*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαΐου

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στην τετράδα ο Λεύκιππος Ξάνθης, νίκησε 64-56 το Ρούπελ Σιδηροκάστρου και αντιμετωπίζει την Ελευθερούπολη. (φώτο)

13 Μαΐου




Στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ προκρίθηκε ο Λεύκιππος Ξάνθης νικώντας στο τρίτο παιχνίδι αργά το απόγευμα το Ρούπελ Σιδηροκάστρου με σκορ 64-56.
Η ομάδα της Ξάνθης με εμφανέστατα αυξημένη την ψυχολογία, από την αρχή φάνηκε αποφασισμένη για τη νίκη και ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ με πρώτο παίχτη τον Κουμπάνη που ίσως έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην ομάδα.
Επίσης σημαντική ήταν η συμβολή και των Ψάλτου (αν και απροπόνητος όλη τη βδομάδα λόγω της στρατιωτικής του θητείας)-Σταμπουλή-Τσίλογλου-Αποστόλου και Κάλφα. 
Καλή η διαιτησία των Ντούρας-Τσακιράκη ενώ οι φίλαθλοι της Ξάνθης για μια ακόμη φορά βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας. Σημειώνεται οτι τον Λεύκιππο στο σημερινό παιχνίδι κωούτσαρε με ηρεμία ο Παναγιώτης Πεχλιβανίδης.
Ο Λεύκιππος Ξάνθης θα αντιμετωπίσει πλέον στους ημιτελικούς και σε παιχνίδι νοκ άουτ που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στη Καβάλα ή την Αλεξανδρούπολη την ισχυρή ομάδα της Ελευθερούπολης, ενώ το άλλο ζευγάρι θα αποτελέσει το Δημοκρίτειο Κομοτηνής που σάρωσε τον ΑΟ Σερρών σήμερα στην Κομοτηνή με 63-38 και θα αντιμετωπίσει μια από τις ομάδες Απόλλων Δράμας-Φιλία Ορεστιάδος που παίζουν στο γήπεδο Κ.Γ. Κραχτίδη τη Κυριακή 14/5 στις 16.00
 



                  Τον Λεύκιππο Ξάνθης κωούτσαρε με επιτυχία ο Παναγιώτης Πεχλιβανίδης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »