*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

See Through "Έφυγε" ο Χαράλαμπος Σπυριδόπουλος, η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 1/6 στα Κομνηνά (11.00)

31 Μαΐου

ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ειλικρινά απορώ…Δυόμιση χρόνια Αντιπεριφερειάρχης ο κύριος Ζαγναφέρης, θα μας δείξει και κανένα έργο για τους πολίτες και την περιοχή; Κάτι ουσιαστικό δηλαδή…
-Εκτός αν τις αναρτήσεις του στο fb και τις παλιές φωτογραφίες του σαν φοιτητές, τις έχει αναγάγει σε…έργο! Εκτός…
…….
*Την Παρασκευή η δίκη του Συληγαρδάκη και Μαρίας Κώστογλου με τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου…
Άλλα δυο αστέρια που παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2014, Χρυσαυγίτη τον ανέβαζαν τον Δήμαρχο, Χρυσαυγίτη τον κατέβαζαν…!
Τώρα καλούνται να επιδείξουν τα στοιχεία τους…Ή να ενημερωθούν για τα…έγγραφα από τα οποία ενημερώθηκε και ο διαμορφωτής κοινής γνώμης…
…….
*Απόλαυση ήταν χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο πρώην Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων Σπύρος Γαλανόπουλος. Από τη μια (υποτίθεται…) κατά του Δημάρχου Αβδήρων κι από την άλλη...δαγκωτό Τσιτιρίδη!
-Δήμαρχε πολύ καλά τους κάνεις τελικά! Ας πρόσεχαν…
……
*Σημειώνω ότι από την συνεδρίαση του Δ.Σ Αβδήρων για το θέμα της Κερκίδας του Σελέρου, απείχαν πολλοί μειονοτικοί δημοτικοί σύμβουλοι….
-Τυχαίο ή για να μην χρεωθούν το ΝΑΙ στο γκρέμισμα της εξέδρας;
……
*Θετική ήταν η ψήφος του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων επί του αιτήματος του Ποδηλατικού Συλλόγου Ξάνθης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» για συμμετοχή του Δήμου ως συνδιοργανωτής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών Elite και Γυναικών 2017 με εισηγητή τον Δήμαρχο Γ. Τσιτιρίδη.
Συγχαρητήρια κύριε Σπανίδη. Και σ’ ανώτερα…
…….
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στο Μπαγκλαντές ράβονται οι Ελληνικές στρατιωτικές στολές σύμφωνα με σχετική απόφαση που έλαβε η Ανωτάτη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού!
Εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτικές στολές για τους στρατιώτες που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό θα ραφτούν στο Μπαγκλαντές! Αυτό προκύπτει από απόφαση της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) με ημερομηνία 27 Μαϊου 2017.
(σ.σ. Δηλαδή κυρία Ούτση, ούτε… Μπαγκλαντές δεν μπορούμε να γίνουμε ώστε αυτές οι στρατιωτικές στολές να ράβονται σε βιοτεχνίες της Θράκης;)
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 
ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ένας πολιτικός με τεράστια πολιτική διαδρομή και προσφορά στην πατρίδα μας.
Δικαιώθηκε εν ζωή για τις πολιτικές του θέσεις και αλήθειες τις οποίες εξέφρασε διαχρονικά και ως πολιτικός και ως Πρωθυπουργός της χώρας μας.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ο πολιτικός που αντιμετώπισε και εφάρμοσε με δικαιοσύνη, σύνεση και πολιτικό θάρρος, ισονομία και ισοπολιτεία τα προβλήματα της μειονότητας.
Καλό ταξίδι κύριε Πρωθυπουργέ. Να είναι ελαφρύ το χώμα της λεβεντογέννας Κρήτης όπου θα αναπαύεσαι.
Εμείς θα σε θυμόμαστε ως δίκαιο, ως δημοκράτη, ως συνεπή και ακέραιο πολιτικό.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στα παιδιά του, στα εγγόνια και στα δισέγγονα του.
Ιρφάν Χατζηγκενέ
Πολιτευτής Ν.Δ.
Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης
Δωρεάν σκύλοι-οδηγοί στην Κομοτηνή
Σε μια ακόμη σημαντική κίνηση προβαίνει το σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης, το οποίο παρέχει δωρεάν σκύλους-οδηγούς, αλλά και εκπαίδευση, σε άτομα με αναπηρία όρασης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Οι συνάδελφοι η οι συγγενείς από την περιοχή της Ροδόπης με αναπηρία όρασης καλούνται να επικοινωνήσουν με το Σωματείο ΑμεΑ Π.Ε Ροδόπης ώστε να εκπαιδευτούν, για να μπορέσουν να αποκτήσουν σκύλο οδηγό δωρεάν για την αυτόνομη πρόσβασή τους στις πόλεις της περιφέρειας Ροδόπης τηλ επικοινωνίας 6972374996"
Νεκρός από ανακοπή στα 71 του χρόνια 
ο παλιός διαιτητής Βελισσάρης Τελίδης
Το μεσημέρι της Τρίτης 30 Μαΐου 2017, 71χρονος Καβαλιώτης, την ώρα που οδηγούσε, ένιωσε αδιαθεσία και σταμάτησε το όχημά του επί της οδού Δαγκλή, λίγο πριν τη συμβολή της με την Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο ύψος του Ξενοδοχείου Oceanis. Περαστικοί, βλέποντας τον άνθρωπο, ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ.
Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα. Οι διασώστες προσπάθησαν μέσω της Καρδιοαναπνευστικής Αναζοωγώνησης (ΚΑΡΠΑ) και των πολλαπλών απινιδώσεων να τον κρατήσουν στη ζωή, όπως ορίζει το πρωτόκολλο στις περιπτώσεις ανακοπής καρδιάς, και κατόπιν πραγματοποιήθηκε η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου δυστυχώς έφτασε νεκρός.
Επρόκειτο για τον Βελισσάρη Τελίδη, γνωστό στον αθλητικό κόσμο της Καβάλας, αφού εκτός από συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, ήταν και διαιτητής, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Μετά την ολοκλήρωση και του 3ου κύκλου των επιμορφωτικών σεμιναρίων για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση με θέμα «ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN», σας ενημερώνουμε ότι η τελική εκδήλωση και επίδοση των πιστοποιήσεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1-6-2017 και ώρα 19:00 στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΞΑΝΘΗΣ κάτωθεν του Ιερού Ναού Της Του Θεού Σοφίας.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων ο οποίος και θα βραβεύσει τον εισηγητή των επιμορφωτικών σεμιναρίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Αρχιμανδρίτη π. Απόστολο Καβαλιώτη για την πολύτιμη εθελοντική συνδρομή του στη διεξαγωγή των σεμιναρίων από τη θέση του εισηγητή, αλλά και για το παιδαγωγικό και επιστημονικό του έργο.
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για τα Κέντρα
Υγείας &το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τα Κέντρα Υγείας και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, προϋπολογισμού 228.000 και 183.000 ευρώ αντίστοιχα, εντάχθηκαν ως νέες πράξεις στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας 2014-2020.
Για τα Κέντρα Υγείας, το έργο προβλέπει την προμήθεια και εγκατάσταση τεσσάρων πολυκάναλων ηλεκτροκαρδιογράφων στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, και από ένα ακτινογραφικό μηχάνημα στα Κέντρα Υγείας Χρυσούπολης και Ελευθερούπολης.
Για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το έργο προβλέπει την προμήθεια ενός ακτινολογικού μηχανήματος C-ARM, ενός πολυκάναλου ηλεκτροκαρδιογράφου, ενός υπερηχοτομογράφου γενικής χρήσης και ενός φορητού ακτινογραφικού μηχανήματος.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
                                              Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 

Σε αντίθεση με την παράταξη Τσολακίδη που ψήφισε ΠΑΡΩΝ για την εξέδρα 
του γηπέδου του Σελέρου, ΝΑΙ, να ξηλωθεί ψήφισε ο Δημήτρης Γαλανόπουλος. 
                           Άδειασε και τον Βασίλη αλλά και τον Σπύρο… 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »