*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ο Νίκος Χατζάκης τα έδωσε όλα...στα γενέθλια του Γιάννη Παπουτσόγλου!

12 Μαΐου
*Γενέθλια είχε την Πέμπτη 11 Μαίου ο γνωστός και δημοφιλής γυμναστής, Γιάννης Παπουτσόγλου και σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, τα γιόρτασε παρέα με φίλους στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ (που αλλού άλλωστε), στη live βραδιά με τον δημοφιλή νεαρό τραγουδιστή Νίκο Χατζάκη και την ορχήστρα του! Μάλιστα ο δημοφιλής καλλιτέχνης έδωσε τα ρέστα του και αφιέρωσε πολλά τραγούδια στον Γιάννη, ενώ θα πρέπει να σημειώσω οτι γίνονταν της "τρελής"...
-Χρόνια πολλά Γιάννη! Και πάντα δυναμικός και χωρίς....ληστείες!
.......
*Και η αποκάλυψη...Στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ διασκέδασε με την παρέα της και η διευθύντρια της "Αδέσμευτης" Σοφία Γκούρτσα και μάλιστα είχε μεγάλα κέφια, ενώ εκεί είδα να διασκεδάζουν και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης μέχρι...πρωίας!!!
(σ.σ. Ρεσιτάλ μάλιστα έδωσε στο χορό επάνω στο μπαρ ο φοβερός τερματοφύλακας της Ξάνθης ο Ζίβκοβιτς....που έδωσε και το δικό του προσωπικό σώου!!!) 
.....
*Τελικά μας έχει… μπερδέψει ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
-Εκεί που νομίζαμε ότι καταστάλαξε πλέον στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Ελληνάδικου, μετά την αποχώρηση του DJ Κώστα Σπυριάδη και αφού τελείωσαν και οι Ρεμπέτικες Live βραδιές τις Τετάρτες τις οποίες αντικατέστησε με «KAPSOURA Night», την Τετάρτη διαπιστώσαμε ότι αντικαταστάθηκε και αυτή με την… βραδιά καραόκε με DJ την ΤΖΟ STAV και παρουσιάστρια την Θωμαή!
-Τάκη μας έχεις μπερδέψει…
……
*Μέρες μετράει για να έρθει στην Ξάνθη, ο στρατευμένος ραδιοφωνικός παραγωγός του LIFE 92.1, ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, τηλεπαρουσιαστής του Xanthi Channel και νεοανερχόμενος Σεφ πλέον, Χαράλαμπος Κυρκούσης, ο οποίος ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του ως μάγειρας και από την Τετάρτη βρίσκεται στο Γύθειο ώστε να… «πάρει» και από εκεί μερικές γνώσεις μαγειρικής!
-Ο Χαράλαμπος την Παρασκευή 2 Ιουνίου έρχεται Ξάνθη για να υπηρετήσει το υπόλοιπο της στρατιωτικής θητείας του και είναι όλο χαρά, αφού θα έχει την ευκαιρία όχι μόνο να κάνει εκπομπές στις… εξόδους του αλλά και να συναντήσει τις δεκάδες θαυμάστριές του που τον περιμένουν πως και πως!
……
*Τέλος «χειμερινής» σαιζόν στο CITY live;;;
-Όπως όλα δείχνουν, με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε φέτος την ομολογουμένως επιτυχημένη σαιζόν το CITY live το περασμένο Σάββατο με τον Δημήτρη Κοντολάζο!
-Χθες πάντως μέσω Facebook, τραγουδιστές, μουσικοί αλλά και ο μαέστρος της ορχήστρας του CITY, Μάριος Κιοσσές, αποχαιρετούσαν με μηνύματά τους ο ένας τον άλλον, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τη διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου της Ξάνθης για τη συνεργασία τους αλλά και την ικανοποίησή τους για όλη την επιτυχημένη σαιζόν που διένυσαν!
-Ακούγεται πάντως ότι δεν αποκλείεται εμβόλιμα και εντός του μήνα να διοργανωθεί ακόμη ένα Live και μάλιστα με γνωστό και δημοφιλή τραγουδιστή με τον οποίο έχουν έρθει σε επαφή, Τόλης και Μάριος!
-Σε αναμονή για νεότερα!
……
*Αυτή την Κυριακή 14 Μαϊου το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ υποδέχεται τους DANS Andreas Athineos, Paperboy Le Croque που θα μας ταξιδέψουν σε ήχους από Nu Disco, Soulful & Afro Beats μέχρι Deep & Tech House.
-Έναρξη στις 22:30.
-Ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6934607201.
……..
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
-Συνάντηση πρόσφατα στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ είχαν ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης με τον κολλητό του Αθλητικογράφο Χρήστο Δομτζίδη και τους φίλους τους Κώστα και Λεωνίδα!
-Η αποκαλυπτική είδηση που «βγήκε» από τη συνάντηση των τεσσάρων φίλων;;;
-Αποφάσισαν για του χρόνου να δηλώσουν συμμετοχή στο… «SURVIVOR 2»!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »