Καπζά Τζεμήλ την οποία αλιεύσαμε στο site XanthiNet του Σεμπαϊτίν Καραχότζα.
ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ ΤΗΝ  ΥΠ” ΑΡΙΘΜ.  ΣΟΧ 1/4008/22-03-2017 (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΟΧ)
Το τελευταίο χρονικό διάστημα σε μερικά τοπικά μέσα ενημέρωσης  της Ξάνθης έγινε μεγάλος ντόρος σχετικά με την προκήρυξη του Δήμου Μύκης  και  ειδικότερα για το επιπρόσθετο προσόν της γλωσσομάθειας.
Επειδή όμως δεν θέλω να εκληφθεί  ως υπεκφυγή η έως τώρα σιωπή μας καθώς είχε να κάνει με το γεγονός ότι στο διάστημα αυτό μεσολάβησε και η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης  από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ξάνθης και ανταποκρινόμενοι στη κλήση της αξιότιμου κας. Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ξάνθης καταθέσαμε σχετικό υπόμνημα σχετικά με το διαδικαστικό ιστορικό της προκήρυξης. Με σκοπό και μόνο τη ενημέρωση της κοινής γνώμης  σας παραθέτουμε τα γεγονότα όπως έλαβαν χώρα:
Με την με αριθμό πρωτοκόλλου 1419/21-02-2017 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης η ως άνω και με αριθμό 34/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μύκης, αφού ελέγχθηκε ως προς την νομιμότητα της, βρέθηκε νόμιμη.
Ο Δήμος Μύκης με το με αριθμό πρωτοκόλλου 2872/24-02-2017 έγγραφό του ανακοίνωσε την υπ’ αριθμ ΣΟΧ 1/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ 2014-2020» και εν συνεχεία με το με αριθμό πρωτοκόλλου 3021/01-03-2017 έγγραφό του απέστειλε προς το Α.Σ.Ε.Π. Θεσσαλονίκης αντίγραφο της υπ’ αριθμ ΣΟΧ 1/2017  με την υποσημείωση ότι για το προσόν της γνώσης της Τουρκικής γλώσσας, δεν κατέστη δυνατόν να προσδιοριστούν επακριβώς τα προβλεπόμενα επίπεδα γνώσης και ο τρόπος απόδειξης αυτών και για το λόγο αυτό ζητήθηκε από το  Α.Σ.Ε.Π. να τα υποδείξει.
Εν συνεχεία στις 21-03-2017 το Α.Σ.Ε.Π. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) απέστειλε την υπ’ αριθμ ΣΟΧ 1/2872/24-02-2017  ανακοίνωση με τις διορθώσεις προκειμένου ο Δήμος Μύκης αφού μελετήσει αυτές να την αποστείλει εκ νέου και με νέο αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία προς έγκριση της.
Ο Δήμος Μύκης αφού μελέτησε τις διορθώσεις του Α.Σ.Ε.Π. προέβη στην εκ νέου ανακοίνωση της υπ’ αριθμ ΣΟΧ 1/2017  με αριθμό πρωτοκόλλου 4008/22-03-2017 και την ίδια ημέρα απέστειλε προς το Α.Σ.Ε.Π. αντίγραφο αυτής προς έγκριση.
Το Α.Σ.Ε.Π. με το με αριθμό πρωτοκόλλου 4736/23-03-2017 έγγραφο του προχώρησε στην έγκριση της υπ’ αριθμ ΣΟΧ 1/4008/22-03-2017 Ανακοίνωσης.
Τέλος ο Δήμος Μύκης με το με αριθμό πρωτοκόλλου 7330/15-05-2017 έγγραφο του απέστειλε προς δύο (2) τοπικές εφημερίδες Ξάνθης προς δημοσίευση της περίληψης της υπ’ αριθμ ΣΟΧ 1/4008/22-03-2017 Ανακοίνωσης.
Πράγματι τις επόμενες ημέρες δημοσιεύθηκε η ως άνω περίληψη και ξεκίνησε η νόμιμη προθεσμία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για την κάλυψη των παραπάνω θέσεων και η οποία,  προθεσμία έληξε την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017.
Τα σχόλια κάποιων – μερικών μέσων μαζικής ενημέρωσης επικεντρώνονται κυρίως στο δικαιολογητικό για την απόδειξη  της γλωσσομάθειας παραλείποντας τεχνηέντως τις πρώτες γραμμές της παραγράφου των υποδείξεων του ΑΣΕΠ αναφορικά με την πιστοποίηση της γλωσσομάθειας.
Ειδικότερα το ΑΣΕΠ  διευκρινίζει ότι η καλή γνώση της Τουρκικής γλώσσας πέραν των οριζόμενων στο Ειδικό Παράρτημα (Α2) Απόδειξης Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης «25-2-2016» αποδεικνύεται ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ πιστοποιητικό γνώσης της Τουρκικής γλώσσας επιπέδου Β2, που εκδίδεται από το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας TOMER (ANKARA UNIVERSITY TOMER).  Δηλαδή σύμφωνα με τα παραπάνω η προσκόμιση του παραπάνω πιστοποιητικού είναι δυνητική και όχι υποχρεωτική.
Επίσης σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η εν λόγω προκήρυξη έχει θεωρηθεί ως «φωτογραφική». Πως είναι δυνατόν όμως να είναι «φωτογραφική» μια προκήρυξη όταν έχουν υποβληθεί 22 αιτήσεις για τη θέση Δ.Ε. Διοικητικού, 7 αιτήσεις για τη θέση Π.Ε. Κοινωνικού Λειτουργού και 5 αιτήσεις για τη θέση Π.Ε. Ψυχολόγου και ανάμεσα σε αυτούς υπέβαλλαν και 7 χριστιανοί συμπολίτες μας; Εύλογα αναρωτιέται κανείς ποιον άραγε «φωτογραφίζει» η προκήρυξη αυτή;
Θεωρώ λοιπόν ότι η προκήρυξη αυτή,  η οποία εγκρίθηκε και καταρτίστηκε καθ” υπόδειξη του ΑΣΕΠ, είναι πέρα ως πέρα νόμιμη και σε καμία περίπτωση φωτογραφική. Τέλος όσο αφορά την δικαστική έρευνα  θέλω να εκφράσω την πλήρη εμπιστοσύνη μου στην ελληνική δικαιοσύνη.
Ο Δήμαρχος Μύκης
Καπζά Τζεμήλ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
1.Μπορείτε κύριε Δήμαρχε της Μύκης Καπζά Τζεμήλ να μας πείτε, γιατί  κοινοποιήσατε στο fb και το twitter την ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ και ΑΗΘΗ ανακοίνωση του «αλύτρωτου» Συλλόγου Τούρκων Δυτ. Θράκης που ενώ δεν είχε ασκηθεί καμία δίωξη εναντίον σας, κατήγγειλε την δικαστική έρευνα οτι κινήθηκε με....φανατικά και ρατσιστικά αισθήματα; Που νομίζετε οτι βρίσκεστε; Στην Τουρκία του Ερντογάν όπου οι δικαστές φυλακίζονται εν μία νυκτί χωρίς καν να απολογηθούν; 
 
2.Μπορείτε κύριε Έλληνα Δήμαρχε της Μύκης να μας πείτε γιατί αναφερόμενος στις 22 αιτήσεις που κατατέθηκαν στο Δήμος σας, αναφέρεστε σε…7 χριστιανούς συμπολίτες σας; Και όχι σε 22 Έλληνες πολίτες; Γιατί αυτός ο διαχωρισμός; Σε Ευρωπαϊκή χώρα είστε Δήμαρχος κι όχι σε Ισλαμική κύριε Καπζά Τζεμήλ! Και η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ του Νομού Ξάνθης κι όχι...χριστιανούς ή μουσουλμάνους! Γιατί διακατέχεστε απο τέτοιο θρησκευτικό ρατσισμό; Ποιός σας το επέτρεψε;
3.Μπορείτε να μας πείτε κύριε Καπζά Τζεμήλ πως έχετε την απαίτηση σε έναν Ελληνικό Ευρωπαϊκό Δήμο όπως αυτό της Μύκης που κατοικείται από Έλληνες Πομάκους κατοίκους και υλοποιεί ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ζητάτε πιστοποίηση της Τουρκικής γλώσσας και όχι μιας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης  ή έστω και της Πομάκικης γλώσσας που είναι η μητρική γλώσσα τόσο η δική σας, όσο και των Πομάκων κατοίκων;
4.Μπορείτε να μου υποδείξετε έναν άλλον Δήμο στην Περιφέρεια ΑΜΘ που να ζητάει κάτι παρόμοιο; Ή μήπως εσείς το πράξατε, για να δείξετε τα «ηγετικά» σας προσόντα και στους υπόλοιπους μειονοτικούς συναδέλφους σας…και θεωρείτε οτι έχετε τόσο ισχυρούς προστάτες, ώστε να κοινοποιείται στο διαδίκτυο ανακοινώσεις "Αλύτρωτων" Συλλόγων Τούρκων Δυτ. Θράκης, καθυβρίζοντας τους ΑΝΕΛ  και τον Καμμένο ως....ΦΑΣΙΣΤΕΣ; 
-Δήμαρχος είστε κύριε Τζεμήλ και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διαχωρίζετε τους άνεργους κατοίκους του Νομού Ξάνθης σε Χριστιανούς και μουσουλμάνους.
5.Και βέβαια διαγωνισμός τον οποίο μεθοδεύσατε κύριε Καπζά Τζεμήλ ανοίγει κερκόπορτες διακρίσεων και ρατσισμού για όλους τους Έλληνες Άνεργους πολίτες του Νομού Ξάνθης, διότι ζητάτε από τους διαγωνιζόμενους Έλληνες πολίτες προκειμένου να αποδείξουν την...Τουρκική γλωσσομάθειά τους, «ΜΕ ΤΟ πιστοποιητικό γνώσης της Τουρκικής γλώσσας επιπέδου Β2, που εκδίδεται από το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας TOMER (ANKARA UNIVERSITY TOMER).  Αφαιρέστε όλη τη συγκεκριμένη παράγραφο κύριε Τζεμήλ, διότι έχετε ήδη παρανομήσει κι εσείς και οι υπηρεσίες σας. Έχετε ΠΑΡΕΒΗ των καθηκόντων σας! Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις….
6.Κι όσο για το αφελές σας ερώτημα ποιους «φωτογραφίζει η συγκεκριμένη παράγραφος, θα σας απαντήσουμε ευθέως…
Αυτούς που γνωρίζατε ότι έχουν πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας TOMER (ANKARA UNIVERSITY TOMER)!!! Μέσα στους 22 Έλληνες διαγωνιζόμενους πολίτες που κατέθεσαν φακέλους βρίσκονται και ξέρετε πολύ καλά ποιοι είναι! Εκ των προτέρων… άλλωστε το γνωρίζατε....
7.Τώρα στα δύσκολα και πανικόβλητος επειδή έχετε παρανομήσει, ισχυρίζεστε οτι έχετε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη! 
Τότε προς τι να κοινοποιήσετε την γνωστή ανθελληνική ανακοίνωση του Συλλόγου "Τούρκων" Δυτ. Θράκης που μεταξύ των άλλων, ανέφερε τα παρακάτω:
-Τούρκοι σε έναν ΤΟΥΡΚΙΚΟ Δήμο κύριε Καπζά....Στο Δήμο Μύκης Έλληνες άνεργοι πολίτες απο το Νομό Ξάνθης.
«Μαχητής» 9/6/2017
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΡΑΚΗΣ ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΑΣ
Ιδού αυτούσιο και το κείμενο ντροπής του συγκεκριμένου «Προέδρου» με φόντο την....σημαία της "Ανεξάρτητης" Δυτ. Θράκης κατά των δικαστικών και  Εισαγγελικών αρχών αλλά και των ΑΝΕΛ που κοινοποιούσε ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ στο διαδίκτυο. 

Νετσμεττίν Χουσείν: H μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη είναι ξεκάθαρα τουρκική
H μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη είναι ξεκάθαρα τουρκική. Η μητρική γλώσσα αυτής της τουρκικής μειονότητας είναι τα τουρκικά, ενώ επίσημη γλώσσα είναι τα ελληνικά . Την πραγματικότητα αυτή κανείς δεν μπόρεσε και δεν θα μπορέσει να την αλλάξει
Ο δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσεΐν-πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας, δημοσίευσε μια ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώθηκε και την έρευνα που άρχισε όταν o δήμος Μύκης του νομού Ξάνθη με έγκριση από την περιφέρεια δημοσίευσε προκήρυξη στην οποία έθετε ως υποχρέωση την γνώση της τουρκικής για την πρόσληψη ατόμων στα πλαίσια προγράμματος της Ε.Ε. για τα προβλεπόμενα να ιδρυθούν στους 22 δήμους της περιφέρειας  ¨Κέντρα Κοινότητας¨.
Ο Χουσεΐν ανέφερε: Όπως όλοι γνωρίζουν ο δήμος Μύκης είναι μια τοπική αυτοδιοίκηση σε περιοχή που κατοικείται πλήρως  από ανθρώπους της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και εξυπηρετεί ανθρώπους της μειονότητας.Για αυτό τον λόγο με βάση την ομόφωνη απόφαση που πήραν τον Φεβρουάριο του 2017  ο δήμαρχος Τζεμίλ Καμπζά και τα μέλη του Δ.Σ για υποχρέωση γνώσης τουρκικής από την μία κοινωνική λειτουργό, την ψυχολόγο και την γραμματέα που θα απασχοληθούν στα υπό σύσταση ¨Κέντρα Κοινότητας¨, ετοίμασαν την προκήρυξη αφού νωρίτερα είχαν ρωτήσει και πάρει την έγκριση του ΑΣΕΠ και  της Διοικητικής Γενικής Γραμματείας.
Μετά από αυτή την νόμιμη διαδικασία και την συσταθείσα βάση της δομής της περιοχής προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού, οι δικαστικές αρχές παρακινηθείσες από την αντίδραση και τον θόρυβο που προκάλεσαν κάποιες εστίες του κακού, άρχισαν έρευνα κατά του δήμαρχου Μύκης Τζεμίλ Καμπζά.
Εμείς ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και πολίτες 1ης κατηγορίας της Ελλάδας, μέχρι σήμερα δεν ζητήσαμε και δεν πρόκειται να ζητήσουμε τίποτε άλλο πέραν των δικαιωμάτων μας που πηγάζουν από τα άρθρα 36-45 της συνθήκης ης Λωζάννης και από το σύνταγμα της Ελλάδας.
Καταγγέλλουμε την δικαστική έρευνα και την αντίδραση κάποιων  οι οποίοι κινούμενοι με φανατικά και ρατσιστικά αισθήματα αντέδρασαν στην προκήρυξη που ετοιμάστηκε με έγκριση από ανώτερες αρχές και στα πλαίσια μια νόμιμης διαδικασίας, σχετικά με το προσωπικό που θα υπηρετήσει κόσμο που είναι μόνο Τούρκοι.
Όπως έχουμε κραυγάσει πολλές φορές παλιότερα, βιώνουμε την θλίψη να βλέπουμε  πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Τσίπρας και το κυβερνόν κόμμα ΣΥΡΙΖΑ έχουν παραδώσει την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και τις τελικές αποφάσεις για αυτήν, στον κυβερνητικό του εταίρο τους φασιστικούς ΑΝΕΛ και στον πρόεδρο του Καμμένο.
Εγώ για μια ακόμη φορά δηλώνω πως η μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη είναι ξεκάθαρα τουρκική. Η μητρική γλώσσα της τουρκικής μειονότητας είναι τα τουρκικά, ενώ επίσημη γλώσσα είναι τα ελληνικά . Την πραγματικότητα αυτή κανείς δεν μπόρεσε και δεν θα μπορέσει να την αλλάξει. Προσδοκία μας είναι να παύσει αμέσως η δικαστική δίωξη που άρχισε κατά του δημάρχου Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, να απασχοληθεί το προσωπικό που βάση της νόμιμης προκήρυξης θα ξέρει τουρκικά, ενώ δηλώνουμε σε όλη την κοινή γνωμη πως πάντα βρισκόμαστε δίπλα στον δήμαρχο Μύκης Τζεμίλ Καμπζά.¨
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΤΣΜΕΤΙΝ ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ"

NEOI ΣΥΜΒOΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ BTTDD

Την Δευτέρα 22/5/2017 σε συνεδρίαση του νέου Δ.Σ, του Συλλόγου Αλληλεγγύης  Τούρκων Δυτικής Θράκης, καθορίστηκαν οι νέοι σύμβουλοι του Γενικού Προέδρου για την νέα περίοδο.   

Αυτοί οι οποίοι κατά την 54η περίοδο θα αποτελέσουν τους συμβούλους του Γενικού Προέδρου δικηγόρου Νετσμεττίν Χουσείν και μαζί με το Δ.Σ. θα συμβάλλουν τόσο στον Εθνικό Αγώνα Δυτικής Θράκης όσο και στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των Τούρκων Δυτικής Θράκης που κατοικούν στην Τουρκία, είναι ο πρώην Γενικός Πρόεδρος χειρούργος Δρ. Ερόλ Κασίφογλου, o βετεράνος της κοινότητας μας οδοντίατρος Ρετζέπ Ουστούν, ο καθηγητής Δρ. Ομέρ Ντεβετζίογλου, οι οποίοι μαζί με τον Αχμέτ Κοτς που από το 2011 έχει διατελέσει πρόεδρος παραρτήματος, μέλος Δ.Σ. και μας έχει στηρίξει σε πολλά θέματα (ιδίως στα οικονομικά) θα συνεχίσουν να συμβάλλουν ως σύμβουλοι.

……………….
http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/genel-baskan-danismanlari-devam-ediyor.html
23/5/2017
Σχετικά με τους νέους σύμβουλους με πρόχειρο ψάξιμο βρήκαμε τις κάτωθι φωτογραφίες

Ερόλ Κασίφογλου, ο πρώτος από αριστερά σε επίσκεψη του 2015 στον τότε υπουργό Υγείας Μουεζζίνογλου.


Αύγουστος του 2015. Το πλάνο είναι από επίσκεψη που έκανε τότε στα κεντρικά γραφεία του ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ συλλόγου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Ο κ. Ρετζέπ Ουστούν είναι ο κύριος στα δεξιά.


Ομέρ Ντεβετζίογλου. Γεννήθηκε το 1952 στην Κομοτηνή. Φοίτησε στο λύκειο αρρένων της Κομοτηνής και αργότερα 1970-1976 στην Ιατρική Θεσσαλονίκης. Από το 1977 και μετά μένει και εργάζεται στην  Τουρκία. Πατέρας δύο παιδιών. Γνωρίζει αγγλικά και ελληνικά.


Αχμέτ Κοτς . Πρόσφατα υποψήφιος για υποψήφιος βουλευτής με το φασιστικό ΜΗΡ. Οι φωτογραφίες του τα λένε όλα… Στην πρώτη φωτογραφία εικονίζεται με την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨.
Όλους αυτούς είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχόμαστε κάθε φορά που έρχονται στην Ελλάδα ; Τι άλλο ρπέπει να κάνουν δηλαδή για να κυρηχθούν ανεπιθύμητοι ;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »