*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιουνίου

ΘΡΗΝΟΣ! 35χρονη μητέρα από τη Καβάλα, πέθανε λόγω επιπλοκών μετά τη γέννα, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ξάνθης

16 Ιουνίου


ΘΡΗΝΟΣ! Πέθανε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής στο Νοσοκομείο Ξάνθης 35χρονη Καβαλιώτισσα που γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική της Καβάλας.
Αναλυτικότερα: Μετά την γέννα σε ιδιωτική κλινική το απόγευμα της Πέμπτης, η μητέρα παρουσίασε αιμορραγία και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας. Οι γιατροί του Νοσοκομείου κατέβαλαν προσπάθειες να σταματήσουν την αιμορραγία αλλά δεν τα κατάφεραν και έκριναν ότι έπρεπε να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η ΜΕΘ όμως στο Νοσοκομείο Καβάλας είναι κλειστή εδώ και μερικές μέρες λόγω κανονικής συντήρησης και απολύμανσης.
Συγκεκριμένα η Μονάδα Εντατικής Θεραπείαε του Νοσοκομείου Καβάλας ήταν προγραμματισμένο να «κλείσει» από τις 12 έως και τις 21 Ιουνίου 2017. Εκτός από την απολύμανση και τον καθαρισμό, εκτελούνται και κατασκευαστικές εργασίες, με σκοπό να προστεθούν επιπλέον «κρεβάτια» για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και περισσότερων περιστατικών.
Μετά απ’ αυτό λοιπόν η μητέρα γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο  του ΕΚΑΒ στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ξάνθης όπου όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε στις 5.30 το πρωί.
Το νεογέννητο είναι καλά στην υγεία του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »