14 Μαΐου

Κώστας Πηλαδάκης για Χρήστο Πανόπουλο: Έπρεπε να του έχουν στήσει άγαλμα του ανθρώπου! Τι του απαντάει ο "Μ"

14 Μαΐου
Αναφορά στην Ξάνθη και στον κόσμο της έκανε το πρώην «αφεντικό» της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης σε μεγάλη συνέντευξη στο Sport24.gr.
Ρωτήθηκε για τη θέση των επαρχιακών ομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και απάντησε: «ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΟΦΗ, Ξάνθη… Δηλαδή εγώ στενοχωριέμαι που ο Χρήστος ο Πανόπουλος έχει πει αυτά που έχει πει για τον κόσμο στην Ξάνθη. Με αυτά που έχει κάνει, έπρεπε να του είχαν στήσει άγαλμα του ανθρώπου. Και στον Αστέρα, βεβαίως. Δεν γίνεται να πηγαίνουν 1500 ατομα. Θα έπρεπε να βοηθούν και οι Δημοι… δεν ξέρω, να αγοράζουν 2.000 εισιτήρια και να τα δίνουν στα σχολεία, στα παιδιά, τζάμπα ή με 3 ευρώ. Από τον προϋπολογισμό του Δήμου. Για 15 αγώνες είναι! Δώσε 90.000, εδώ δίνεις 3 εκατ. Ευρώ για έναν δρόμο! Οι άνθρωποι στον Αστέρα για παράδειγμα δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα από τα εισιτήρια. Λίγα σου μένουν έτσι κι αλλιώς με τις κρατήσεις… Η αίσθηση του γεμάτου γηπέδου είναι το σημαντικό! Είναι σημαντικό και για τον παίκτη να πηγαίνει σε γεμάτο γήπεδο, να το ευχαριστιέται. Ο Παναιτωλικός επίσης! Εκεί πηγαίνει ο κόσμος! Θέλω να πω ότι υπάρχουν προσπάθειες αξιόλογες από ορισμένες περιφερειακές ομάδες».
-Καλά τα λές Πηλαδάκη για τον Πανόπουλο, αλλά ΤΩΡΑ! Όταν είχες ομάδα και πάλευες για τη Λάρισα, άλλα έλεγες για τον Πανόπουλο και τη Ξάνθη... Κι αν μπορούσες να ρίξεις την ομάδα μας μια χρονιά που απο σένα εξαρτιόταν η παραμονή της, θα το έκανες...μετά χαράς! Τώρα...στεναχωριέσαι! Εμείς καθόλου που ξεπούλησες την ΑΕΛ στον Κούγια, γιατί μόνο εσύ θα έκανες αυτό το "έγκλημα"....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »