*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Δωρεάν ποτά στις γυναίκες κάθε Κυριακή στο Night Ladies!

27 Μαΐου
*Ladies Night και αύριο Κυριακή στο «ΚΥΤΤΑΡΟ» και άλλη μια βραδιά αφιερωμένη σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό που θα βρεθεί στο Ελληνάδικο της Πόλης μας, με το δεύτερο ποτό κερασμένο από το μαγαζί, αλλά και την καθιερωμένη ψηφοφορία για τον καλύτερο barman της βραδιάς!
-Και φυσικά η DJ TZO STAV θα επιλέγει τα πιο χορευτικά Ελληνικά τραγούδια για να «σηκώσει» όλες τις πελάτισσες πάνω στα… bar!
…….
*Έχω να εκφράσω όμως μια απορία, όχι μόνο δική μου αλλά και πολλών αναγνωστών της στήλης, στον Τάκη Αλεξούδα και το υπόλοιπο team του ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
Τι έγινε και δεν ανακοινώνονται πλέον τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον καλύτερο barman που διεξάγεται κάθε Κυριακή;;;
-Μέχρι και ο DJ Γιωργάκης Ψαθάς έμπαινε μέσα στο bar και παρίστανε τον barman για να τον ψηφίσουν οι θαυμάστριές του, αλλά αποτελέσματα ποτέ δεν μαθαίνουμε πλέον!
……
*Συνεχίζω με ένα κουίζ, που θα πολύ-συζητηθεί και θα πολύ-σχολιαστεί στον «εντόπιο» καλλιτεχνικό χώρο!!!
-Ποιος Ξανθιώτης καλλιτέχνης τα… «πήρε στο κρανίο» γιατί την Πέμπτη το βράδυ στο X-FACTOR ο Γιώργος Μαζωνάκης έκοψε από τα Live την Διονυσία Κωστοπούλου;;;
-Ο εν λόγω Ξανθιώτης καλλιτέχνης που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την νεαρή τραγουδίστρια, συμμετέχοντας στην ορχήστρα της, ήταν «λάβρος» κατά του Μαζωνάκη, γράφοντας στο facebook, πικρόχολα σχόλια γι’ αυτόν που έκοψε την κολλητή του από το παιχνίδι!
-Φίλε μου, είσαι άδικος… η Διονυσία δεν τραγούδησε καθόλου καλά και δεν ήταν μόνο ο Μαζωνάκης που της έκανε αρνητικά σχόλια αλλά όλοι στην… επιτροπή!
……
*Ενθουσιασμός επικρατεί στην Ξάνθη με τα ονόματα των τραγουδιστών που ανακοίνωσε ότι θα φέρει φέτος το My Club!
-Όπως σας αποκάλυψα χθες, το πρώτο αστέρι που έρχεται φέτος στο My Club είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor με την ομάδα των «διάσημων» αλλά και από τη συνεργασία της στο παρελθόν με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη!
-Η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία αναμένεται να σημειώσει κοσμοσυρροή στο My, γι’ αυτό κλείστε από τώρα ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73536 να προλάβετε!!!
-Και οι εκπλήξεις… συνεχίζονται!
……
*Και τέλος, σήμερα Σάββατο 27 Μαϊου το «RockOverdose.gr» διοργανώνει ένα Rock and Metal Party, στο Nostos Live στην Παλιά Πόλη με είσοδο ελεύθερη!
-To μεγαλύτερο ιντερνετικό rock & metal περιοδικό, έρχεται και πάλι στο Nostos Live, με τον Zisis Petkanas στα decks να παίζει φωτιές, και φυσικά να κληρώνει πολλά απίθανα δώρα, τρεις μόλις μέρες πριν την έλευση του ex-frontman των IRON MAIDEN, Blaze Bayley στο Nostos Live…!
Υπάρχει τίποτα πιο rock overdose από αυτό..;!!
Στην υπέροχη βραδιά θα κληρωθούν μεταξύ άλλων:
-1 πρόσκληση για Blaze Bayley w/ Maplerun @ Nostos Live Stage (30/5/2017)
-1 πρόσκληση για τη συναυλία NAZARETH στο Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη (16/6/2017)
-1 πρόσκληση για τη συναυλία METAL CHURCH στο Eightball Live Stage, στη Θεσσαλονίκη (26/6/2017)

Και φυσικά δεκάδες συλλεκτικά CD, αφίσες, μπλουζάκια κ.α.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »