*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαρτίου

SEE THROUGH Ελεύθερα βοσκούσαν και χθες τα άλογα του Αγκόρτσα στην Αγριανή!

15 Μαρτίου
Το Τμήμα Υγιεινής του Ζαγναφέρη, χορήγησε την "άδεια" -που δεν υπάρχει- για τον…στάβλο;
...
ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Έγραφα στη στήλη την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 στη στήλη:
«Ποιος το περίμενε…Να «σιωπούν» άπαντες για το μεγάλο σκάνδαλο της Αγριάνης, το μεγαλύτερο Πολεοδομικό σκάνδαλο στη μεταπολεμική ιστορία της πόλης δίπλα στο ποτάμι…
Και να σιωπούν άπαντες, από Δημάρχους, Περιφερειακούς, Δασαρχεία, Αρχαιολογία, υπηρεσίες κλπ.
Πλην του… Γ. Χατζηθεοδώρου, που και στις 20 Οκτωβρίου ήταν δηκτικός, έστω και με μια απλή φράση, στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ…
Το βενζινάδικο… δουλεύει; Έγραψε λοιπόν ο mr «παραΣΥΡΙΖA» στο Xanthileft».
…….
*Τι συνέβη στη συνέχεια…; Όπως αποδείχτηκε λοιπόν περίτρανα, παρά την απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, αυτό με την ανοχή Ζαγναφέρη, αστυνομίας, Πυροσβεστικής και υπηρεσιών…δούλευε ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
……
*Και τώρα λοιπόν δεν δουλεύει… Αλλά χθες ο κύριος Απόστολος Αγκόρτσας δια του δικηγόρου του Γιάννη Παπαχριστόπουλου, διεμήνυε στο γραφείο Συγκοινωνιών ότι την Παρασκευή θα πάρει κόμβο από τη… Λάμπρου!
(σ.σ. Λέτε να δούλευαν τα συνεργεία μετά τις 1 τα μεσάνυχτα μέχρι πρωϊας και να ολοκλήρωσαν όλες τις εργασίες και να μην το πήραμε χαμπάρι…;).
……
*Πρόταση της στήλης. Αφού ο κύριος Κώστας Ζαγναφέρης τόσο πολύ «αγωνιά» για το πρατήριο του Αγκόρτσα, γιατί ως άριστος μηχανικός και εργολάβος δεν του ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ φαρδιά πλατιά τον κόμβο να τελειώνουμε; Ούτως ή άλλως την υπογραφή του σε κάτι άλλες «περίεργες» βεβαιώσεις την έχει βάλει για την Αγριανή…
……
*Κι όσο για τους υπαλλήλους του Γραφείου Συγκοινωνιών που πήγαιναν με εντολές Πολυμένη στο πρατήριο και βεβαίωναν ότι το βρίσκανε κλειστό… αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία για την οποία θα επανέρθουμε!

Στρατιωτικοί Γιατροί του ΔΣΣ
αύριο στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης!
Από το Δ΄ Σώμα Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από Νευρολόγο, με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, από 10:00 έως 12:00Ω θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.

600 προσλήψεις στην ΕΡΤ! – Πόσοι από την Θράκη;
Νέες προσλήψεις ορισμένου χρόνου ετοιμάζουν στην ΕΡΤ σε αντικατάσταση του καθεστώτος των εργολαβιών
Το σύστημα ανάθεσης εργασιών του Ραδιομέγαρου σε εταιρείες, παράλληλα με το υφιστάμενο προσωπικό, οδεύει προς το τέλος του.
Συνολικά 500 ως 600 εργαζόμενοι εργάζονται σήμερα στην ΕΡΤ μέσω εταιρειών. Οι περισσότερες από τις εργολαβίες θα αντικατασταθούν με θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, οι οποίες θα προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα, ανάλογα και με τα κενά που θα προκύψουν, καθώς θα εφαρμοστεί και ο νόμος της κινητικότητας, που επιτρέπει την άμεση μετάταξη υπαλλήλων.
Σήμερα στην ΕΡΤ εργάζονται 2.278 άνθρωποι, εκ των οποίων περίπου οι 620 είναι δημοσιογράφοι. Μάλιστα υπάρχει και ένας σημαντικός αριθμός από την Θράκη οι οποίοι μαζί με τις υπηρεσίες τους στον ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται και στην ΕΡΤ
Οι υπόλοιποι περίπου 1.600 εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων εργάζονται σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να μπορούν να καλυφθούν τα κενά.
Στο επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν άμεσα 52 θέσεις και άλλες 150 ως τον Απρίλιο.
XanthiPress

Συνελήφθη 21χρονος στην Καβάλα με 23 gr
ναρκωτικής ουσίας MDMA & 105 δισκία Εcstasy
Συνελήφθη την Δευτέρα (13-3-2017) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο, τη στιγμή που παραλάμβανε 2 ταχυδρομικούς φακέλους, προερχόμενους από την Ολλανδία, οι οποίοι περιείχαν 23 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας MDMA και 105 δισκία Εcstasy.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

610.000 ευρώ σε ΟΤΑ για ζημιές από θεομηνίες
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 530.000 ευρώ σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποκλειστικά για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές των Δήμων λόγω των φυσικών καταστροφών, καθώς και 80.000 ευρώ στον Δήμο Αλοννήσου για αποκατάσταση δικτύων ύδρευσης και αντιμετώπιση της λειψυδρίας, εγκρίθηκαν από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.
Η οικονομική ενίσχυση γίνεται με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.
Αναλυτικά τα ποσά:
-Πλατανιά Χανίων, 170.000
-Κορδελιού – Ευόσμου Θεσσαλονίκης, 60.000
-Αλοννήσου Μαγνησίας, 170.000
-Λοκρών Φθιώτιδας, 40.000
-Παρανεστίου Δράμας, 50.000
-Ύδρας Πειραιά, 25.000
-Προσοτσάνης Δράμας, 15.000.
Εγκρίθηκε η επιχορήγηση συνολικού ύψους 80.000 ευρώ στο Δήμο Αλοννήσου, αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων ενεργειών αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

Παράσταση διαμαρτυρίας της Π.Α.Σ.ΕΒΕ στη Δ.Ο.Υ Ξάνθης
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις 8:30 π.μ, παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ Ξάνθης, στα πλαίσια της πανελλαδικής δράσης της Π.Α.Σ.ΕΒΕ ενάντια στη φοροληστεία σε βάρος των μικρών επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων. Απέναντι στα  νέα βάρβαρα μέτρα που προωθούνται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το κλείσιμο της περίφημης "αξιολόγησης", μοναδικό δρόμος για τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες είναι ο αγώνας σε συμμαχία με τους εργαζόμενους, τη φτωχή αγροτιά, τις γυναίκες και τη νεολαία των λαϊκών οικογενειών, απέναντι στην πολιτική που επιθυμεί να μας ξεκληρίσει και να δώσει "γή και ύδωρ" στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να δείξουμε άλλη ανοχή στην εξαπάτηση της κυβέρνησης για δήθεν "ανακούφιση"  μας, ούτε και μπορούμε να κάνουμε πίσω από την αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων και αναγκών μας. Στα πλαίσια της δραστηριότητας παραδόθηκε υπόμνημα στη Δ.Ο.Υ της Ξάνθης.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν.ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

Πανευρωπαϊκή και Πανελλήνια βράβευση για δύο σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης
Η Διοίκηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, συγχαίρει θερμά τους σπουδαστές Γ΄ εξαμήνου στην ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης -Αρχιμάγειρας», του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης, Κωνσταντίνο Παππά και Αθανάσιο Αθανασίου που απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις στον 10ο Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης καθώς και στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικής Κουζίνας “GREEK CHEF 2017”. Συγχαίρει επίσης την Διεύθυνση του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή και δεσμεύεται ότι θα ενισχύσει με κάθε δυνατό τρόπο, αντίστοιχες πρωτοβουλίες και ενέργειες μαθητών, καταρτιζομένων και εκπαιδευτικών, των εκπαιδευτικών δομών του ΟΑΕΔ.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Κωνσταντίνος Παππάς είχε αποσπάσει το «Αργυρό Μετάλλιο» για τη συμμετοχή του στο 10ο Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης στην Έκθεση ΔΕΤΡΟΠ που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στις 4 και 5 Μαρτίου 2017. Επίσης μαζί με τον Αθανάσιο Αθανασίου είχαν κερδίσει το τρίτο βραβείο για τις δημιουργίες και παρουσιάσεις δύο συνταγών με τις οποίες συμμετείχαν στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικής Κουζίνας “GREEK CHEF 2017”, που είχε διοργανωθεί ανάμεσα σε ιδιωτικά ΙΕΚ και σε ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας στις 27-30 Ιανουαρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »