*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Φεβρουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Kαι τελικά μετά τον ντόρο για τον Βασιλακόπουλο τι πετύχαμε; Το απόλυτο τίποτα...

07 Φεβρουαρίου
*Κάτι αλλάζει στους αγρότες… Και το αλλάζουν οι νέοι αγρότες! Οι οποίοι σε αντίθεση με τους παλιούς προκατόχους τους, υπερτερούν και σε μόρφωση αλλά και σε σοβαρότητα, αν κρίνω από τις δηλώσεις τους και αυτά που άκουσα στην τελευταία ανοιχτή συγκέντρωσή τους στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης…
-Μακάρι αυτό το «καινούργιο» στην πορεία του αγροτικού Κινήματος (σ.σ. Από οποιοδήποτε κόμμα…) να έχει και συνέχεια αλλά και αποτέλεσμα.
(σ.σ. Ήδη χθες ο Φώτης Σταυρακάρας μας είπε ότι προέχει πλέον για τους αγρότες της Περιφέρειας, να οργανωθούν πίσω από μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.)
…….
*Τι γίνεται με  την περίπτωση του Σπύρου Τσιλιγγίρη, διότι όπως μαθαίνω τα τελευταία μηνύματα από την Αθήνα δεν είναι απλά και μόνο απογοητευτικά για τον ίδιο, αλλά «δείχνουν» να έχει ήδη καπαρώσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαλτούρος!
…..
*Από την άλλη βέβαια ο γνωστός Γ. Σιδηρόπουλος διαβλέποντας προφανώς συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε και χθες να προβάλει την υποψηφιότητα του συνεταίρου του Παραστατίδη κ.Μιχάλη Πουσπουρίκα.
-Σου λέει θα χάσουμε τον Γιαννακίδη και τον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, τουλάχιστον με τον Πουσπουρίκα θα έχουμε προσβάσεις και στη Νέα Δημοκρατία!
……
*Πάντως χθεσινές πληροφορίες που πήρα από πολύ αξιόπιστους και έγκυρους κύκλους των Αθηνών, λένε ότι η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο έχει κλείσει το ψηφοδέλτιο Ξάνθης, αλλά μιλάει για εκλογές τέλη Μαρτίου ή αρχές Απρίλη, δηλαδή με Σταυρό.
……
*Η είδηση; Για την θέση της γυναίκας υποψήφιας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Ξάνθη φαίνεται πως έχει πάρει «κεφάλι» και η Μαίρη Τσιακίρογλου, ωστόσο συζητείται έντονα και το όνομα γνωστής δικηγόρου και στελέχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…
-Πάντως θα πρόκειται για ΝΕΟ πρόσωπο! Και η πληροφορία μου αυτή είναι 100% επιβεβαιωμένη και διαστυρωμένη!
……
*Και τελικά τόσος ντόρος, τόσοι αφορισμοί, τόσες και τόσες ανακοινώσεις κατά του Βασιλακόπουλου…
-Το αποτέλεσμα;
-Τον κάλεσε ο Μητροπολίτης μας να ‘ρθει στη Ξάνθη να κάνει… τουρισμό στη περιοχή μας  για να «ανακαλύψει» πόσο σωστοί φίλαθλοι είναι Χριστιανοί και μουσουλμάνοι!
-Το μόνο που δεν μας είπε ο Παντελεήμων, αν τα ΚΑΠΗ Αθηνών κάνουν εκδρομές και στη Ξάνθη…οπότε να γλιτώσει τουλάχιστον η Μητρόπολη τα μεταφορικά!
…….
*Με απλά λόγια, πολύς θόρυβος για το τίποτα, αφού τελικά το παιχνίδι γίνεται στη Θεσσαλονίκη και ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης δια του συμπατριώτη μας κ. Λάσκαρη, έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό, χωρίς να αντιληφθεί ότι ο Παναθηναϊκός με την ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ που έχει και θα τους κερδίσει, αλλά και θα υπερηφανεύεται ότι πήρε το Κύπελλο μέσα στην έδρα τους!
……
*Έμαθα όμως και το άλλο… Ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης «ενοχλήθηκε» επειδή αποκαλύψαμε ότι μπορεί να «έσυρε» στον Βασιλακόπουλο τα μύρια όσα, αλλά παράλληλα ήταν και ο άνθρωπος που τον ΤΙΜΗΣΕ με ειδική πλακέτα για την… προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ!

(σ.σ. Τουλάχιστον να μάθουν πριν δηλώσουν κάτι προφορικά και κυρίως γραπτά, να είναι προσεχτικοί… γιατί όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »