*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαΐου

Ο εγκέφαλος όλων σας μπορεί να διαλυθεί, όχι όμως η πόλη της ΨΥΧΗΣ μας!

18 Μαΐου
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΤΑΥΡΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ… ΜΕΤΡΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

*Γράφει ο Πάνος Παπαδόπουλος

Καιρό είχα να ασχοληθώ με τον πρώην ηλεκτρολόγο της ΣΕΒΑΘ Σταύρο Καρυπίδη που αυτό-λανσάρεται και σαν…δημοσιογράφος και αρκεί να του υπαγορεύσει κάποιος ένα χειρόγραφο κείμενο και να πάρει στη συνέχεια το χαρτί του…
Φίλος λοιπόν αναγνώστης του «Μ» μου έστειλε το παρακάτω σχόλιο του συγκεκριμένου κυρίου και το οποίο φιλοξενώ αυτούσιο και σχολιάζω στη συνέχεια, για να μη θεωρεί ότι η ανοχή, αποτελεί και αδυναμία:

Για γέλια η εκδήλωση του Δήμου Ξάνθης για την Μητέρα… όταν η πόλη όλη είναι διαλυμένη
Τι να πω και τι να γράψω… έκανε λέει ο δήμος Ξάνθης εκδήλωση για να τιμήσει την ημέρα την Μητέρας και μοίρασε γλαστράκια με λουλουδάκια και έτσι νόμισαν ότι τιμούν την Μητέρα…. Βαθιά νυχτωμένοι είσαστε κύριοι, Μπάμπη ποιος σου τις εισηγείται αυτές τις εκδηλώσεις ήθελα να ξερα… Κύριοι του Δήμου και εσύ κ. Δημαρχόπουλε πρέπει να ξέρετε ότι τιμάτε την Μητέρα όταν έχετε πεζοδρόμια για να περπατά με το καροτσάκι όταν έχετε ανοικτό το κολυμβητήριο για να κάνει αθλητισμό το παιδί της, όταν έχετε ανοικτές τις παιδικές χαρές… Τιποτε από αυτά βέβαια δεν έχετε κάνει… (Τα λουλουδάκια δεν μειώνουν τις ευθύνες σας… κρίμα για την πόλη μας… χαμένα 5 χρόνια από την ζωή μας με αυτήν την διοίκηση κρίμαααααα).
Σταύρος Καρυπίδης
                                            Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
Τι να πω και τι να…ΜΗΝ γράψω… Για γέλια φίλτατε Σταύρε Καρυπίδη δεν είναι ο Δήμος Ξάνθης, αλλά εσύ που δεν εκπροσωπείς τίποτα και παριστάνεις τον τιμητή και δυσφημείς την Ξάνθη της ψυχής μας, ισχυριζόμενος ότι «η πόλη όλη είναι διαλυμένη…».
-Διαλυμένο βλέπω μόνο τον… εγκέφαλό σου και σου εξηγώ και τους λόγους.
1. Ήσουν απών από την εκδήλωση της Κυριακής. Κι εσύ και το DRONE -(«ελικοπτεράκι») που παράνομα πετάς με την ανοχή και των αστυνομικών που σε βλέπουν, πάνω από το πλήθος-… Μέχρι να συμβεί το κακό είναι!
2. Η εκδήλωση του Δήμου Ξάνθης της περασμένης Κυριακής στην κ. πλατεία της Ξάνθης από την οποία επαναλαμβάνω, ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΣ ήταν πανέμορφη και απόδειξη τα θετικά σχόλια για τον Δήμο και εκδρομέων από την Χαλκίδα που μας τόνισαν επί λέξει, «μπράβο στο Δήμο σας…».
3.Βαθιά νυχτωμένος είσαι εσύ Καρυπίδη, διότι αυτές οι εκδηλώσεις γίνονταν και επί Στυλιανίδη, αλλά τότε δεν χλεύαζες κανέναν, διότι ο πρώην Δήμαρχος βόλεψε την κουνιάδα σου στο Δημοτικό ραδιόφωνο και σου δίνανε μαζί με τον Τσέπελη ένα σωρό αναθέσεις στο Δήμο και στη ΔΕΥΑΞ…! Είναι τόσο απλό… Βέβαια από την άλλη καλά κάνεις και βρίζεις τον σημερινό Δήμαρχο γιατί κι αυτός με τη σειρά του μαζί με τον «κολλητό» σου τον Λύρατζη, σου κάνουν όλα τα χατίρια! Και καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι εννοώ…
4. Επίσης κ. Καρυπίδη τα πεζοδρόμια στη πόλη μας είναι μια χαρά, πρόσφατο είναι το έργο ενοποίησης πλατειών, αρκεί οι μαγαζάτορες να μην τα «φορτώνουνε» παράνομα με τραπεζοκαθίσματα που εμποδίζουν τα καροτσάκια και τους πεζούς…
5. Το Κολυμβητήριο ξέρεις πολύ καλά Καρυπίδη ότι είναι μια ακόμη "αμαρτία" που κληρονόμησε ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος από τους προκατόχους του. Όπως επίσης η ΕΑΠΑΞ, η  Αναπτυξιακή, το υπόγειο Πάρκινγκ, η πλατεία ΤΕΡΑΣ...! Και παρανόμως λειτουργούσε και παλιά, γιατί δεν είχε οικοδομική άδεια!
-Αν έχεις τη λύση λοιπόν για το πώς μπορεί να πάρει οικοδομική άδεια, ιδού πέστην.(σ.σ. Κι εσύ αλλά και οι υποβολείς σου...)
6. Και το γελοιότερο όλων… «Χαμένα 5 χρόνια από τη ζωή μας με αυτήν την διοίκηση…», γράφεις στον επίλογό σου Σταύρε Καρυπίδη.
-Μα δεν ντρέπεσαι να γράφεις τέτοια ψέματα; Όταν γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο σημερινός  Δήμαρχος θα συμπληρώσει τρία χρόνια Δήμαρχος, στις 30/8/2017, δηλαδή μετά 3.5 μήνες;  
-Για ποια… χαμένα 5 χρόνια από τη ζωή σου μιλάς λοιπόν;
-«Φορτώνεις» δηλαδή στον Δημαρχόπουλο συν 2.5 χρόνια του τρίδυμου Στυλιανίδης-Μπένης - Τσέπελης;
(σ.σ. Αλλά είπαμε… δεν φταις εσύ… Αλλά αυτοί που σου κάνουν όλα τα χατίρια και κάθε τόσο τρέχεις στα γραφεία τους…)
Π. Π.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »