*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαΐου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Στη Θράκη τέλη Μαϊου ο Τσίπρας θα κάνει Περιφερειακό Συμβούλιο, ενδεχομένως να επισκεφθεί και τη ΣΕΚΑΠ!

15 Μαΐου
 *Περιφερειακά συμβούλια σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός με πρώτο αυτό της Θράκης, για να συζητήσει τα μεγάλα θέματα των Περιφερειών και την ανόρθωση της οικονομίας.
Πολύ συζήτηση για το αντικείμενο της συνάντησης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τις Νομαρχιακές και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και Ροδόπης.
Το κύριο ωστόσο αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού να κάνει Περιφερειακά συμβούλια σε όλη την Ελλάδα και να παραστεί σε αυτά με πρώτο το Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ που θα πραγματοποιηθεί στη Κομοτηνή τέλη Μαϊου και θα βγει μέχρι τότε και το αναλυτικό πρόγραμμα των επισκέψεών του.
Μεταξύ των θεμάτων μάλιστα που συζήτησε, ήταν και αυτό της διάνοιξης του  δρόμου προς Βουλγαρία από τη πλευρά του Εχίνου που βρίσκεται πίσω σε σχέσεις με τις διανοίξεις των κάθετων απο Δράμα και Νυμφαία και γενικότερα θα συζητηθούν όλα τα μεγάλα θέμα της Περιφέρειας με πρώτο άξονα την ανάπτυξη και την ανόρθωση της οικονομίας.
Στη συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη που εκκρεμεί από τον Ιούλιο-Αύγουστο του 2016 (σ.σ. πρωτοβουλία Κοτζιά) και καθυστέρησε μάλιστα εξ’ αιτίας της αδιαφορίας κάποιων κομμάτων να ορίσουν εκπροσώπους.
Στη συνάντηση φυσικά τέθηκαν και άλλα ζητήματα όπως και αυτός της ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη και δεν αποκλείεται μάλιστα ο Πρωθυπουργός κατά την εδώ επίσκεψή του να επισκεφθεί και το πρώην συνεταιριστικό εργοστάσιο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »