*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Το Σάββατο 13 Μαϊου ξεκινάει το My club

03 Μαΐου
*Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες!!!
-Με μια αποκλειστική ευχάριστη καλοκαιρινή είδηση ξεκινάω σήμερα τη στήλη!...
-Το καλοκαίρι ήρθε… Το όνειρο επιστρέφει... και το Σάββατο 13 Μαΐου ξεκινάει το εκπληκτικό My club!
-Ανανεωμένο, πανέμορφο, ονειρεμένο… Και πάνω απ’ όλα... ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ το αγαπημένο club της πόλης μας ξεκινάει.
-Σημειώστε την ημερομηνία… Σάββατο 13 Μαΐου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του το δημοφιλές καλοκαιρινό και μοναδικό Club στην πόλη μας, το ΜΥ, για να υποδεχτεί μαζί σας  το καυτό καλοκαίρι του 2016!
-Είστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι στο Grand Opening για να γιορτάσετε την αρχή ενός υπέροχου καλοκαιριού γεμάτο parties, live events, δυνατή μουσική και ξέφρενο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
-Στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Καβάλας!
-Ρεζερβέ: 25410 73536.
……
*Μέχρι τότε όμως, άλλη μια έκπληξη έρχεται στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης μας!
-Αυτό το Σάββατο 6 Μαΐου ο μοναδικός, ο ερωτικός λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Κοντολάζος, έρχεται για μια μοναδική και μαγική βραδιά στο CITY Live!
-Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε όλοι, ενώ το πρόγραμμα του City θα πλαισιώσει και το «στάναρ» καλλιτεχνικό του σχήμα υπό την διεύθυνση της ορχήστρας του φοβερού μαέστρου Μάριου Κιοσσέ!
-Τιμή ποτού 10 ευρώ!
-Ρεζερβέ: 6937 180069!
……
*Εντωμεταξύ και ενώ αναμένεται να συμβούν όλα τα παραπάνω στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλη μας, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ, ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής Άγγελος Δήμου, «έδωσε ρέστα» στο Ελληνάδικο και ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες του συνοδεία κιθαρίστα αλλά και του DJ Γιωργάκη Ψαθά, διασκέδασε και ξεσήκωσε όλο τον κόσμο που έσπευσε να τον αποθεώσει!
……
*Εντύπωση μου προκάλεσε πάντως την Κυριακή το βράδυ η νέα μεταγραφή του Τάκη Αλεξούδα στα decks του ΚΥΤΤΑΡΟ, όπου είδα να παίζει μουσική ο DJ Κώστας Σουλτέκας!
-Ο Τάκης βρήκε τον «αντι-Σπυριάδη» στο Ελληνάδικο;;;
……
*Πάντως, τα τρία αστέρια του ΚΥΤΤΑΡΟ, η Θώμη Ψάλτη, η DJ ΤΖΟ STAV και η εκρηκτική Εμμανουέλα, έχουν κάνει στέκι τους το καφε μπαρ «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ», αφού που τις χάνεις… πού τις βρίσκεις, εκεί απολαμβάνουν τον καφέ τους τα απογεύματα πριν πάνε στα πόστα τους το βράδυ στο Ελληνάδικο!
……
*Χαμός έγινε την περασμένη Κυριακή στο «εμβόλιμο» live της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» με το καλλιτεχνικό δίδυμο Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου και την ορχήστρα τους με τον μαέστρο Μάριο κιοσσέ στα πλήκτρα και τον Δημοσθένη Μαρινίδη στο μπουζούκι!
-Στη φωτογραφία ο Γιώργος την ώρα που ερμηνεύει το τραγούδι «Θάλασσες» του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον στρατευμένο ραδιοφωνικό παραγωγό του LIFE 92.1, ηθοποιό της Θρακικής Σκηνής και τηλεπαρουσιαστή του Xanthi Channel, Χαράλαμπο Κυρκούση!
-Ο οποίος αν και στρατευμένος και εκπαιδευόμενος μάγειρας στη Σπάρτη, συνεχίζει να είναι «γραφείο τύπου» του κολλητού του τραγουδιστή Γιώργου Καρυπίδη, του οποίου προβάλλει από το Facebook όλες τις δραστηριότητες, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του αλλά και σχόλια του τύπου:
«Σκίστε αδελφέ μου George Karipidis στην καινούργια μαγαζάρα σας εκεί στη Βέροια «VOICE CITY» και όλο το καλοκαίρι!!».

-Αυτό θα πει φιλία! Μαζί με τις σκοπιές, τις λάντζες και τα μαγειρεία… και μάνατζερ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »