03 Απριλίου

ΝΟΔΕ Ξάνθης: Υποβαθμίζουν το Λύκειο Σταυρούπολης-Ούτση (ΑΝΕΛ): Δεν αλλάζει τίποτα, απλά δεν θα έχει διευθυντή

03 Απριλίου


Υποβαθμίζου το Λύκειο Σταυρούπολης και γενικότερα την εκπαίδευση στη περιοχή
Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, αποκαλύπτοντας τα παρακάτω:
Με την με Αρ. Πρωτ. 26735/Δ2 απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αποφασίστηκε η μετατροπή, από το σχολικό έτος 2017-2018, του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης Ξάνθης, σε Λυκειακές Τάξεις προσαρτημένες στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Σταυρούπολης Ξάνθης, οδηγώντας στην ουσιαστική υποβάθμιση της εκπαίδευσης αλλά και στην συνολική υποβάθμιση της περιοχής.
Από την απόφαση μεταξύ άλλων, προκαλείται κατάργηση της λειτουργίας του σχολείου ως εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ δημιουργείται κίνδυνος μη λειτουργίας του συνόλου των κατευθύνσεων.
Καλούμε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και την ΕΛΜΕ Ξάνθης, να ενημερώσουν τους πολίτες για τις συνέπειες της παραπάνω απόφασης, καθώς μέχρι τώρα παρέλειψαν να πράξουν τούτο, ενώ εκφράζουμε την πλήρη απογοήτευση μας για την παντελή έλλειψη προάσπισης των συμφερόντων του Νομού Ξάνθης από τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
ΧΡΥΣΑ ΟΥΤΣΗ (ΑΝΕΛ): Ανημέρωτοι...Δεν αλλάζει τίποτα και απλά επειδή είναι λίγα τα παιδιά, δεν θά υπάρχεις Λυκειάρχης

Με αιχμές κατά της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης το μέλος του Πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση σχολίασε οτι "πολύς ντόρο για το τίποτα...Απλά το Λύκειο Σταυρούπολης επειδή είναι λίγα τα παιδιά και το σχολείο δεν θα έχει Λυκειάρχη. Συνεχίζουν ανημέρωτοι...Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »