*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Έκλεισε το ΚΥΤΤΑΡΟ θ' ανοίξει την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

13 Ιουνίου
*Άλλη μια επιτυχημένη σαιζόν έληξε και φέτος για το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, αφού την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου διοργανώθηκε το τελευταίο αποχαιρετιστήριο party!
-Την απόφαση (του κλεισίματος) πήρε μόλις μια μέρα πριν το Σάββατο 10 Ιουνίου ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας ο οποίος ανήρτησε στο Facebook και το ακόλουθο μήνυμα προς όλους τους φίλους του δημοφιλούς Ελληνάδικου, ευχαριστώντας τους για τη στήριξή τους καθ’ όλη τη σαιζόν και ανανεώνοντας το ραντεβού για το τέλος Αυγούστου:
«Μια ακόμη σαιζόν φτάνει στο τέλος της, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους για τη στήριξη σας στο ελληνάδικο της καρδιάς μας το kyttaro, σας περιμένω στο αποχαιρετιστήριο πάρτυ να σας ευχηθώ κι από κοντά ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, και να δώσουμε ραντεβού για τέλος Αυγούστου με την υπόσχεση να συνεχίσουμε να σας φτιάχνουμε το κέφι παρά τις δυσκολίες των καιρών .
Καλό Καλοκαίρι !!!».
……
*Με το δικό του τρόπο όμως ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, το υπέροχο team του ΚΥΤΤΑΡΟ, ο τρομερός πόντιος νταουλιστής Κώστας Τσαρμαντίδης, ο επί της υποδοχής Τάσος, η Λένα Φερεσιάδου, η παρουσιάστρια των καραόκε night Θωμαή, η καταπληκτική DJ ΤΖΟ STAV, αλλά και το αστέρι του bar η εκρηκτική Εμμανουέλα!!!
-Μια «οικογενειακή» φωτογραφία για… καλό καλοκαίρι!
……
*Σε πελάγη ευτυχίας «πλέει» πλέον ο δημοφιλής Ξανθιώτης μαέστρος Μάριος Κιοσσές αφού από την περασμένη Παρασκευή έγινε πατέρας!
-Η σύζυγός του Σάσα, έφερε στον κόσμο την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 15:55 το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ένα υπέροχο, πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι!
-Ο Μάριος από τώρα κάνει όνειρα για τον γιό του να τον καμαρώσει μαέστρο και μάλιστα πιανίστα!
-Με τέτοιο ταλαντούχο πατέρα, σίγουρα ο μικρούλης θα γίνει καταξιωμένος μουσικός!!!
-Σάσα και Μάριε, να σας ζήσει και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!
……
*Μάλιστα ο Μάριος με τη γέννηση του γιού του, πήρε… «φόρα» και «ξαναθυμήθηκε» το ταλέντο του αφού του ήρθε έμπνευση να γράψει εξολοκλήρου στίχους και μουσική, νέο τραγούδι στον κολλητό του τραγουδιστή Γιώργο Κουμουλίδη!
«Πές τον άντρα σου» είναι ο τίτλος του και ήδη κυκλοφόρησε ένα… μικρό «δείγμα» σε Facebook και YOUTUBE για να πάρετε μια πρώτη «γεύση» από τη νέα δουλειά που ετοιμάζουν οι δυο Ξανθιώτες καλλιτέχνες!
……
*Τρομερή κοσμοσυρροή, σημειώθηκε το περασμένο διήμερο Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Ιουνίου στο My Club!
-Την Παρασκευή ο τρομερός DJ «ΖΑ», έκανε τον κόσμο άνω κάτω με τη μουσική που έπαιξε στο καθιερωμένο BIG BANG Party ενώ το Σάββατο το βράδυ οι δυο ταλαντούχοι νεαροί DJs Φώτης Ιτσάκος και Γιάννης Μπερετζίκης τα… «έδωσαν όλα» μέχρι πρωίας!
-Και μη ξεχάσετε… Από αύριο Τετάρτη ξεκινάνε και οι αγαπημένες Ελληνικές βραδιές και συνεχίζονται κάθε Τετάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!
……
*Θα μας τρελάνει ο δημοφιλής πρώην DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης!
-Για άλλη μια φορά ήρθε με άκρα μυστικότητα από την Ολλανδία στην Ξάνθη και ο λόγος;;;
-Διαβάστε την παρακάτω αγγελία που δημοσίευσε στο Facebook και θα καταλάβετε:
«Πωλούνται μπομπονιέρες όπως βλέπετε στη φωτο... είναι 280 τεμάχια σε σατέν πουγκί με τούλι από μέσα και λιλά κορδέλα... είναι πανέμορφες… λόγω λάθος παραγγελίας μας περίσσεψαν και τις δίνουμε σε πάρα πολύ καλή τιμή. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει άμεσα διότι μετακομίζουμε σε λίγες μέρες. Ευχαριστώ!».
-Μετακομίζω και δεν λέω ν' αφήσω τον Τάκη και να φύγω!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »