*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαΐου

See Through Αιχμές Ανταμπούφη κατά Βατράχων οτι στις Γ. Π. Πόλης 2016 μετά τα μεσάνυχτα, έπαιζαν...Heavy metal!

11 Μαΐου
Χωρίς τον Δημήτρη Μπένη που βρίσκεται πλέον σε…αργία, συνεδρίασε χθες το Δ.Σ. του Κέντρου πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.
(σ.σ. Γι΄ αυτό ήταν τόσο μελαγχολικός χθες ο Πασχάλης Λύρατζης;)
Άκουσον! Άκουσον!
*«Θαυμαστής»του πρώην διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης κ. Γιάννη Κακάρα μας προέκυψε ο Θανάσης Ξυνίδης και ιδού και η ανάρτησή του στο fb:
«Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Γιάννη Κακάρα,
Νιώθω πολύ τυχερός που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του.
Ήταν τότε αρχές του 2014, όπου ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχαηλ Στυλιανίδης ,ο Σάββας Μελισσόπουλος Περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης, ο Panagiotis Sotiropoulos και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού σχολείου Σταυρός Κοκκινίδης, πιστέψαμε και αγκαλιάσαμε σφιχτά, την υπέροχη μοναδική σκέψη που είχε.
Έτσι δημιουργήθηκε το Φεστιβάλ Μουσικών σχολείων "Ξάνθη Πόλις Ονείρων".
Σε ευχαριστούμε Γιάννη»
-Να προβλέψω μετά από αυτό ότι στο Μουσικό Φεστιβάλ 2018, ο κύριος Δημαρχόπουλος με τον κύριο Λύρατζη θα τιμήσουν τον κύριο Γιάννη Κακάρα;
……
*Όπως θα πρέπει βέβαια να τιμήσουν σε ξεχωριστή εκδήλωση φίλτατε Θανάση, τον κύριο Κακάρα, τον κύριο Σάββα Μελισσόπουλο, τον κύριο Σταύρο Κοκκινίδη και τον κύριο Μανώλη Φανουράκη και οι… Σιδηρόπουλοι με τον φίλο μου τον Κανάτα!
Κι ο νοών νοείτω…!
-Να ‘ναι καλά ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης «ωφέλησε» πολύ κόσμο και κυρίως τους ανθρώπους του Πούλιου…!
-Τους υπόλοιπους που τον στήριξαν με ψυχή κοίταξε πώς και πως να τους… «εξοντώσει»! Οπότε δικαίως συμπεριλαμβάνεις και αυτόν στα μπράβο σου!
…..
*Και μια και αναφέρομαι στον Μανώλη Φανουράκη που βλέπει ακόμη και στον…ύπνο του τον Δημαρχόπουλο!
-Ειλικρινά πιστεύεις ότι ΕΣΥ, με τον Τσέπελη, τον Δημήτρη Μπένη, τον Μούρκα, τον Αγκόρτσα, τον Σάββα Μελισσόπουλο κλπ θα… κερδίσετε τον Δημαρχόπουλο;
-Γιατί αν το πιστεύεις, βγες και πες το, για να δεις από τώρα και τι θα… εισπράξεις! Όχι μόνο στο Mikel! Ιδού η Ρόδος…
……
Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 ιατρικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από Νευρολόγο, με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται από 10:00 έως 13:00Ω στο Κέντρο Υγείας Εχίνου για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.
Επίσκεψη Μ/Κ Δημοτικού σχολείου Δεκάρχου στον Δήμαρχο Τοπείρου
Οι μαθητές της Ε΄ & Στ΄ τάξης του Μ/Κ Δημοτικού σχολείου Δεκάρχου μαζί με τον Διευθυντή τους, στα πλαίσια του μαθήματος και εργασίας που είχαν για την λειτουργία των Δήμων, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Τοπείρου κ. Θωμά Μίχογλου προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες και εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.
Οι μαθητές είχαν πλήθος ερωτήσεων προς τον Δήμαρχο Τοπείρου προκειμένου να ενημερωθούν αλλά και να ολοκληρώσουν την εργασία τους.
Ο Δήμαρχος Τοπείρου απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις, τους ενημέρωσε για την πλήρη λειτουργία του Δήμου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
Συνελήφθη 54χρονος στην Καβάλα με 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης 
Συνελήφθη την Τρίτη (9-5-2017) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 54χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 100 γραμμαρίων, την οποία και κατέσχεσαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης συμμετέχει στην 24ωρη 
απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Μαϊου
Η βάρβαρη συμπεριφορά της κυβέρνησης συνεχίζεται με την πλήρη αποδόμηση του κοινωνικού  κράτους .
Η χώρα βυθίζεται στον εργασιακό μεσαίωνα και αντί να δώσει προτεραιότητα στην ανάπτυξη και την απασχόληση συνεχίζει το δρόμο της ύφεσης, της λιτότητας, της ανεργίας που οδήγησε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.
Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να σταθεί στο πλευρό καμίας κυβέρνησης που διαλύει την κοινωνία και καθιστά εργαζόμενους και συνταξιούχος στα όρια της φτώχιας.
Το συνδικαλιστικό κίνημα παρά την επίθεση λάσπης πάλεψε και παλεύει για να αποκρούσει αυτές τις πολιτικές.
Το συνδικαλιστικό κίνημα έχει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να ανατρέψει τις παλιές και νέες μνημονιακές πολιτικές και να μην επιτρέψει να ισοπεδωθούν όλα με νέες αντιλαϊκές πολιτικές.
Για το λόγο αυτό καλούμαστε μετά από απόφαση της ΓΣΕΕ,  να συστρατευθούμε,  στην 24ωρη απεργία που κήρυξε για την Τετάρτη 17 Μαϊου 2017 και φυσικά να συγκεντρωθούμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα μας ώρα  10:00.
Για τη διοίκηση
Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
Άγγελος Μπεμπεκίδης            Σπύρος Παπαχρήστου

Ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης καταγγέλλει την στοχοποίηση της δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου Γενισέας Σαραντίδου Δήμητρας
Ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης καταγγέλλει την προσπάθεια στοχοποίησης της συναδέλφισσας, Σαραντίδου Δήμητρας,   δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου Γενισέας και συνδικαλίστριας του ΠΑΜΕ.
 Στο αυτοκίνητο της συναδέλφου, και μόνο σ΄αυτό μεταξύ άλλων οχημάτων, τοποθετήθηκαν ανακοινώσεις της Εγκληματικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής μια μέρα μετά τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την προκλητική αυτή ενέργεια στοχοποίησης της συναδέλφου μας και καταγγέλλουμε την όποια προσπάθεια δημιουργίας  κλίματος τρόμου και εκφοβισμού.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως ως εκπαιδευτικοί στεκόμαστε απέναντι στην προσπάθεια οποιουδήποτε επιχειρεί να στοχοποιήσει, να τρομοκρατήσει και να περιορίσει το δικαίωμα του κάθε πολίτη και του κάθε εργαζόμενου στην ελεύθερη έκφραση, στην ανεμπόδιστη πολιτική και συνδικαλιστική δράση.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ντούμος Δημήτρης               Γιαννακίδου Χαρίκλεια

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »