*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Φεβρουαρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ο γνωστός Αλή Τσαβούς του DEB μαζεύει στα χωριά της Ξάνθης υπογραφές για δήθεν… καταπίεση της «Τουρκικής» Μειονότητας!

24 Φεβρουαρίου
-Στα πλαίσια καμπάνιας του DEB για την απόδοση των δικαιωμάτων της... «τουρκικής μειονότητας» δυτικής Θράκης
-ΘΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ  ή ΟΧΙ  ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΟΥΣΕΙΝ ΖΕΪΜΠΕΚ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ;


Στις 17 Φεβρουαρίου 2017 ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε το χωριό Ηλιόπετρα, έκανε εκεί μαζί με τους πιστούς την προσευχή της Παρασκευής και μετά από την προσευχή μίλησε στους χωρικούς
Τον Γενικό Πρόεδρο Τσαβούς σε αυτή του την επίσκεψη τον συνόδεψαν ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος δικηγόρος Αχμέτ Καρά, οι αντιπρόεδροι Οζάν Αχμέτογλου και Ραμαδάν Ντουμπάν, ο Γ.Γ. Αϊντίν Αχμέτ, τα μέλη της Κ.Ε. Ομέρ Μουζαφέρογλου, Αλή Σαλίχογλου, Αχμέτ Μουσταφά, Μουσταφά Σάργκο και Ισμαήλ Σαλίχ, ο επικεφαλής της νεολαίας του κόμματος Μουράτ Αχμέτ και ο σύμβουλος του προέδρου ο Μπαχρί Μπέλτσο.
Μετά από την προσευχή της Παρασκευής, ο αντιδήμαρχος Τόπειρου Σουνάι Χουσείνογλου, χαιρετίζοντας τον πρόεδρο του DEB και τους συν αυτώ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη του Γενικού Προέδρου Τσαβούς στο χωριό τους και στην περιοχή.
Στην ομιλία που έκανε μετά ο Τσαβούς απευθυνόμενος στον λαό, τους ευχαρίστησε για την στήριξη που παρείχαν στο κόμμα στις ευρωεκλογές του 2014. Περιέγραψε πως χάρης την στήριξη που παρείχε η μειονότητα στο κόμμα της, στήθηκαν καλές σχέσεις με πολλούς φορείς στην Ευρώπη, μάλιστα χάρη σε αυτό έγιναν μέλη της ομάδος Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία στο ευρωκοινοβούλιο και χάρη σε αυτή την ομάδα  μπόρεσαν και υπέβαλλαν επερωτήσεις στο ευρωκοινοβούλιο. Ανέφερε πως αφέθηκαν στην Ελλάδα με μια διεθνή συνθήκη την συνθήκη της Λωζάννης, πως οι διοικούντες της Ελλάδας δεν συμμορφώθηκαν με την συνθήκη αυτή που καθορίζει τα δικαιώματα και τους νόμους και ότι εκτός από τα μη δοθέντα δικαιώματα με άλλους νόμους που ψηφίστηκαν δίχως να ερωτηθεί η μειονότητα, τους αφαιρέθηκαν και άλλα. Ανέφερε πως οι πρόγονοι τους έφεραν την «ανεκτικότητα» σε αυτά τα χώματα, αλλά ότι οι ίδιοι στερήθηκαν αυτής της ανεκτικότητας.
Είπε πως ως κόμμα DEB για όσο δέχονται αυτή την λαϊκή στήριξη θα συνεχίσουν δίχως να κουράζονται και να υποκύπτουν, να δίνουν αυτόν τον αγώνα για τα δικαιώματα.
Ο Τσαβούς υπενθύμισε πως ως κόμμα DEB άρχισαν μια καμπάνια για την απόδοση των δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, δικαιωμάτων που πηγάζουν από τις διεθνείς και διμερείς συνθήκες και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που παρείχε σε αυτή την καμπάνια.
Ο πρόεδρος Τσαβούς είπε πως η καμπάνια συλλογής υπογραφών συνεχίζεται και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ότι η Ηλιόπετρα και η περιοχή της πεδιάδας στηρίζουν αυτήν την καμπάνια.
«Tourkikanea.gr»
(Σ.Σ. Ερώτημα....ΣΥΡΙΖΑ και Χουσειν Ζεϊμπέκ θα αποδοκιμάσουν ή όχι τις δηλώσεις του Προέδρου του DEB; Περιμένουμε....)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »