17 Απριλίου

Καβάλα: Ξεκλήρισαν τα αρδευτικά δίκτυα - 701 κλοπές σε 7 ημέρες

17 Απριλίου
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομικές έρευνες 701 κλοπές υλικών άρδευσης από αρδευτικά δίκτυα σε αγροτικές περιοχές του νομού Καβάλας οι οποίες διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 07 - 14/4/2017.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή του Ποδοχωρίου Καβάλας, δύο άντρες, ηλικίας 54 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πήγαν σε αγροτική περιοχή της Μουσθένης Καβάλας, όπου αφαίρεσαν από αρδευτικά δίκτυα 48 υλικά άρδευσης (βάνες και τμήματα από βάνες).
Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες στην περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκαν όλα τα παραπάνω αφαιρεθέντα υλικά άρδευσης, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι οι δύο δράστες, το χρονικό διάστημα 7-14/4/2017, αφαίρεσαν από αρδευτικά δίκτυα σε αγροτικές περιοχές του νομού Καβάλας, ακόμη 653 υλικά άρδευσης. Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερα διαρρηκτικά εργαλεία και ένας φακός.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »