*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ποιοί έρχονται το καλοκαίρι στο My club

26 Μαΐου
*Τα καλύτερα έρχονται στο My Club!
-Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει φέτος το καλοκαίρι το αγαπημένο CLUB της πόλης μας το ιστορικό MY και σημειώστε!
-Από τον Ιούνιο ξεκινάνε κάθε Τετάρτη οι καθιερωμένες βραδιές και η έκπληξη;;;
-Το Σάββατο 3 Ιουνίου έρχεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου γνωστή και από το Survivor με τους «διάσημους», ενώ τα Σάββατα μέσα στον Ιούλιο έρχονται:
1. Ηλίας Βρεττός 1/7
2. Ελένη Φουρέϊρα 15/7
3. Γιώργος Σαμπάνης 21/7,
4. Κωνσταντίνος Αργυρός (δεν ανακοινώθηκε ακόμη η ημερομηνία).
-Και φυσικά θα υπάρξουν και πολλές άλλες εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού όπου μέσα στον Αύγουστο θα γίνουν και τα γενέθλια για τα 17 Χρόνια του MY αλλά και για τα 30 από την ίδρυση του EDEM Bar!!!
……
*Επίσης σας υπενθυμίζω ότι αύριο Σάββατο 27 Μαΐου, άλλη μια έκπληξη έρχεται να «ταράξει» τα νερά της διασκέδασης στο δημοφιλές club της πόλης μας το αγαπημένο… My στο 4ο χλμ Ξάνθης Καβάλας!
-Ο τρομερός και εκπληκτικός DJ Νίκος Σουλιώτης θα παίξει μουσική και φυσικά όλες τις καλοκαιρινές επιτυχίες για τη διασκέδαση όλων όσων βρεθούν στο MY!
-Η είσοδος κοστίζει μόνο 5 ευρώ με το ποτό!
-Κλείστε ρεζερβέ, από σήμερα για να προλάβετε, στο τηλέφωνο 25410 73536!
……
*Σάλο έχει προκαλέσει στο facebook το σκάφος που απέκτησε πρόσφατα ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου και σαλπάρει καθημερινά από το λιμάνι του Λαυρίου για βόλτες παρέα με φίλους και… φίλες του!
-Μάλιστα χθες ο Μάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, όχι μόνο καινούριες φωτογραφίες, αλλά και βιντεάκι με τον ίδιο να οδηγεί το σκάφος!
-Το μόνο που δεν μας αποκάλυψε ακόμη ο Μάκης είναι ποιος ή καλύτερα… ποια «τραβάει» το video με το κινητό της!...
-Φυσικά τα σχόλια από κάτω δίνουν και παίρνουν με ερωτήματα του τύπου: «Φιλαράκι όλο βόλτες με το σκάφος σε βλέπω, μπας και κέρδισες το τζόκερ και δεν μας το λες ; χαχαχαχαχα…».
-Ενώ άλλος πάλι του… «post-αρε» βιντεάκι από την αξέχαστη παλιά Ελληνική ταινία «Η Αλίκη στο ναυτικό»!
-Χώρια που από κάτω υπήρχαν πάνω από 180(!!!) likes!
-Άντε Μάκη, καλορίζικο και πλέον δεν θα χρειάζεται να έρχεσαι στην Ξάνθη οδικώς αλλά με το σκάφος σου! Άλλωστε έχουμε και λιμάνια στον νομό μας για να «δέσεις». -Και στο Πόρτο Λάγος και στα… Άβδηρα!
……
*Άλλη μια βραδιά «How Greek Is Your Love», αύριο στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με την DJ ΤΖΟ STAV σε μεγάλα κέφια να επιλέγει τα πιο καψούρικα τραγούδια για όλους και όλες και οι εκπλήξεις να μη σταματάνε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς!
-Και μη ξεχνάτε… από τις 23:00 έως 00:30 μετά τα μεσάνυχτα το δεύτερο ποτό δωρεάν!!!
……
*Συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία του σε όλο τον νομό Ξάνθης ο δημοφιλής Showman, τραγουδοποιός και άνθρωπος ορχήστρα Νίκος Στογιαννίδης ο οποίος το Σάββατο 3 Ιουνίου θα εμφανιστεί στην ταβέρνα «Ο ΜΑΚΗΣ» στο Καρυόφυτο Ξάνθης!

-Το show του θα ξεκινήσει στις 21:00 και το ρεπερτόριό του θα περιλαμβάνει παλιές αλλά και νέες επιτυχίες του!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »