*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Φεβρουαρίου

Προσκεκλημένος της κυβέρνησης-Την ιερή πόλη Mashhad του Ιράν επισκέφθηκε ο Μουφτής Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζα

05 Φεβρουαρίου
Ο Σοφολογιώτατος Τοποτηρητής Μουφτής μαζί με τα μέλη Ένωσης  Θεολόγων Τυνησίας και Αλγερίας τους κ.κ. Μαχμούντ Ομάρ και Μπαδρί Μαντανί
Ο Σοφολογιώτατος Τοποτηρητής Μουφτής μαζί με τα μέλη Ένωσης Θεολόγων Τυνησίας και Αλγερίας τους κ.κ. Μαχμούν  Ομάρ και Μπαδρί Μαντανί
-------
Την ιερή πόλη Mashhad του Ιράν επισκέφθηκε, από τις 23/1 έως τις 25/1/2017, ο Σοφολογιώτατος Τοποτηρητής Μουφτής Διδυμοτείχου Χαμζά Οσμάν προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της ανακήρυξής της ως πολιτιστικής πρωτεύουσας του ισλαμικού κόσμου για το έτος 2017.
Ο Σοφολογιώτατος Τοποτηρητής Μουφτής  με τον Μουφτή Σερβίας τον κ. Sead Nasufovic
Ο Σοφολογιώτατος Τοποτηρητής Μουφτής με τον Μουφτή Σερβίας τον κ. Sead Nasufovic
Ο Σοφολογιώτατος Τοποτηρητής Μουφτής με τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Cape Town Νοτίου Αφρικής τον κ. Abdulkader Tayob
Ο Σοφολογιώτατος Τοποτηρητής Μουφτής με τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Cape Town Νοτίου Αφρικής τον κ. Abdulkader Tayob
-----------
Ο Μουφτής, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος της κυβέρνησης της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, συναντήθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του με Σοφολογιωτάτους Μουφτήδες αλλά και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες πολλών μουσουλμανικών κοινοτήτων από διάφορες χώρες.

Με την ευκαιρία των συναντήσεων, ο Σοφολογιώτατος Τοποτηρητής Μουφτής Διδυμοτείχου προσκάλεσε ομολόγους του να επισκεφθούν την Ελλάδα ενώ δέχθηκε και πολλές προσκλήσεις για να επισκεφθεί τις δικές τους χώρες.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »