*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαΐου

Ερωτό-κυκλοι του Λευτέρη Αερόπουλου: Φοβερή παράσταση, θερμό χειροκρότημα και ένα απίστευτο μουσικο-θεατρικό ταξίδι! (φώτο)

29 Μαΐου
 








 
 
Το έργο του Λευτέρη Αερόπουλου «Ερωτό-κυκλοι», ένα μουσικο-θεατρικό ταξίδι που ξεκινά από τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου, συναντά τραγούδια της Κάτω Ιταλίας, παραδοσιακές μεσογειακές μουσικές δραματοποιημένες και φτάνει στο «Φυλακισμένο σ’ αγαπώ» του Λευτέρη Αερόπουλου, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαϊου στην Καπναποθήκη «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης από το «Σύνολο Λόγου & Μουσικής» του Μουσικού Εργαστηριού. Σερρών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).
Η εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα (είχε και όρθιους), έγινε  παρουσία και της Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ.Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με την δημαρχίνα που εμφανίστηκε ανανεωμένη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζη, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση, η αντιδήμαρχος κ.Γιαννώτα, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Βασιλούδης, ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος και πολύς κόσμος.
Την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης είχαν το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και η Κρητική Αδελφότητα Ξάνθης, ενώ η  είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό. Ήταν μια φοβερή παράσταση, ένα απίστευτο μουσικό και θεατρικό ταξίδι.Συγχαρητήρια σε όλους.







Οι φωτογραφίες είναι του Ράικος Σταύρος και του Xanthi channel

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »