*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Φεβρουαρίου

SEE THROUGH Ο Πολιτιστικός σύλλογος ΘΑΜΥΡΙΣ, τόλμησε! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ Trelacademy Κομοτηνής

16 Φεβρουαρίου
Ο σύλλογος «ΘΑΜΥΡΙΣ», ζήτησε να ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ από την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού ο σύλλογος Trelacademy Κομοτηνής για τις κινήσεις του (KOM-ON-PARTY)!
…………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Το έγραψα και παλιότερα… Γιατί δεν μπαίνει σε έναν Καρναβαλικό ή πολιτιστικό σύλλογο (της αρεσκείας του φυσικά…), ο κύριος Γ. Σιδηρόπουλος, πρώτα να προσφέρει όπως τα μέλη των άλλων συλλόγων και μετά… ας κάνει και την κριτική του κι ας πει ότι θέλει;
……
*Διότι όταν είσαι απ’ έξω καλά τα κόβεις και καλά τα λες και ρίχνεις και λίγη λάσπη εναντίον των συλλόγων που δεν συμπαθής..
-Ιδού όμως πεδίον δόξης λαμπρό…
Μπες στους «Βάτραχους» κύριε Σιδηρόπουλε, ψήφισε σουβλάκια, κάνε παρέλαση, δούλεψε για κάποιόν σύλλογο…
Και μετά κάνε και την κριτική σου και βρίσε όποιον θέλεις!
Εκ του ασφαλούς, όλοι ξέρουμε να κρίνουμε…
……
*Μ’ άρεσε και το σχόλιο του Παναγιώτη Σταυρακάρα χθες στο face book απαντώντας σε σχόλιο του Λύρατζη, ότι «οι προκάτοχοί του στο Καρναβάλι είχαν έργο κι όχι… αστεία»!
Να γελάσω τώρα ή να… κλάψω;
……
*Δηλαδή οι τροφοδότες λογαριασμοί του Τσέπελη και οι αγορές… στρεμμάτων για το «ΦΥΣΙΣ» από την συγκεκριμένη εταιρεία (Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης), ήταν το έργο ή ήταν τα… αστεία;
……
*Για να μην επεκταθώ βέβαια στα καρναβάλια του ενός εκατομμυρίου, εκατό χιλιάδων ευρώ και κάτι ψιλά του Φανουράκη…
Γιατί απλά φίλε Σταυρακάρα θα σε παραπέμψω… στον Ηλία Βασιλούδη!
(σ.σ. Τότε που ο Πούλιος έστελνε κατηγορούμενο στα Φανουράκη και μετά έτρεχε στα δικαστήρια να τον… αθωώσει!).
….
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης προσκαλεί τα μέλη, τους δωρητές και τους ευεργέτες του Συνδέσμου στην κοπή της πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο – καφέ «Ξανθίππη», στις 19-2-2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:30. Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Το Δ.Σ. σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Χρηστακίδου Κωνσταντινιά
Η Γραμματέας
Σαχπάζη Ιφιγένεια
………
ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΘΑΜΥΡΙΣ: Να ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ από την παρέλαση ο σύλλογος Trelacademy Κομοτηνής για τις κινήσεις του (KOM-ON-PARTY)!
Όπως αναμένονταν, χαμός έγινε χθες στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής των συλλόγων του Καρναβαλιού για τη συμμετοχή στο Καρναβάλι της Κομοτηνής που έθεσαν δυο σύλλογοι της Ξάνθης (Βάτραχοι-ΓΕΦΥΡΑ) και ο σύλλογος Trelacademy Κομοτηνής.
Στην έναρξη της συνεδρίασης ο  Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης διάβασε καυτή επιστολή του συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ που ευθέως ζήτησε να αποβληθεί ο σύλλογος της Κομοτηνής από την παρέλαση της Ξάνθης, διότι με τις πρακτικές του, ζημιώνει τον θεσμό αλλά και τους συλλόγους, λέγοντας μάλιστα πως θα κινηθεί και εναντίον του νομικά!
Αναλυτικά η επιστολή των ΘΑΜΥΡΙΣ έχει ως εξής:
«Μετά από σχετική ενημέρωση, θα ήθελα να καταγγείλω τον σύλλογο Trelacademy για τις κινήσεις του (KOM-ON-PARTY), οι οποίες είναι ζημιογόνες ( άμεσα και μελλοντικά) για το καρναβάλι της πόλης μας.
Παρακαλώ να επιληφθείτε του θέματος και ως εκ τούτου ζητώ την αποβολή του εν λόγω συλλόγου από την παρέλαση του 2017!
Κατ' επέκταση καταλαβαίνετε ότι από αυτές τις κινήσεις ζημιώνονται όλοι οι καρναβαλικοί σύλλογοι του Ξανθιώτικου καρναβαλιού, επομένως αν δεν επιληφθείτε του θέματος ως αρχή, θα κινηθούμε νομικά, ζητώντας τις ανάλογες αποζημιώσεις!
Με εκτίμηση,
Ζαμπάρας Μιχαήλ - "ΘΑΜΥΡΙΣ"».
………….
Επιστολή Ξαρχάκου σε Τσίπρα: Να παρέμβεις για το σκάνδαλο της ΑΕΠΙ
Επιστολή με την οποία καλεί τον πρωθυπουργό να παρέμβει υπέρ της εξυγίανσης της ΑΕΠΙ. Ο Σταύρος Ξαρχάκος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους Έλληνες μουσικούς αλλά και για την αγορά γενικότερα.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΑΕΠΙ κινδυνεύουν να χάσουν το μοναδικό τους εισόδημα 10.000 Έλληνες δημιουργοί και 160 εργαζόμενοι της ΑΕΠΙ, ενώ προειδοποιεί ότι οι διάφοροι φορείς της αγοράς όπως τα ραδιόφωνα, τα μαγαζιά ή τα ξενοδοχεία δεν θα μπορούν να παίζουν μουσική νόμιμα.
Με αυτή την τακτική σύμφωνα με τον Σταύρο Ξαρχάκο η χώρα μας θα διασυρθεί στο εξωτερικό, καθώς η ΑΕΠΙ εισπράττει και τα χρήματα των ξένων καλλιτεχνών από όλες τις χώρες του κόσμου.
Ο Σταύρος Ξαρχάκος αναφέρει στην επιστολή του πως είχε προειδοποιήσει τον πρωθυπουργό για τους κινδύνους που υπάρχουν στην περίπτωση που τροποποιηθεί το πρώτο νομοσχέδιο Μπαλτά. Ακόμη, εστιάζει στον κίνδυνο να βρεθούν εκτεθειμένοι οι δημιουργοί στην περίπτωση της μη εξυγίανσης της εταιρείας.
………..
Νέο χτύπημα Φίλη κατά Καμμένου: Καταθέτει ερώτηση για τα εξοπλιστικά, σε «αμηχανία» Ούτση - Σγουρίδης!
Νέο «χτύπημα» επιφυλάσσει ο Νίκος Φίλης κατά του Πάνου Καμμένου. Το Σάββατο στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είχε διαμηνύσει ότι η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ δεν έχει νομιμοποιητική βάση από το κόμμα. Τώρα καταθέτει ερώτηση στη Βουλή για τα εξοπλιστικά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην υπουργός καταθέτει αύριο Τετάρτη ερώτηση προς τον υπουργό Άμυνας για το αν σκοπεύει να προχωρήσει σε αύξηση των εξοπλιστικών δαπανών.
………….
Αναστολή άδειας φαρμακαποθήκης στη Ξάνθη μετά από έλεγχο του ΕΟΦ
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι του ΕΟΦ σε νόμιμα σημεία διακίνησης φαρμακευτικών προϊόντων  (φαρμακαποθήκες, φαρμακεία), καθώς και σε μη  αδειοδοτημένους  χώρους. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι «μετά από σειρά ελέγχων σε σημεία χονδρικής πώλησης φαρμάκων, ο ΕΟΦ προχωρεί στην αναστολή της άδειας χονδρικής πώλησης φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση στην φαρμακαποθήκη MEDIKE MON. IKE, 3ο χλμ. Ξάνθης - Καβάλας, Ξάνθη, μετά από διαπίστωση της ύπαρξης κρίσιμων μη συμμορφώσεων ως προς την τήρηση των Κατευθυντήριων Οδηγιών, όπως προμήθεια/πώληση φαρμάκων από μη νομιμοποιημένες πηγές, έλλειψη στοιχείων τεκμηρίωσης για αγορές φαρμάκων».
Σημειώνεται ότι η αναστολή ισχύει για χρονικό διάστημα 4 μηνών και «ως εκ τούτου η φαρμακαποθήκη δεν νομιμοποιείται πλέον να διαθέτει και να διακινεί φαρμακευτικά προϊόντα για το χρονικό αυτό διάστημα», αναφέρει ο ΕΟΦ.
Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του ΕΟΦ (Τμήμα Ελέγχου Κυκλοφορίας» σε φαρμακαποθήκες, φαρμακεία και άλλους χώρους, σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία και το ΣΔΟΕ. Κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκαν σημαντικές παραβάσεις της νομοθεσίας,  που δεν περιορίζονται μόνο στο κανονιστικό πλαίσιο των φαρμάκων, όπως α) αγορές από μη νόμιμες πηγές, μεταξύ των οποίων και το διαδίκτυο, β) πωλήσεις σε πρόσωπα μη εξουσιοδοτημένα να κατέχουν φάρμακα, εντός και εκτός Ελλάδος, γ) διακίνηση ψευδεπίγραφων φαρμάκων. Η διερεύνηση  βρίσκεται σε εξέλιξη και ο ΕΟΦ θα επιβάλλει τις προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις με την ολοκλήρωση κάθε σταδίου, ενώ οι περιπτώσεις που διαπιστώνεται ποινικό αδίκημα παραπέμπονται αρμοδίως. Εφιστάται η προσοχή όλων των εμπλεκομένων στην αλυσίδα διανομής των φαρμάκων να είναι προσεκτικοί στις εμπορικές συναλλαγές που πραγματοποιούν ελέγχοντας προσεκτικά την προέλευση και τη γνησιότητα των προϊόντων που παραλαμβάνουν, αλλά και τους υποψήφιους αποδέκτες των φαρμάκων.
http://www.healthview.gr/


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »