*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Μαΐου

"Φρουρά"! ΟΧΙ Δημαρχόπουλου για τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Μ. Καραολή, που έχει καταντήσει άντρο ναρκομανών! Έγγραφα ντοκουμέντο!

20 Μαΐου
 *Την ίδια μέρα που έκαναν αίτηση τα μαγαζιά της Μ. Καροαλή στο Δήμο Ξάνθης για τραπεζοκαθίσματα, την ίδια μέρα απάντησε ΑΡΝΗΤΙΚΑ ο Δήμος με τον Κίρατζη Ερκάν!!!

*Σταμάτα Δημαρχόπουλε να μας απογοητεύεις! Ή θα γίνεις Δήμαρχος όλων των Ξανθιωτών, ή αν θες να γίνεις Δήμαρχος μόνο των …«κολλητών», παράτατα και φύγε από τώρα!
Απίστευτο κι όμως αληθινό… Ο Δήμος Ξάνθης (με εντολές του Δημάρχου Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου), απάντησε ΑΡΝΗΤΙΚΑ στο αίτημα των καφέ της Μιχαήλ Καραολή να τους δοθεί η άδεια να βάλουν τραπεζοκαθίσματα στο πάρκο που βρίσκεται μπροστά στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και σε καθημερινή βάση αν περάσει από εκεί κανείς ξημερώματα, θα βρει… μεθυσμένους και σύριγγες, αφού αποτελεί τα τελευταία χρόνια στέκι ναρκομανών και περιθωριακών τύπων!
Την ίδια ώρα δηλαδή που ο Δήμαρχος κατηγορείται ανοιχτά ότι (εξ)υπηρετεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που σε κάποιες περιπτώσεις βγάζουν μάτια κι έφτασε μάλιστα στο σημείο να δώσει τη...μισή πλατεία κάτω απο το ΕΒΕ Ξάνθης σε ταβέρνα που συχνάζει και ο ίδιος και όπως λέγεται μάλιστα, τους το...πρότεινε πως θα την πάρουν!!!
1. Αρνήθηκε να δώσει άδειες για τραπεζοκαθίσματα στους επιχειρηματίες καφέ μπαρ, στην πλατειούλα της Μιχαήλ Καραολή, προφανώς γιατί δεν τον… ενοχλεί το ότι εδώ και χρόνια έχουν κάνει κυριολεκτικά κατάληψη ναρκομανείς, μεθυσμένοι και έμποροι ναρκωτικών το χώρο και μόνο έτσι μπορεί να «σπάσει» και να δώσει «οξυγόνο» και στην Εμπορική αγορά…Μάλιστα την ίδια μέρα που κατατέθηκε η άδεια, ήρθε και η ΑΡΝΗΤΙΚΗ απάντηση με έγγραφο του Δήμου που υπογράφει o αντιδήμαρχος Δόμησης Κίρατζη Ερκάν!!!. Αυτός που κάλυπτε επί μήνες το ΠΑΡΑΝΟΜΟ του Τσέπελη στην Πλατεία Αντίκα και όπως φημολογείται, βρίσκεται πίσω και απο τις "¨Πηρουνιές" με εντολές του Δημάρχου Ξάνθης!!!

2. Αρνείται να δώσει άδεια  για τραπεζοκαθίσματα στην πρώην Λευκοθέα με επιχείρημα ότι είδε στο… Google ότι δεν έχει πρόσοψη στην… κεντρική πλατεία! Και θέλει να δώσει το χώρο στον… διπλανό φούρνο που θα μετατραπεί σε… καφέ!
3. Την ίδια ώρα παραχωρεί τον μισό πεζόδρομο κάτω από το… Επιμελητήριο, γνωρίζοντας ότι η επιχείρηση που αναπτύσσει εκεί τραπεζοκαθίσματα, δεν δικαιούται περισσότερα  από αυτά που έχει και στον κλειστό χώρο!!!
(σ.σ. Αλήθεια οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης, το υγιειονομικό, η αστυνομία τι λένε για τις καταγγελίες αυτές;)
Για όλα αυτά το σημερινό μας σχόλιο (προς το παρόν…), είναι λιτό και απλό.
-Κύριε Δημαρχόπουλε, σταμάτα να μας απογοητεύεις! Ή θα γίνεις Δήμαρχος όλων των Ξανθιωτών, ή αν θες να γίνεις Δήμαρχος μόνο των… «κολλητών», παράτατα και φύγε από τώρα! (Αυτά για σήμερα… Τα σπουδαία βέβαια από την ερχόμενη εβδομάδα).


ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ
Κι ένα  τελευταίο. Εδώ και τώρα πριν κάνουμε εμείς μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα, να μας προσκομίσει ο Δήμος Ξάνθης τα σχέδια των μηχανικών για τα τραπεζοκαθίσματα όλων των μαγαζιών και ιδίως της κεντρικής πλατείας και κάτω από το Επιμελητήριο Ξάνθης.
Είμαστε σίγουροι ότι εκεί θα τρέχουν κάποιοι και δεν θα φτάνουν!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »