*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

See Through Ούτε ο Γ. Χρηστίδης με τον Δαλακάκη έπεισαν τον Φανουράκη να ψηφίσει υπέρ της Προτομής του Κ. Καραμανλή

24 Μαΐου
Τον Σύλλογο Διάδοσης και Ανάπτυξης Πολιτικής Κληρονομιάς του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή, εκπροσώπησαν χθες στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης οι Γιώργος Δαλακάκης και Γιάννης Χριστίδης. Αλλά ούτε αυτοί έπεισαν τον Φανουράκη να αλλάξει απόφαση και να ψηφίσει υπέρ της Προτομής κι όχι ΚΑΤΑ όπως τον έπεισε ο Ανταμπούφης!
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Μάλλον ούτε οι ίδιοι το περίμεναν αφού λίγες μέρες πριν είχε απορριφθεί από το Ειρηνοδικείο η αίτηση προσωρινής διαταγής, ωστόσο τελικά δεκτή έγινε από το Πρωτοδικείο της Ξάνθης η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι συμβασιούχοι του Δήμου Ξάνθης για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
……
*Όπως είναι γνωστό, οι συμβασιούχοι είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου Ξάνθης,  μετά την άρνηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να εγκρίνει την πληρωμή τους για τις συμβάσεις που παρατάθηκαν με τη σχετική νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Εσωτερικών. Έτσι σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, τις επόμενες μέρες ο Δήμος Ξάνθης θα τους καταβάλει μισθούς τεσσάρων μηνών.  Τέλος καλό, όλα καλά, αν και μετά την πρώτη δικαίωση οι εργαζόμενοι περιμένουν την εκδίκαση της κύριας αγωγής.
……
*Θα δώσει το παρόν σήμερα στη συνάντηση των στελεχών και φίλων της δημοτικής παράταξης Κοινωνία Δημοτών ο Χρίστος Πούλιος;
-Θα δώσει, λένε οι χθεσινές μου πληροφορίες από πρόσωπο του πολύ στενού του περιβάλλοντος..
……
*Θα δώσουν το παρόν επίσης ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, ο Πέτρος Ούτσης που είχε το διαδικτυακό τομέα και την οργάνωση του γραφείου Πούλιου και ενδεχομένως και κάποιοι εκπρόσωποι των άλλων συνδυασμών της αντιπολίτευσης στο δημοτικών συμβούλιο…
……
*Κατά πάσα πιθανότητα πάντως δεν θα είναι ο Μπάμπης Δαργανάκης που δεν επιθυμεί να πολτευτεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ενώ άγνωστο είναι αν θα ‘ρθεί από την Θεσσαλονίκη για τη συνάντηση ο Αναστάσιος Τσορλίδης.
……...
Στις 2 του Μάη 2017,στην Ξάνθη, συστάθηκε η Οργάνωση Βάσης του Αριστερού Ρεύματος Ξάνθης (Οργάνωση που συμμετέχει στη Λαϊκή Ενότητα), από μέλη της Π.Ε. Λαϊκής Ενότητας Ξάνθης.
Εmail επικοινωνίας Ο.Β. arxanthis@gmail.com
Καραγιάννης Ιωάννης - συντονιστής Ο.Β. Αριστερού Ρεύματος Ξάνθης.
Κοσμίδης Αντώνης - Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Αριστερού Ρεύματος, μέλος Π.Ε. ΛΑ.Ε. Ξάνθης.
Με εκτίμηση,
Η Ο.Β. του Αριστερού Ρεύματος Ξάνθης
(Οργάνωση που συμμετέχει στη ΛΑ.Ε.)
Σήμερα στο Νατάσσα (19.00) το κάλεσμα Ξυνίδη στο συνδυασμό του κατά του… Συστήματος που καταρρέει!
Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των στελεχών και φίλων της Κοινωνίας Δημοτών, σύμφωνα με το μήνυμα του Θανάση Ξυνίδη στο fb που ανέφερε τα παρακάτω:
Φίλοι και φίλες συνυποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.
Τρία χρόνια από τις τελευταίες εκλογές στο Δήμο της Ξάνθης, η κατάσταση δείχνει πλέον να είναι χωρίς επιστροφή.
Οι σύμβουλοι της παράταξης δεν προλαβαίνουμε πια να καταγγέλλουμε καθημερινά τη κακοδιαχείριση.
Νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε την άποψή σας για το τρόπο λειτουργίας της παράταξης που ίδρυσε ο Χρίστος Πούλιος.
Και να κάνουμε την αυτοκριτική μας για τις παραλείψεις μας.
Θέλουμε να σας καλέσουμε σε μία συζήτηση, εφ’όλης της ύλης, στις 24 Μαΐου 2017, στο Νατάσσα, στις 19.00.
Η συνάντηση κρίνουμε ότι δεν πρέπει να είναι κλειστή, οπότε μπορείτε να καλέσετε και όποιον άλλο κρίνετε ότι μπορεί να ενταχθεί στις αυτοδιοικητικές μας ανησυχίες και την αγωνία για τις εξελίξεις στο Δήμο Ξάνθης.
Θανάσης Ξυνίδης. Ηλίας Βασιλούδης, Αχμέτ Καρά, Γιώργος Μυλωνάς, Τζενάν Τσαρεκτσή, Μανώλης Φανουράκης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης του Σαββάτου 27 Μαΐου 2017, που διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Ξάνθης, ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης, η Ένωση Γονέων του Νομού Ξάνθης και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης και αφορά στην ολοκλήρωση της δράσης «Να Σκέφτεσαι τους Άλλους»,
Θέλουμε να σας καλέσουμε σε συνέντευξη τύπου
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2017
Στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου
Σήμερα στις 7 η ώρα το απόγευμα.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΡΑΚΗΣ: Μειωμένες οι οδικές αφίξεις μη-κατοίκων από Τουρκία το 1ο τετράμηνο 2017
Στο σύνολο των οδικών αφίξεων από Τουρκία για το πρώτο τετράμηνο του 2017 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2016 από τα συνοριακά σημεία διέλευσης των Κήπων και των Καστανέων, παρατηρείται μία αρνητική μεταβολή της τάξεως του 4,50%. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο τετράμηνο του 2017 εισήλθαν στην χώρα 164.544 αλλοδαποί πολίτες, 7.753 λιγότεροι από τους 172.297 του πρώτου τετραμήνου του 2016, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στα επιμέρους, στις Καστανιές οι οδικές αφίξεις εμφανίζονται ενισχυμένες κατά 1.402 μονάδες και ποσοστιαία αύξηση 3,21%, ενώ στους Κήπους παρατηρείται μείωση οδικών αφίξεων της τάξεως του 7,12% (7.155 λιγότερες αφίξεις).
Σημειώνουμε τέλος ότι από το σύνολο των 119.480 οδικών αφίξεων στους Κήπους κατά το πρώτο τετράμηνο του 2017, οι 77.069 (64,5%) ήταν Τούρκοι πολίτες, ενώ οι υπόλοιποι άλλων εθνικοτήτων.

Πνιγμένη γυναίκα ανασύρθηκε από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την είδηση της ανεύρεσης της σωρού μιας γυναίκας στο λιμάνι της πόλης την Δευτέρα 22 Μαΐου το απόγευμα. Δύο άντρες που είδαν πρώτοι τη σωρό της γυναίκας να επιπλέει στο νερό και ενημέρωσαν τις αρχές.

Το πτώμα μιας γυναίκας ανασύρθηκε από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στο χώρο όπου συνήθως δένει το πλοίο ΣΑΟΣ. Στην προβλήτα βρέθηκαν κάποια προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας, ενώ το περιστατικό διερευνάται από τις αρχές. Ο θάνατος της γυναίκας πιθανότατα προήλθε από πνιγμό, εν τούτοις περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή. Ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ενώ το περιστατικό της ανεύρεσης της σωρού καταγράφηκε περίπου στις 18.30. Οι λόγοι που οδήγησαν τη γυναίκα στη συγκεκριμένη πράξη (αν πρόκειται για αυτοκτονία) δεν είναι ακόμη γνωστοί, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Η σωρός της πάντως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, ενώ άμεσα ενημερώθηκαν και οι συγγενείς της, οι οποίοι μετέβησαν στο νοσοκομείο. Η γυναίκα πάντως, είχε αφήσει στην προβλήτα του λιμανιού ορισμένα προσωπικά της αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και το κινητό της τηλέφωνο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »