*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαρτίου

See Through Συλλογος Εθναρχου Κωνσταντινου Γ. Καραμανλη στη Ξανθη

10 Μαρτίου
-Τα ιδρυτικά μέλη συναντήθηκαν την Τετάρτη στο Elisso hotel

ΑΚΟΥΣΟN!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Και ο Αλέξης Νταμπουρατζής εμφανίστηκε στην πρώτη συνάντηση των μελών του νέου Συλλόγου για τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, το βράδυ της Τετάρτης, ενώ από τα νέα πρόσωπα ήταν αυτό της πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Σούλας Ιακωβίδου.
……
*Αίσθηση προκάλεσε στη κοινή γνώμη η αποκάλυψη του Πάνου Παπαδόπουλου στην «Ανοιχτή γραμμή» για τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου που στη συνάντηση με τον Σκουρλέτη είπε ότι, «την πρώτη Κυριακή των Περιφερειακών εκλογών, ψήφισε… ΣΥΡΙΖΑ!».
-Και με ποιο απλά λόγια τον συνδυασμό που ηγείτο η κυρία Βασιλική Αγοραστού, σύζυγος του γραμματέα Γ. Χατζηθεοδώρου. Και την δεύτερη Κυριακή ψήφισε τον Αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη, δηλαδή τον συνδυασμό του Κώστα Ζαγναφέρη.
……
*Με απλά λόγια, για «Χρυσαυγίτη» τον κατηγορούσαν τον Θωμά Μίχογλου την περίοδο εκείνη Γιάννης Σιδηρόπουλος, Κώστογλου, Καρυπίδης κλπ και αυτός ψήφιζε… μειονοτικό υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ!
-Ε, για να πω το κρίμα μου… δεν είναι κι ότι το καλύτερο… Και απορώ γιατί να το πει και στον Σκουρλέτη ο Θωμάς Μίχογλου!
-Για να ανεβάσει τους «πόντους» του στον Ζεϊμπέκ, στον Χατζηθεοδώρου ή στον Γρηγόρη Στογιαννίδη;
……
*Επαναλαμβάνω το ερώτημά μου για την δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ του Δήμου Ξάνθης και της Αγριανής-Απόστολος Αγκόρτσας…
-Ποιος δικηγόρος έχει την υπόθεση εκ μέρους του Δήμου Ξάνθης; Ο κύριος Λάμπρου ή η κυρία Ελένη Δ. Χατζηλιάδου;

Η Λαϊκή Ενότητα Ξάνθης  πραγματοποιεί εκδήλωση στο Dony's Coffee (Εμπορικό Κέντρο Cosmos Center) στην οδό Ελπίδος 4 στη Ξάνθη την Παρασκευή, 17/3/2017 (19.00-21), όπου ο Υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής της ΛΑΕ Γιάννης Τόλιος θα παρουσιάσει το βιβλίο του "Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ"-Αφετηρία εξόδου από την κρίση.
Η διοργάνωση είναι της ΛΑΕ με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου ΔΥΟ

Έρχεται γερό «χαράτσι» για εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μηχανών!
Νέο «χαράτσι» περιμένει πάνω από 2,2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μηχανών οι οποίοι θα περιμένουν τις επόμενες ημέρες το «μπιλιετάκι» της εφορίας. Στο στόχαστρο μπαίνουν 1,2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες μηχανών.
Τα ποσά που πρέπει να πληρώσουν ξεκινούν από 150 ευρώ και μπορεί να φτάσουν ως και τα 650 ευρώ συνολικά. Πρόκειται για όσους είτε δεν έχουν περάσει, είτε δεν έχουν ασφαλίσει το όχημά τους. Για όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ το πρόστιμο είναι 150 ευρώ.
Για εκείνους που δεν έχουν ασφάλεια το πρόστιμο είναι 250 ευρώ και στην περίπτωση που δεν πληρώσουν μέσα σε διάστημα 8 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το ειδοποιητήριο το πρόστιμο διπλασιάζεται στα 500 ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ειδήσεις” αυτοί που πρώτοι αναμένεται να λάβουν τα ειδοποιητήρια για να πληρώσουν είναι όσοι έχουν όχημα με πρώτη άδεια κυκλοφορίας από 1/1/1996 και ύστερα. Η καθυστέρηση της διασταύρωσης αυτοκινήτων με πρώτη Άδεια Κυκλοφορίας πριν το 1995 έγκειται στο γεγονός πως έχουν εντοπιστεί χιλιάδες οχήματα της δεκαετίας του ’60, του ’70, του ’80 και του ’90 τα οποία το σύστημα «βλέπει» ότι κυκλοφορούν ενώ στην πραγματικότητα να έχουν καταστραφεί. Ο λόγος είναι ότι όλες οι μεταβολές στο παρελθόν γίνονταν χειρόγραφα και τώρα δεν υπάρχουν online στοιχεία.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΚΕΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «Spaghetti Plus» ΞΑΝΘΗΣ
Το Εστιατόριο «Spaghetti Plus», ενδιαφέρεται για την πρόσληψη
«Μεταφορέα Φαγητού» («Πακετά»), με πλήρη απασχόληση.
Προϋπηρεσία, ευγένεια, θετική διάθεση και ενέργεια είναι απαραίτητα.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 25410 65555 και 6944 444 201,
(κ. Σάκης Ζαϊτίδης) ενώ βιογραφικά αν θέλετε μπορείτε να στείλετε στο email: sakiszaitidis@yahoo.gr ή στο Facebook (InBox) : Spaghetti Plus (σελίδα) και στη Βενιζέλου 84, Ξάνθη (στο κατάστημα).

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Το Ηλιακό Μικροζυθοποιείο Ξάνθης είχε την τιμή να συμμετάσχει στο διαγωνισμό και στην απονομή των βραβείων ζυθοποιίας 1st Greek Beer Awards και 4thBeerBartender Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 8 Μαρτίου 2017 στο Marousi Plaza στην Αθήνα.
Στο διπλό διαγωνισμό, που περιλάμβανε βραβεία κοινού (έπειτα από ηλεκτρονική ψηφοφορία) και βραβεία κριτικής επιτροπής (έπειτα από τυφλή γευστική δοκιμή), το Ηλιακό Μικροζυθοποιείο Ξάνθης διακρίθηκε και βραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή για την ξανθιά, φρέσκια και απαστερίωτη μπύρα του «ΘΕΡΟΣ summer ale» με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Specialty ales».
Στην ίδια κατηγορία, το χρυσό βραβείο κατέκτησε η Μικροζυθοποιία Septem, ενώ το αργυρό η Μικροζυθοποιία Έλιξη.
Το μικροζυθοποιείο ξεκίνησε παραγωγή το Σεπτέμβριο του 2016 με την «ΘΕΡΟΣ summer ale», ενώ μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαρτίου κυκλοφόρησε και η καστανή «ΕΡΕΒΟΣ bohemian dunkel».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΑΞΟΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ
Το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Ξάνθη, διοργανώνει την πρώτη του ανοικτή πολιτική εκδήλωση, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Κτήριο 2, Καπνεργατών 9 (Καπναποθήκη ‘Π’) το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 19:30 το απόγευμα.
Αντικείμενο της συζήτησης θα αποτελέσει η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και οι επικείμενες εξελίξεις.
Η εκδήλωση έχει θέμα «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΑΞΟΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ»
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι:
ΔΟΥΚΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Μέλος της Σ.Ε. των ΚΙΝΗΣΕΩΝ
ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ, Μέλος της Κ.Ε. του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΑ. ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ της ΔΗ.ΣΥ..
ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ. Μέλος Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ.
ΜΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «ΕΛΙΑ».
Καλούμε όλους τους πολίτες του νομού μας, όπως μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Με εκτίμηση,
Νομαρχιακό Συμβούλιο ΔΗ.ΣΥ.
Ο Τούρκος καναλάρχης στον Άγιο Δομίνικο
-Φωτογραφίζεται με τους παίκτες του Survivor!
Οπως είναι γνωστό αυτή την περιόδο στον Αγιο Δομίνικο, εκτός από το ελληνικό Survivor, γυρίζεται και το τουρκικό.
Μάλιστα, τα μέλη των δύο παραγωγών κάνουν και παρέα, κάτι που αποδεικνύεται και από μια φωτογραφία που πόσταρε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του ελληνικού Survivor που τρελαίνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης φωτογραφήθηκε με τον παρουσιαστή του τουρκικού που δεν είναι άλλος από τον γνώριμο στην Ελλάδα Ακούν Ιλικαλί. Ποιος είναι ο Ιλικαλί; Ο Τούρκος καναλάρχης που πέρυσι είχε απασχολήσει τα media με την πρόθεσή του να αγοράσει ελληνικό κανάλι.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »