*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουνίου

ΤΟ ΑΣΕΠ ΑΚΥΡΩΣΕ την ρατσιστική προκήρυξη του Δήμαρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ

13 Ιουνίου
-Μετά την λαϊκή κατακραυγή για τις μεθοδεύσεις του, ήρθε η επίσημη δικαίωση του «Μ» από το ίδιο το κράτος 
ΠΡΙΝ αλέκτωρ λαλήσει κι ενώ ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ… «πανηγύριζε» με ανακοινώσεις στον φιλικό τύπο ισχυριζόμενος ότι:
«Με την με αριθμό πρωτοκόλλου 1419/21-02-2017 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης η ως άνω και με αριθμό 34/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μύκης, αφού ελέγχθηκε ως προς την νομιμότητα της, βρέθηκε νόμιμη».
Κι ότι «Εν συνεχεία στις 21-03-2017 το Α.Σ.Ε.Π. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) απέστειλε την υπ’ αριθμ ΣΟΧ 1/2872/24-02-2017  ανακοίνωση με τις διορθώσεις προκειμένου ο Δήμος Μύκης αφού μελετήσει αυτές να την αποστείλει εκ νέου και με νέο αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία προς έγκριση της.
Ο Δήμος Μύκης αφού μελέτησε τις διορθώσεις του Α.Σ.Ε.Π. προέβη στην εκ νέου ανακοίνωση της υπ’ αριθμ ΣΟΧ 1/2017  με αριθμό πρωτοκόλλου 4008/22-03-2017 και την ίδια ημέρα απέστειλε προς το Α.Σ.Ε.Π. αντίγραφο αυτής προς έγκριση.
Το Α.Σ.Ε.Π. με το με αριθμό πρωτοκόλλου 4736/23-03-2017 έγγραφο του προχώρησε στην έγκριση της υπ’ αριθμ ΣΟΧ 1/4008/22-03-2017 Ανακοίνωσης», χθες όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» ήρθε η… ανατροπή!!! Υπάρχει κράτος, υπάρχουν άνθρωποι που αντιστέκονται στους μηχανισμούς που μεθοδεύουν «πισώπλατες» μαχαιριές σε βάρος της χώρας μας…
Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Ανοιχτή γραμμή από άτομα που είχαν κάνει αίτηση και ενημερώθηκαν, «το ΑΣΕΠ επίσημα ενημέρωσε τον Δήμο Μύκης ότι, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ως φωτογραφική η προκήρυξη, θα γίνει τροποποίηση από την οποία θα αφαιρείται το πιστοποιητικό ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ γλώσσας και θα… επαπροκηρυχθεί!!! Για την κάλυψη των τριών θέσεων του Δήμου…».
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημάρχου Μύκης κ. Καπζά Τζεμήλ, «το ΑΣΕΠ  ήταν αυτό που… διευκρίνιζε (!) ότι η καλή γνώση της Τουρκικής γλώσσας πέραν των οριζόμενων στο Ειδικό Παράρτημα (Α2) Απόδειξης Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης «25-2-2016» αποδεικνύεται ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ πιστοποιητικό γνώσης της Τουρκικής γλώσσας επιπέδου Β2, που εκδίδεται από το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας TOMER (ANKARA UNIVERSITY TOMER).
Κι ότι «η προκήρυξη αυτή,  η οποία εγκρίθηκε και καταρτίστηκε καθ” υπόδειξη του ΑΣΕΠ, είναι πέρα ως πέρα νόμιμη και σε καμία περίπτωση φωτογραφική».
-Φυσικά όλα αυτά ήταν εικασίες και φαντασίες  του Δημάρχου Μύκης, αφού ήρθε το ΧΑΣΤΟΥΚΙ χθες από το ΑΣΕΠ που ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ως φωτογραφικό!
-Φυσικά η θέση του Δήμαρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ είναι δύσκολη, αφού εκκρεμεί από τη μια Εισαγγελική έρευνα κι από την άλλη η λαϊκή κατακραυγή Μουσουλμάνων και Χριστιανών για την ρατσιστική και αδιαφανή πρακτική του!
Κι έπεται και συνέχεια…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »