*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Μαΐου

Απίστευτος Zαγναφέρης! Αντί να τον πετάξει έξω απο το γραφείο του, υποδέχτηκε τον γνωστό ...Αντώνη Πασχάλη ως συνοδό του....Κουμουτσάκου!

12 Μαΐου

 *Τι θέλεις εσύ Κουμουτσάκο με τους "διορισμένους" χειροκροτητές που έχουν ΔΙΑΛΥΣΕΙ το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη Θράκη και στην Καβάλα; Γιατί "αμαυρώνεις" έτσι την σοβαρότητά σου;
Ή δεν τον έχουν ενημερώσει τον Κουμουτσάκο τι συμβαίνει στην Θράκη με τους «απεσταλμένους» και τους «διορισμένους» του Κυριάκου, ή αν τον έχουν ενημερώσει, δεν αντιλήφθηκε ότι μόνο ζημία στο πολιτικό του προφίλ αλλά και θυμηδία στο κόσμο της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η «συνοδεία» του στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης  απο τον εκ Βόλου γαμπρό της Ξάνθης κ.Αντώνη Πασχάλη και τους γνωστούς "χειροκροτητές" του εκάστοτε αρχηγού που κοντεύουν να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ το κόμμα στη Θράκη και την Καβάλα! 
Βέβαια πλην του Κουμουτσάκου, ευθύνες έχει και ο ίδιος ο Ζαγναφέρης που υποδέχτηκε μες την καλή χαρά τον....Αντώνη Πασχάλη στο γραφείο του μαζί με τους υπόλοιπους που τον πολέμησαν, αντί να τους πετάξει έξω και να περιμένουν στους διαδρόμου...
Στο δια ταύτα όμως. Αφού έστησε κοντά στη μία ώρα τους δημοσιογράφους ο Κουμουτσάκος διότι επισκέπτονταν λέει κάποιες επιχειρήσεις της Ξάνθης, εμφανίστηκε τελικά στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης το μεσημέρι της Παρασκευής...
Στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κύριος Κουμουτσάκος είπε ότι επισκέπτεται την Ξάνθη για να απευθυνθεί στους φίλους και στα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας "για να μιλήσουμε όπως είπε χαρακτηριστικά, για τις πολιτικές εξελίξεις στον τόπο μας και τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Επισκέφθηκα τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση που είχα.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης δήλωσε τα παρακάτω: «Με επισκέφθηκε ο Τομεάρχης Εξωτερικών Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας  ο κ. Κουμουτσάκος και όπως είπε και ο ίδιος, είχαμε μια άριστη συνεργασία. Η Νέα Δημοκρατία ως χώρος, ως κόμμα και ως παράταξη, είτε όταν είναι στην Αντιπολίτευση, είτε ως Κυβέρνηση προσπαθεί πάντα για το καλό του τόπου. Έχει προτάσεις, έχει ιδέες και προσπαθεί. Ειδικά και ο Αρχηγός μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Υπουργοί (πρώην και μελλοντικοί) δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στα πλαίσια αυτών των συναντήσεων είχα μια συνάντηση με τον κ. Κουμουτσάκο, άκουσε τα προβλήματα της Αντιπεριφέρειας και υποσχέθηκε (Αντιπολίτευση είμαστε και το γνωρίζετε όλοι) όπου μπορεί και με όποιον τρόπο να βοηθήσει την περιοχή μας. Τον ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων».
-Μας...συγκίνησες κύριε Ζαγναφέρη…αλλά και μας προκάλεσες "γέλια" όταν σε είδαμε να υποδέχεσαι τον Αντώνη Πασχάλη...
Αλήθεια ποιόν εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος κύριος πλην του εαυτού του και του κυρίου Διονύση Βώβου; Μπορούμε να μάθουμε; 

 Κουμουτσάκο μη με ενοχλείς τώρα....με παίρνει ο Νέζης στο κινητό να μου δώσει εντολές, τι θα πρέπει να πει ο  Ζαγναφέρης στους δημοσιογράφους για τον.. Πρόεδρο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »