*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Απριλίου

Ποδοσφαιρική "φιέστα" βετεράνων υπό...βροχή! 4-3 νίκησαν οι Παλαίμαχοι Ξάνθης τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ! ("αχτύπητες" φώτο)

17 Απριλίου
 *Χρυσό παπούτσι στον Λάκη Σαρχόση δια χειρός Γιώργου Γκιρτζίκη για την προσφορά του στα φιλικά παλαιμάχων ΑΟΞ-φίλων Γκοντόλια!
Ούτε η βροχή δεν μπόρεσε να σταματήσει τους Παλαίμαχους ΑΟΞ, Φίλων Γκοντόλια και Μαγικού απέναντι στους βετεράνους του ΠΑΟΚ, τους οποίους δεν "λυπήθηκαν" καθόλου ως φιλοξενούμενους, αφού τους κέρδισαν με σκορ 4-3 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στο γήπεδο του Αστέρα Μαγικού. 
Παρά τις ελλείψεις βασικών παιχτών φέτος, λόγω της βροχής αλλά και τραυματισμών και πολλών απουσιών, οι Παλαίμαχοι Ξάνθης με τον γίγαντα Βασίλη Σαρχόση τραυμαρτία απλά να κάνει δημόσιες σχέσεις απο τον...πάγκο, κατάφεραν, να "στριμώξουν" τους βετεράνους του ΠΑΟΚ και να πάρουν υπό βροχή την νίκη, εφαρμόζοντας το σύστημα….»γκολάρουμε» και φεύγουμε του προπονητή Νίκου Τσιτσέλη.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης που επικαλέστηκε οτι έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν αγωνίστηκε, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο Άρης Πιαλόγλου χωρίς τον Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη στο πλευρό του αλλά με τον δικηγόρο Χρήστο Δετσαρίδη από την Αλεξανδρούπολη να παρακολουθεί το φιλικό ντέρμπι, ο Ανέστης Μυλωνάς επί των γενικών καθηκόντων ως Πρόεδρος, ο κύριος Τσιτσέλης επί των δημοσίων σχέσεων και της μεταφοράς της ομπρέλας κλπ ενώ δεν προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση το οτι ο Ζήσης Βρύζας προτίμησε να βάλει τα ασπρόμαυρα κι όχι τα χρώματα της Βέροιας ή της Εθνικής Ελλάδος…
Αντίθετα εντύπωση προκάλεσε η επιμονή του γιατρού κ.Γκοντόλια στα κίτρινα της ομάδας Φίλων Γκοντόλια για τους υπόλοιπους της ομάδας και στα κόκκινα της δικής του αθλητικής στολή....
Από κει και μετά....οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους....»Τυχεροί» όσοι πήγαν μόνο στο γλέντι και μετά…αποχώρησαν, άτυχοι αυτοί που έπαιξαν μπάλα και έχασαν τους πλούσιους μεζέδες στην εντυπωσιακή δεξίωση που προηγήθηκε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης και στο οποίο παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων και οι: Παναγιώτης Σγουρίδης, Θωμάς Μίχογλου, Νίκος Καραγεωργίου, Νίκος Επιτρόπου, Γιώργος Γκιρτζίκης, Νίκος Λεμονίδης, Άρης Πιαλόγλου, Ελευθεριάδης (πρώην Πρόεδρος του Αστέρα Μαγικού), Μπάμπης Χατζημεστής, Γιάννης Ιερόπουλος, ο πρώην προπονητής  μπάσκετ κ. Κουρμουτζόγλου, ο γιατρός  Γιάννης  Πετκίδης,  ο κ. Ταξιλδιάρης, ο  πρώην Δήμαρχος  Ιάσμου Δημήτρης Καζάκης  ο γιός του κ. Ταξιλδιάρη , ο πρώην Δήμαρχος  Αβδήρων Βασίλης  Τσολακίδης, ο προπονητής  του Αχαρναϊκού Γιώργος Μαραντάς,  κ.α. Το  τελετουργικό  ανέλαβε για μια ακόμη  χρονιά,  ο  Νίκος Τσιτσέλης  ο  οποίος και έφερε εις πέρας αφού μία τέτοια  διοργάνωση   μάλιστα κάτω από βροχή  χρειάζεται   αρκετός χρόνος  για να είναι όλα  στην  εν τέλεια και να   φύγουν όλοι  ευχαριστημένοι από την λαμπρή αυτή  δεξίωση παρά την συνεχή βροχή  που έπεφτε όπως αναφέρουμε πιο πάνω. Ο μπουφές που υπήρχε στο γήπεδο ήταν  του καταστήματος « FRESH 0C»  του Μπάμπη Χατζημεστή.   
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στην επίσημη δεξίωση που έγινε στην ταβέρνα το «ΚΤΉΜΑ» όπου ο γιατρός τους ευχαρίστησε για την τιμή που του έκαναν οι φίλοι  ειδικά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
και φυσικά οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ, παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου που έκλεψαν τις εντυπώσεις και τα φλας των φωτογράφων με κορυφαίο φυσικά τον παλιό βετεράνο της Εθνικής Ελλάδος Χρήστο Τερζανίδη.
ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑ-ΔΥΟ ΓΚΟΛΑΡΕΣ!

Στο αγωνιστικό κομμάτι. Νικήτρια  η ομάδα της Ξάνθης με 4-3  αποτελούμενη από  παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Α0Ξ, του Αστέρα  Μαγικού και φίλων  του γιατρού. Τα γκολ του ΠΑΟΚ  πέτυχε ο Μιχάλης Ιορδανίδης και τα γκολ  της Ξάνθης οι  Καζάκης, Μαλαδένης και δυο ο Νίκος Κεχαγιάς.  Διαιτητής για μία ακόμη φορά ο βετεράνος Κυριάκος  Κοντογιαννίδης.
Το επόμενο ραντεβού στις 9/4 2018 πάλι την δεύτερη μέρα του ΠΑΣΧΑ. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως  αγωνίσθηκαν οι ομάδες . ΠΑΟΚ. Γκιτζιούδης, Βουτσιάς, Χασιώτης , Μήτογλου, Καραγεωργίου,  Αλεξανδρίδης, Γεωργιάδης, Μπορμπόκης, Αθανασιάδης, Ιορδανίδης, 0ρφανός και Αρυρόπουλος, Ρουσομάνης, Αργυρίου, Μπόλκας.
Μικτή βετεράνων Ξάνθης. Μουστάκης, 46΄Κατεργιαννάκης( πρώην  παίκτης του Αρη)  Καρασερίδης, Τσετινές, Σαμαράς, Κεχαγιάς, Τζουβαλίδης, Κουμουλίδης, Γελαδάρης, Μαλαδένης, Τσέκος, Δημητριάδης, Γιοβανούδης,  Καζάκης, Ζώτος, Μαυρομάτης, Νικάκης, Κανδυλίδης, Τρυφωνίδης για λίγο έπαιξε  και ο γιατρός Γιώργος Γκοδόλιας. Λόγω τραυματισμού δεν αγωνίσθηκαν τα  δυο αστέρια Ανέστης Μυλωνάς και Λάκης Σαρχόσης.
Επίσης στην εκδήλωση και  τις δεξιώσεις  παραβρέθηκε και η μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ Χρήστος Τερζανίδης δίχως όμως  να αγωνισθεί, αλλά είχε την ευθύνη της ομάδας των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στην επίσημη δεξίωση που έγινε στην ταβέρνα το «ΚΤΉΜΑ» όπου ο γιατρός κ.Γκοντόλιας τους ευχαρίστησε για την τιμή που του έκαναν οι φίλοι  ειδικά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ
Σημειώνεται οτι τιμήθηκαν με το Χρυσό παπούτσι για την προσφορά τους στους φιλικούς αγώνες των βετεράνων ποδοσφαιριστών και των τουρνουά Γκοντόλια ο Λάκης Σαρχόσης με τον Πρόεδρο Ανέστη Μυλωνά. Στη φωτογραφία η απονομή του παπουτσιού στον Λάκη Σαρχόση απο τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη.
Ο Γ. Γκιρτζίκης το Χρυσό Παπούτσι στον Λ.Σαρχόση για την προσφορά του στα Τουρνουά Γκοντόλια

Ο Άρης Πιαλόγλου άψογος και ως παρουσιαστής των βραβείων...


Ζουρνάδες και πλούσιο γλέντι στο ΚΤΗΜΑ Γκοντόλια στις 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ο Άρης Πιαλόγλου με τον "θρύλο" του ΠΑΟΚ που ακούει στο όνομα Χρήστος Τερζανίδης.

Πάντα μόνος και....στυλάτος ο Νίκος Επιτρόπου.
Και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου τίμησε τον μπουφέ στο κτήμα Γκοντόλια...
Με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου....
Και ο Παναγιώτης Σγουρίδης των ΑΝΕΛ με τον Γ. Ιερόπουλο στο γήπεδο του Μαγικού
 Ο Ζήσης Βρύζας με βετεράνους του ΠΑΟΚ στο τραπέζι του Γκοντόλια στην ταβέρνα Το ΚΤΗΜΑ

Θραύση έκαναν τα...κινητά στο τραπέζι του γιατρού κ.Γκοντόλια για τους προσκεκλημένους του
Ο Άρης Πιαλόγλου ενημερώνει τον Καζναφέρη για την άψογη οργάνωση του Τουρνουά....

Δεν αγωνίστηκε με τους Παλαίμαχους Ξάνθης ο αθλητικογράφος Γιάννης Τσιγγιρίδης και με τους Παλαίμαχους του ΠΑΟΚ ο Στάθης Παπαδόπουλος,  ενώ κάποιοι από τους βετεράνους της Ξάνθης, ναι…θα μπορούσαν να παίξουν και τώρα στη πρώτη ομάδα της Ξάνθης. Και δεν εννοούμε μόνο τον Νίκο Κεχαγιά….
Στη δεξίωση που προηγήθηκε του φιλικού, έλαμψε δια της παρουσίας τους και το ωραίο φύλλο...
Και του χρόνου, υπό καλύτερες καιρικές συνθήκες.
«Μ»-Το τρίτο μάτι

 *Το ντέρμπι παρακολούθησαν οι Γιώργος Γκιρτζίκης, Γιώργος Τσιτιρίδης (Δήμαρχος Αβδήρων), Άρης Πιαλόγλου, Χρήστος Δετσαρίδης (δικηγόρος Αλεξανδρούπολης), απουσίαζε όμως ο ε.α. στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης!

*Δεν αγωνίστηκε στο φιλικό ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Νίκος Λεμονίδης.

Ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ.  Τσιτιρίδης  με ομπρέλα παρακολουθεί το παιχνίδι....

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης με τον βετεράνο τερματοφύλακα της Ξάνθης κ.Νικηφόρο απο τη Διομήδεια
Ο Άρης Πιαλόγλου με τον δικηγόρο Χρήστο Δετσαρίδη


Ο Ζήσης Βρύζας με πολιτικά με βετεράνους του ΠΑΟΚ...

Δεν αγωνίστηκε ο Μπίκος του Συλλόγου Σαρακατσάνων....είδε όμως το παιχνίδι υπό βροχή....



 
 Οι προπονητές των βετεράνων Ξάνθης, ετοιμάζουν τα αγωνιστικά πλάνα  τους, εκτός γηπέδου ο Βασίλης Σαρχόσης λόγω τραυματισμού, συνοδεία ομπρέλας...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »