*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Μαρτίου

Η ΑΛΕΞΙΑ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ PRESTIGE

10 Μαρτίου

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου και ώρα 14:30 μ.μ. συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης υπό την Προεδρία του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου που ωστόσο -όπως διαφάνηκε- δεν αποκλείεται να αποχωρήσει εκ νέου παραχωρώντας την θέση του στην αντιδήμαρχο και δικηγόρο Αλεξία Γκιρτζίκη.
Αναλυτικότερα: Απόλυτα συναινετικό ήταν το χθεσινό κλίμα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την νέα της σύνθεση και μάλιστα με ιδιαίτερα φιλικούς τόνους ανάμεσα στον Δήμαρχο Ξάνθης κ.Δηαμρχόπουλο και τον Δημήτρη Μπένη μετά από πολύ καιρό…
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου εκπροσωπώντας το κατάστημα Prestige και σε αυτήν αποφασίστηκε να μην ανακληθεί η άδεια του καφέ μπαρ Prestige αφού στις 13.45 (χθες) ήρθε έγγραφο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων που διαβεβαίωνε ότι μετά και από αυτοψία που διενεργήθηκε και όπως διαπίστωσαν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας, έγινε αποκατάσταση όλων των αυθαιρεσιών του καταστήματος από τους επιχειρηματίες. Ως εκ τούτου η υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης εισηγήθηκε στα μέλη την μη ανάκληση της άδειας όπως και έγινε.
Τέλος η αντιπαράθεση των δικηγόρων Στέργιου Γιαλάογλου και Θωμά Ξανθόπουλου (του Δήμου Ξάνθης) θεωρείται λήξασα, αφού όπως είπε ο πρώτος, δεν ήταν παρών στην προηγούμενη συνεδρίαση και είχε λάθος εικόνα από τα όσα διαδραματίστηκαν σε αυτήν.
Στην συνεδρίαση εκ μέρους της αντιπολίτευσης συμμετείχε και ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Φανουράκης που «μετακόμισε» στη Ποιότητα Ζωής από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »