30 Μαΐου

Στελέχη του ΠΑΟΚ εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση! Ερευνάται ο εμπρησμός του αυτοκινήτου του ξαδέλφου του Λουτσέσκου, κατασχέθηκαν 5 τιμολόγια!

30 Μαΐου
Πέντε τιμολόγια κατασχέθηκαν με ανακριτική διαδικασία από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς στις χρηματικές καταβολές εμφανίζεται ένα μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για εκβίαση κατ' επάγγελμα και διακίνηση ναρκωτικών και ένας πρώην σύμβουλος της συγκεκριμένης ΠΑΕ που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβιάσεις και εμπρησμούς αυτοκινήτων της συζύγου του ποδοσφαιρικού manager Γιάννη Ευαγγελοπουλου και του ξαδέλφου του τότε προπονητή της Ξανθης, Λουστέσκου.
Ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Σπύρος Μηλιωριδης και ο φερόμενος ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ο Εντέαρ Εριτζιάν, αρμενικής καταγωγής.
Την εγκληματική οργάνωση διηύθυνε μέσα από τις φυλακές Τρικάλων ένας κρατούμενος Αρμενικής καταγωγής, ο Γκραντ Αγκατζανιάν.
Μάλιστα ο υπερκοριός της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλίες ανάμεσα στον Αγκατζανιάν και στους δυο εμπλεκόμενους, τον Μηλιωριδη και τον Εριτζιάν, που φέρονται να έλαβαν χρήματα από την ΠΑΕ της Super League.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »