*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

Κοσμικό γεγονός η γιορτή του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη-Ποιοι προσκλήθηκαν, ποιοι απουσίαζαν!

22 Μαΐου

 



Και να μην το επεδίωκε, σε κοσμικό γεγονός εξελίχθηκε η γιορτή του Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη το βράδυ της περασμένης Κυριακής (Κωνταντίνου και Ελένης) στο Elisso Hotel.
Από νωρίς πήγε να του ευχηθεί ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός και αμέσως μετά, οι Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας (Θ. Μαρκόπουλος) και Έβρου (Δ. Πέτροβιτς), ο πρώην αντιδήμαρχος Στάμος Τριμίτζιος, ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, στενοί συνεργάτες του στο γραφείο (Περικλής Καρβουνίδης-Χρήστος  Παπαχαβιάρης), ο Ζήσης Κατσαρίκας, ο Πρόεδρος της Τοπικής κ.Οικονόμου, ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Ιπποκράτης Καμαρίδης, ο Μανώλης Τσέπελης, ο Παναγιώτης Ταρενίδης με τον γιο του, η ο Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας Χρήστος Γάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης Γιάννης Μπούτος, ο Βαγγέλης Καρατζάη, η Συμπαραστάτης του Δημότη Ελένη Αχτάρη  συνεργάτες και φίλοι του.
Αντίθετα ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Πατακάκης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Τομεάρχης της Ν.Δ. Αντώνης Πασχάλης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης, η Σούλα Ιακωβίδου και το ζεύγος Διονύσης και Πελαγία Βώβου απουσίαζαν, όπως και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκος Εφραιμίδης που προτίμησε να του ευχηθεί τηλεφωνικά!





 ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

Εμφανώς συγκινημένος πάντως από τα χρόνια πολλά του κόσμου στη γιορτή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με ανάρτηση του στο fb αναφέρει τα παρακάτω:
Με συγκίνηση και ευχαρίστηση κατά την διάρκεια του διημέρου δέχτηκα τις θερμές ευχές σας , που ξεπέρασαν κάθε όριο, τόσο σε αριθμό όσο και σε ποιότητα.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους τους γνωστούς, φίλους και συνεργάτες και ειδικά τους φίλους Facebook τους οποίους δεν γνωρίζω προσωπικά. Στους δύσκολους καιρούς της απομόνωσης και του μοναχισμού, αν και παρεξηγημένο αποτελεί όαση, παρηγοριάς και συντροφικότητας για αρκετούς συνανθρώπους μας. Ευχαριστώ πολύ και υγεία σε όλους !!!!!!!!
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ
Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης 




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »