*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η έκπληξη του Σπυριάδη στο ΚΥΤΤΑΡΟ & η λαμπερή βράβευση συζύγου και κόρης Σολτάνι από τις Βασίλισσες!

23 Μαΐου
*Μία απρόσμενη και ευχάριστη έκπληξη έκανε ο αγαπημένος πρώην DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά το Σάββατο το βράδυ στο Ελληνάδικο, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, μαζί με την σύζυγό του την Λία οι οποίοι ήρθαν για λίγες μέρες στην Ξάνθη από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ενόψει και της ονομαστικής του εορτής!
-Τον Κώστα, που επέλεξε να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο παρέα με αγαπημένους φίλους αλλά και πρώην συνεργάτες στο ΚΥΤΤΑΡΟ όπου εργάστηκε πολλά χρόνια παίζοντας μουσική για τη διασκέδαση του κόσμου, υποδέχθηκε όλο χαρά και συγκίνηση ο Τάκης Αλεξούδας, ο οποίος ομολογουμένως ξαφνιάστηκε ευχάριστα!
……
*Δείτε και ένα υπέροχο στιγμιότυπο το Σάββατο το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ από την υποδοχή του Κώστα Σπυριάδη και της Λίας, τους οποίους ο αγκάλιασαν και «περικύκλωσαν», τόσο ο δαιμόνιος παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου που βρέθηκε τυχαία για ένα ποτό στο Ελληνάδικο, όσο και φίλοι τους μαζί με το team του ΚΥΤΤΑΡΟ με τους… Θωμαή, Γιάννη, Εμμανουέλα, Μαρία και Νίκο!
-Μάλιστα ο χαμός έγινε όταν ο Κώστας ανέβηκε στο πρώην πόστο που αγάπησε πολύ και έπαιξε μουσική για να γιορτάσουν όλοι μαζί!
……
*Αυτό το Σάββατο 27 Μαΐου, άλλη μια έκπληξη έρχεται να «ταράξει» τα νερά της διασκέδασης στο δημοφιλές club της πόλης μας το αγαπημένο… My στο 4ο χλμ Ξάνθης Καβάλας!
-Ο τρομερός και εκπληκτικός DJ Νίκος Σουλιώτης θα παίξει μουσική και φυσικά όλες τις καλοκαιρινές επιτυχίες για τη διασκέδαση όλων όσων βρεθούν στο MY!
-Η είσοδος κοστίζει μόνο 5 ευρώ με το ποτό!
-Κλείστε ρεζερβέ, από σήμερα για να προλάβετε, στο τηλέφωνο 25410 73536!
…………
*Το μουσικό συγκρότημα «Πάμε μπουζούκια» έκανε την επανεμφάνησή του μετά από πολύ καιρό!
-Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου και Μάριος Κιοσσές, εμφανίστηκαν Live το περασμένο Σάββατο στην Ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» και διασκέδασαν με τα τραγούδια τους την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης «Βασίλισσες της Θράκης», όπου είχαν τον ετήσιο χορό τους για την λήξη του φετινού πρωταθλήματος!
……
*Η βραδιά όμως το Σάββατο στο «ΚΤΗΜΑ» στον χορό της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «Βασίλισσες της Θράκης», είχε και πολλές εκπλήξεις!
-Η πρώτη ήταν η παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου Ανδρών, Μίχαελ Σκίμπε, το οποίο βλέπετε να απευθύνει χαιρετισμό παρουσία του επίσης προπονητή Απόστολου Κουτρουλού (με «φόντο» πίσω του την Γεωργία Ταστσόγλου!
……
*Και η δεύτερη και πιο συγκινητική ήταν η βράβευση δύο παικτριών της ομάδας που λόγω συγκυριών αποχωρούν πλέον από το δυναμικό της!
Ο λόγος για τις Χένεν Σολτάνι και την Γιασίρα Σολτάνι, την σύζυγο και την κόρη του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Καρίμ Σολτάνι που μετά από 4,5 χρόνια αποχαιρετούν την Ξάνθη και μαζί τους και τα δύο μικρά αγοράκια της οικογένειας που αγωνίζονταν στην Ακαδημία της Βιστωνίδας!
-Η Γιασίρα Σολτάνι παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στην ομάδα από τον πρόεδρο του συλλόγου Διαμαντή Σκουλαρίκη, ενώ η… μαμά Χένεν από την Αντιπρόεδρο του συλλόγου Στέλλα Χατζηκυριακίδου. Με την Χένεν να ευχαριστεί στα Ελληνικά τις συμπαίκτριες της, τον προπονητή Ανέστη Αλεξούδη και τον Υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος Απόστολο Κουτρουλό για όσα υπέροχα έζησαν μέσα στην ομάδα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »