*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Η "στροφή" 180 μοιρών της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ για τον Ιβάν και ο...κυβερνητικός εκπρόσωπος στη Ξάνθη!

11 Μαΐου
*Να το πω άγνοια; Να αναρωτηθώ αν αυτός ή αυτοί που συντάσσουν τις ανακοινώσεις της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, είναι τόσο επιπόλαιοι ώστε να φάσκουν και να…αντιφάσκουν τόσο εύκολα; Τη μια δηλαδή να χαρακτηρίζουν ως… Κυβερνητικό εκπρόσωπο του Ιβάν που «λήστευσε» τη ΣΕΚΑΠ τον Στέργιο Γιαλάογλου και την άλλη να τον υπερασπίζονται (;) όψιμα;;!
……
*Διαβάζω επίσης στην ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τη γνωστή λαθρεμπορία τσιγάρων που είχε εντοπιστεί κάπου ανοιχτά της Χαλκίδας, τα παρακάτω:
«Το γεγονός πως πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ την εποχή που επιχειρήθηκε η εν λόγω υπόθεση λαθρεμπορίου ήταν το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής το 2009, Νίκος Παππάς, εξηγεί με απόλυτο τρόπο την ενόχληση της Νέας Δημοκρατίας για τη μεταβίβαση της ευθύνης στην προηγούμενη διοίκηση της εταιρίας…».
-Μα από την ώρα που εσείς την ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ την κάνατε… «απόπειρα» λαθρεμπορίας, αφού λέτε… «επιχειρήθηκε» η υπόθεση, δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυτοί που σας διαβάζουν μειδιούν για την ασχετοσύνη σας; Καθώς ΑΘΩΩΝΕΤΕ αυτούς που κατηγορείτε;
……
*Επιχειρήθηκε τελικά η εν λόγω υπόθεση λαθρεμπορίου... ή τελέστηκε;
-Γιατί κι εγώ ακόμη έχω μπερδευτεί μαζί σας, οπότε απαραιτήτως πρέπει να παρέμβει ο Γ. Σιδηρόπουλος για να ξεδιαλύνει το μυστήριο!!!
……
*Επαναλαμβάνετε επίσης αυτά που είπε στη συνέντευξή του και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης…
«Να υπενθυμίσουμε ακόμη πως τα αρχεία, που αποδείκνυαν την κίνηση του λογιστηρίου της ΣΕΒΑΘ όπως και οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών που περιείχαν τα σχετικά αρχεία-στοιχεία ως δια μαγείας έχουν «εξαφανιστεί» και πως ενώ από το 2006 ορκωτοί λογιστές διαπίστωσαν ότι η εταιρεία δεν τηρούσε βιβλία και φορολογικά στοιχεία ήδη από το 2000, αλλά συνέχισε να χρηματοδοτείται από την Αγροτική Τράπεζα με εγγύηση του Δημοσίου, αποκαλύπτοντας την νοοτροπία και τις πρακτικές, που επέβαλλαν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ στη λειτουργία των συνεταιριστικών εργοστασίων».
-Μα καλά δεν γνωρίζετε ούτε αυτό; Ότι αυτά δηλαδή που τώρα λέτε εσείς, τα είπε με επιστολή του στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και ο «πανίσχυρος» την εποχή εκείνη Σωκράτης Ξυνίδης;
-Γιατί λοιπόν τότε δεν τα λέγατε κι εσείς και τα λέτε… τώρα;
……
*Και φυσικά τι πιο απλό, να ρωτήσετε και τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ να σας πει τι απάντησε ο Άρειος Πάγος…
……
*Κι επειδή είδα να διατυπώνονται ακόμη και αιχμές κατά της δικαιοσύνης και των δικαστών (σ.σ. δια του βουλευτή σας Στάθη Γιαννακίδη…), απλά διερωτώμαι…
Μα ο Παππάς της ΣΕΚΑΠ αθωώθηκε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (Μάιος 2016) στο Εφετείο Θράκης και μάλιστα για 2η φορά, για την λαθρεμπορία τσιγάρων και το περιβόητο καράβι…
- Που ήσασταν ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ και τα λέτε και πάλι με τέτοια…καθυστέρηση;
…….
*Τέλος σύντροφοι, επειδή αόριστα μιλάτε και για μερίδα τοπικών ΜΜΕ που διασπείρουν… ψευδείς ειδήσεις και «δημοσιογράφων» που λειτουργούν ως… συστηματικά γραφεία… τύπου των διαφόρων… συνιστωσών στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να έχετε το σθένος όμως να τους κατονομάσετε…
-Εγώ σας απαντώ ότι μάλλον και πάλι έχετε μπερδευτεί!
-Διότι το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων το έκανε πρώτη και καλύτερη η ΕΡΤ3 με τον ενταύθα «δικός σας» ανταποκριτή της!
-Όταν εμφάνισε την συνεταιριστική ΣΕΚΑΠ να λειτουργεί ως… ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ, διότι αυτό ήταν το τότε… μοντέλο διοίκησης, αναμιγνύοντας μάλιστα και… Τελωνειακούς υπαλλήλους!

-Οπότε μη ξύνεστε καλύτερα στη γλίτσα του τσομπάνη! Γιατί εσείς εκτίθεστε και πάλι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »