*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Κύριε Φανουράκη, μπορείτε να τον βοηθήσετε τουλάχιστον στην...αριθμητική;

18 Μαΐου
*«Τα λουλουδάκια δεν μειώνουν τις ευθύνες σας… κρίμα για την πόλη μας… χαμένα 5 χρόνια από την ζωή μας με αυτήν την διοίκηση κρίμαααααα», γράφει απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο ο πρώην του Πούλιου, του Καραλίδη και του Δημήτρη Μπένη, Σταύρος Καρυπίδης αναφερόμενος στα λουλούδια του Δήμου για τις μητέρες την περασμένη Κυριακή.
……
*Και ακολούθησε φυσικά το γέλιο της αρκούδας!
-Καθότι δεν μπορεί να είναι… 5 χρόνια τα «χαμένα» αυτής της διοίκησης, όταν ο Δημαρχόπουλος ανέλαβε Δήμαρχος Ξάνθης στις 1/9/2014;;!!! Δηλαδή ακόμη δεν έχει συμπληρώσει ούτε τρία χρόνια Δήμαρχος!
(σ.σ. Κύριε Φανουράκη, μπορείτε τον βοηθήσετε τουλάχιστον στην αριθμητική; Τόσα έχει γράψει και για σένα… και μετά ο «ατρόμητος» σου έστελνε το μήνυμα του χορηγού του κ Λύρατζη!).
……
*Ποια είναι η αλήθεια. Τα λουλουδάκια όντως Καρυπίδη δεν μειώνουν τις ευθύνες του Δημαρχόπουλου που έδιωξε την ικανότατη Γιώτα Χατζηθεοδώρου από το δημοτικό ραδιόφωνο για να «βολέψει» ο Τηλέμαχος την κουνιάδα σου…
Πολύ καλά του τα λες… Αφού από την επομένη που έγινε Δήμαρχος, η αχαριστία του Μπάμπη του πάει για….Γκίνες!!!
……
*Κι ερώτημα προς τον Αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης κ. Καραμανλή.
-Μπορούμε κι εμείς να πετάξουμε το drone που διαθέτουμε πάνω από τα κεφάλια του πλήθους; Και ιδίως των μικρών παιδιών; Όπως ο Καρυπίδης;
Περιμένω μια ξεκάθαρη απάντηση, γιατί ενώπιον και αστυνομικών το πετάει στη κεντρική πλατεία το «ελικοπτεράκι»…
(Σ.Σ. Αν βέβαια κύριε Διοικητά δεν χρειάζεται άδεια, να του ζητήσουμε συγνώμη και να αρχίσουμε να πετάμε μαζί με το δικό του και το δικό μας drone! Ζητάμε πολλά;)
……
*Για να μην πω βέβαια και το άλλο το γραφικό… Να στέλνουν οι διάφοροι φορείς, Δήμοι της περιοχής, κόμματα, φωτογραφικό τους υλικό και ο συγκεκριμένος κύριος να πηγαίνει και να «κοτσάρει» επάνω από την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ των άλλων… το λογότυπο της ιστοσελίδας του!!!
……
*Κι επειδή κάποια στιγμή θα πρέπει και η σιωπή να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία, μπορεί να μας πει ο κύριος Καρυπίδης τι συνέβη κι εκεί που έβριζε μαζί με τον Γ. Σιδηρόπουλο ως Χρυσαυγίτη τον Θωμά Μίχογλου στηρίζοντας τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, ξαφνικά έφαγε… «πόρτα» από το Κανάλι 6 και τώρα ΒΡΙΖΕΙ τον ΣΥΡΙΖΑ παριστάνοντας τον… φιλοΜητσοτακικό;!!!
-Είναι δυνατόν να χάνουν τέτοιο συνεργάτη Συληγαρδάκης, Κώστογλου και σία;
……
*Πάμε και στα χθεσινά…
-Αλήθεια χθες έγινε στη Ξάνθη 24ωρη απεργία των εργαζομένων για το 4ο Μνημόνιο; Γιατί χαμπάρι δεν πήραμε…
……
*Και το ερώτημα όλων. Πως είναι δυνατόν να εμπνεύσουν οι συνδικαλιστές και εργατοπατέρες, όταν εξακολουθεί να ‘ναι Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης ο συνταξιούχος Άγγελος Μπεμπεκίδης;
-Του οποίου το όνομα αν θυμάμαι καλά είχε εμπλακεί και με τα πλαστά ένσημα; Με τον Μπεμπεκίδη δηλαδή μπροστάρη θα διεκδικήσει ο λαός εδώ στη Ξάνθη τα δίκαια αιτήματά του;
……
*Και μ’ αρέσει βέβαια που τον συγκεκριμένο κύριο, εξακολουθούν και στηρίζουν και οι συνδικαλιστές αλλά και οι δυο εκ των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!
-Να τον χαίρεστε κύριε Χουσειν και κύριε Γιαννακίδη…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »