*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Σήμερα στις 19.00 έχει επίσημα εγκαίνια το υπέροχο Raycarpo της Ράνιας Μάρκου

11 Μαΐου
*Το δημοφιλές, πλέον, νέο καφέ «Raycarpo» της απαστράπτουσας Ράνιας Μάρκου, που άνοιξε πρόσφατα στην οδό Μιχαήλ Καραολή 58-60, την Πέμπτη 11 Μαΐου και ώρα 19:00 (δηλαδή σήμερα), πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνιά του και καλεί όλους τους Ξανθιώτες (και κυρίως τους αθλητικούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές αθλητικογράφους και μη) να το τιμήσουν με την παρουσία τους!
-Τα τηλέφωνα του «Raycarpo» είναι: 25410 64446 και 6970 275489.
-Καλές δουλειές Ράνια!

*Όπως πολύ-αναμενόταν, κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στο «YOU-TUBE» το video clip του νέου τραγουδιού του Γιώργου Κουμουλίδη με τίτλο «Το Καλοκαίρι μου είσαι εσύ», του οποίου ως γνωστόν, στίχους και μουσική έγραψε ο κουμπάρος του, Αντώνης Χειμωνίδης!
-Στο video clip κυριαρχεί στη δεξιά πλευρά της εικόνας καλλιτεχνική φωτογραφία του Γιώργου, ενώ από αριστερά εμφανίζονται οι στίχοι, για να τους μάθουμε όλοι και να κάνουμε το τραγούδι το σουξέ του καλοκαιριού.
-Μάλιστα ο Γιώργος χθες περιχαρής έγραψε στο Facebook το παρακάτω μήνυμα απευθυνόμενο προς όλους τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του, προτρέποντάς τους να αγαπήσουν το νέο του τραγούδι, αναφέροντας μάλιστα και όλους τους συντελεστές που συνέβαλλαν στη δημιουργία του:
«Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το νέο μου τραγούδι «ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» σε στίχους και μουσική του Αντώνη Χειμωνίδη. Εύχομαι να το αγαπήσετε και να το τραγουδήσετε...
«ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».
-Στίχοι - Μουσική / Mix-Master: Antonis Xeimonidis
-Βιολί: Fotis Zanelaris
-Κιθάρες: Κώστας Ουζουνίδης
-Πλήκτρα - Τύμπανα - Μπάσο : Δημήτρης Σιδέρης
-Official Video Lyric : Alegria Fotografia»
……
*Ο πρώτος που έσπευσε φυσικά να κάνει «Like» αλλά και να ευχηθεί στον Γιώργο Κουμουλίδη για το νέο τραγούδι, ήταν φυσικά ο κουμπάρος του και δημιουργός του τραγουδιού, ο μουσικοσυνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, Αντώνης Χειμωνίδης, γράφοντας λιτά: «Καλοτάξιδο κουμπάρε»!
……
*Άλλη μια βραδιά Νταουλιού και κεφιού διοργανώνεται αυτό το Σάββατο στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, με τον τρομερό Πόντιο νταουλιστή Κώστα Τσαρμαντίδη και DJ την γνωστή TZO STAV!
-Να σας ενημερώσω ότι η αίθουσα του «ΚΥΤΤΑΡΟ» κλιματίζεται, γι’ αυτό μη διστάζετε να χορέψετε υπό τους ήχους του νταουλιού!
……
*Το No.1 mainstream party σε συνεργασία με το Κυβερνείο στη Ξάνθη σας προσκαλούν αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου στο τελευταίο «Big Bang» party της χειμερινής σαιζόν!!
-Το Κυβερνείο ανοίγει τις πόρτες του λίγο μετά τις 23:30 και υποδέχεται το τελευταίο «BigBang» της σαιζόν και μαζί μ’ αυτό και όλους εσάς...
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6982854688.
-Ώρα άφιξης κρατήσεων 00:30.
-Αυτή την Παρασκευή στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ αποχαιρετάμε τον χειμώνα και υποδεχόμαστε το καλοκαίρι!
……
*Kάθε Πέμπτη στην θρυλική «GUERNICA PUB» στην πλατεία «Αντίκα» mojito night μόνο με 5 ευρώ! Το ρούμι το επιλέγεις εσύ!!! BACARDI – HAVANA - PAMPERO με δυόσμο ή μέντα! Μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού κάθε εβδομάδα απολαμβάνεις το δικό σου cocktail σε χαμηλή τιμή και όπως και βέβαια υπό τις μοναδικές μουσικές επιλογές του Λάκη Κοτόρνου!
……

*O Παύλος Παυλίδης έρχεται για ένα μοναδικό ακουστικό live μετά από 1 χρόνο την άλλη Πέμπτη 18 Μαΐου στις 23.00 στο «NOSTOS LIVE»! Θα είναι μια βραδιά γεμάτη με αξέχαστους στίχους και μελωδίες τόσο από την εποχή του συγκροτήματος «ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ» όσο και από την μετέπειτα δισκογραφία του, φτάνοντας έως και τον τελευταίο του δίσκο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 με τίτλο «Μια πυρκαγιά σ’ ένα σπιρτόκουτο»! Μαζί του ο Ορέστης Μπενέκας. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.00. Είσοδος 10 ευρώ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »