*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στη Ξάνθη Φανουράκης-Ανταμπούφης! "Γραμμή" Κυριάκου-Αυγενάκη στον αγωνιστή της Ν.Δ να ψηφίσει κατά; ;

24 Μαΐου
*Άνω κάτω και η αντιπολίτευση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, Στέλιος Γουναρίδης κατά Ανταμπούφη - Φανουράκη που πάνε πλέον…πακέτο!
*Εκτελούσε εντολές Κυριάκου, Αυγενάκη και Μέτιου ο Φανουράκης, ή λειτούργησε… αυτοβούλως! Τάχτηκε φανατικά υπέρ και της απλής αναλογικής, αρκεί να φύγει ο… Δημαρχόπουλος!
Άνω κάτω έγινε χθες και η αντιπολίτευση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης καθώς ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δημήτρη Μπένη, Στέλιος Γουναρίδης, επετέθη δριμύτατα στον δημοτικό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ανταμπούφη για το θέμα της προτομής του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενώ άφησε αιχμές και κατά του δημοτικού συμβούλου Μανώλη Φανουράκη που συνέπλευσε μαζί του στο ίδιο θέμα και καταψήφισε…
Η χθεσινή διαδικασία απέδειξε ότι οι πρώην Fantastic Four βρίσκονται πλέον σε διαφορετική τροχιά πλεύσης, αφού ο Μανώλης Φανουράκης όχι μόνο ψήφισε κατά της τοποθέτησης της προτομής στη Ξάνθη, αλλά με δηλώσεις του στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» τάχτηκε και υπέρ της απλής αναλογικής κόντρα στην επίσημη κομματική γραμμή της Ν.Δ. με μοναδικό αιτιολογικό, «ψηφίζω υπέρ της απλής αναλογικής, αρκεί να μη ξαναβγεί Δήμαρχος Ξάνθης ο Δημαρχόπουλος, αρκεί να καταρρεύσει το σύστημα…».
Μάλιστα με τις δηλώσεις Φανουράκη υπέρ της απλής αναλογικής και εκλογές όσο το δυνατόν γρηγορότερα, τον Οκτώβριο 2018, διαφώνησε ανοιχτά και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου Κώστας Βενετίδης που είπε ότι «έτσι σκέπτονται μόνο αυτοί που έχουν προσωπικά συμφέροντα από την αλλαγή του εκλογικού Νόμου…».
-Η στάση του Μανώλη Φανουράκη που ψήφισε και κατά της προτομής του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Ξάνθη, αποτέλεσε θέμα της ημέρας για την Νέα Δημοκρατία καθώς πολλοί διερωτήθηκαν:
-Εκτελούσε εντολές Κυριάκου Μητσοτάκη, Αυγενάκη και Μέτιου ο Φανουράκης, ή λειτούργησε… αυτοβούλως! Τάχτηκε φανατικά υπέρ της απλής αναλογικής, αρκεί να φύγει ο… Δημαρχόπουλος λόγω της γνωστής αντιπαράθεσής τους για το Κυβερνείο, ή συμβαίνει κάτι άλλο!





Ο ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ BULLYING ΤΟΝ… ΣΤΕΛΙΟ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗ!
Αναλυτικότερα: Πολλές εκπλήξεις είχαμε στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής όταν ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Στέλιος Γουναρίδης δεν δίστασε να «επιτεθεί» έντονα στον Νίκο Ανταμπούφη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να διαμαρτυρηθεί στην Πρόεδρο της Επιτροπής Αλεξία Γκιρτζίκη για… bullying σε βάρος του ζητώντας την προστασία της!!!
Το μεγάλο μπάμ όμως έγινε στη συνέχεια όταν πλην του Ανταμπούφη που ψήφισε ευθέως κατά της ΠΡΟΤΟΜΗΣ  του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στη πόλη της Ξάνθης, αφού προηγουμένως «ανέκρινε» τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Κωνσταντίνου Καραμανλή τι έργο έχουν να παρουσιάσουν στη Ξάνθη και τις δραστηριότητες, ΚΑΤΑ της προτομής ψήφισε και ο Μανώλης Φανουράκης!!!
Με το αιτιολογικό ότι το θέμα θα έπρεπε πριν συζητηθεί στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, να συζητηθεί νωρίτερα στη Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης.
-Της οποίας όμως η Πρόεδρος ήταν επίσης παρούσα στη χθεσινή συνεδρίαση και αντέδρασε μάλιστα ιδιαίτερα επικριτικά στο ΟΧΙ του Μανώλη Φανουράκη.
Επίσης από κύκλους της Ν.Δ. επισημάνθηκε με έμφαση  ότι την τελευταία φορά που ήρθαν στη Ξάνθη, Κυριάκος Μητσοτάκης και Λευτέρης Αυγενάκης με έναν μόνο φωτογραφήθηκαν τόσο… υπερήφανα και φιλικά, έχοντάς τον μάλιστα δίπλα τους, τον Μανώλη Φανουράκη!!!
Ο τελευταίος μάλιστα δεν αποκλείεται να προτείνει να γίνει προτομή του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Ξάνθη!!!
Σημειώνω επίσης ότι ο Σύλλογος Φίλων Εθνάρχη Κ. Καραμανλή στη Ξάνθη, εκπροσωπήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από τους Γιάννη Χρηστίδη και Γιώργο Δαλακάκη!
-Τελικά το θέμα της Προτομής πέρασε από την Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αλλά κατά… πλειοψηφία κι όχι ομόφωνα!
Κατά πλειοψηφία επίσης το σώμα ενέκρινε η προτομή του Εθνάρχη να τοποθετηθεί ανάμεσα στην Παιδική χαρά της Μιχαήλ Βόγδου και τον Ιερό Ναό Της του Θεού Σοφίας!
Να σημειωθεί τέλος ότι αναβλήθηκε η συζήτηση για την κανονιστική λειτουργία των περιπτέρων, ενώ ομόφωνα παραχωρήθηκε η κεντρική πλατεία της πόλης προκειμένου να δώσει την κεντρική του ομιλία κατά την επίσκεψή του εδώ, ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που επισκέπτεται την Ξάνθη την Παρασκευή 9 Ιουνίου! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »